Відгуки покупців про Сардини Calvo в соняшниковій олії 120 г (8410090410412)
- ЛарісаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Якісна консерва
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Дуже смачні сардини,дуже жалію,що вже немає в продажу.Хто пише що замало,то купуйте дві баночки і буде достатньо, вага заявлена виробником відповідає дійсності,баночка дуже щільно і акуратно укладена рибкой,вся рибка ціла,не можу не дивуватись коментарям,,мало,, які гроші,така й рибка,Дуже масна,не переможена,без зайвих смаків.Дуже чекаю знову бачити в продажу.Дякую і виробнику і продавцю.
- Переваги:
- Дуже смачна
- Недоліки:
- Эльвира Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Мені сподобались. Вже придбала більше 20 шт.
- Переваги:
- Повноцінний продукт
- Недоліки:
- Є трохи луски, але для мене це не є надоліком
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Добрі сардини, без присмаку та помірним вмістом олії
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Більше брати не буду!
- Недоліки:
- На баночку 3 рибки з лускою, плавають в олії
- АрсенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Рибка смачна, замовив ще. І да, луски трохи є - мінералів забагато)) В цілому риба свіжа не тухляк варений з вітаміном К2.))
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Взагалі не чищена риба з лускою!
- Переваги:
- Дворовим котам сподобалось
- Недоліки:
- Їсти неможливо
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Дуже смачнi
- Переваги:
- Гарно наповненi банки. Тiльки рибки, масла - не быльше 5 мл
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Гарна якість продукції.
- Лана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Смачні, буває попадає шелуха. Не страшне.
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Фото передає погано,але риба не чищена,з прозорою лускою;(…Ніякого задоволення.
Смачна рибка. Дякую.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Дуже смачно. Купляю здавна та дуже задоволений. Раджу
- Переваги:
- Баночка щильно заповнена
- Недоліки:
- Не має
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
На смак хороша. Але луска тверда для мене. Не переварилася. В банці дві штучки, погано випотрошені. Чистити від кишок і луски в тарільці більше не хочеться.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
На смак нармально
- Недоліки:
- Мала вага)
- Нюша Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Смачні, вміру солені, без зайвих смаків. Але є один ньюанс - не чищені, з лускою....
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Луска(!) на рибі тверда, велика.
- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Рибка з чешуею так не повинно бути ,плюешся циею чешуею,Бонуси за відгуки вишлить клиентам ,щось нема тих Бонусів чекаемо а іх нема,дякуемо Вам Розетка за доставку швідку товарів.
- Переваги:
- Смачна крупна рибка.
- Недоліки:
- Чешуя на рибке и це не приемно.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Не смачно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Луска
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Не смачно , багато луски,як сміття
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Отличное качество, прекрасная фирма
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Смачні сардини, всього вистачає, не пересолени, але 4 шт на баночку, не встигаєш отримати повне задоволення, одразу тре наступну відкривати. Раджу, дійсно Смачненько
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Смачні корисні сардини. Мені подобаються. Буду купувати ще.
- Переваги:
- Купую сардини цієї фірми не вперше. Мені вони до смаку. Вважаю, що вони якісні.
- Недоліки:
- Недоліків не знайшла
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
рекомендую за нормальную цену
- Переваги:
- вкусно
- Недоліки:
- часто бывает с чешуёй
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Люди, які пишуть, що типу «фу,в консервах присутня луска», ви також вважаєте, що стейки яловичі на деревах ростуть?..
В баночці три товстеньких цілих рибки без голови, без нутрощів, так, з лускою, і це правильно, адже це природнє джерело колагену, у лусці риби його аж до 90%. Як не хочете колагену, то луска легко знімається виделкою, або серветкою.
Раніше брала у оливковій олії, але зараз обмежую у харчуванні жири, тому не бачу сенсу переплачувати, олію все одно виливаю. Варіант таких самих сардин, але у томаті теж смачний, якщо любите рибку в томаті.- Переваги:
- Смачні, натуральні, помірно солоні
- Недоліки:
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Справжні сардини. Супер.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Трохи не досолені, як на мене, але всеодно смачні
- Заур А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Вкусно, не знаю что еще сказать
Слабый рыбный запах, для тех кто его не любит плюс) - Сніжана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Вкусная рыбка!
- Переваги:
- Цельная рыбка, вкус
- Недоліки:
- Попадается немного чешуи
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Сардины очень вкусные и качественные, улучшают здоровье. И у них красивая и удобная упаковка.
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Риба не очищена з лускою, не рекомендую.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Смачні сардинки,заважає луска,але ніжні та не солоні,не сухі,як інші консерви.Щільно лежать у банці.Олія прозора,легка,не має ніякого стороннього присмаку. Але- дуже маленька баночка. Ще й подорожчали.
- Переваги:
- Смачні.Олія смачна в них,самі по собі не солоні,ніжні.
- Недоліки:
- Луска,ціна....ще подорожчали
- Віктор Ґ***
Луска це природній кальцій
- Павло .***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Качественный товар.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Дійсно якісний товар! Сардини смачні, текстура м'яса ніжна вони малосольні, що дуже відрізняє їх від звичайних консерв . До того ж рибки щільно вкладені, майже відсутній вільний простір оливкова олія також легка та ніжна! Рекомендую!
- Переваги:
- Смачні, ніжна текстура, малосольні, хороша оливкова олія
- Недоліки:
- Напрочуд швидко закінчуються!))
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Ціла, смачна риба, нам подобається.
- ТатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Загальна вага: 240
Найсмачніша сардинка в олії. Хоч попадається шелупєнь, але кращої ще не вигадали
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Шелупєнь, трішечки)
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 120
Вкусненько
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Маленькая баночка