Кольорового картриджа хватило на 3 фотографії і 10 листів А4
Доброго дня! Ресурс картриджа залежить від режиму друку (фото споживають більше чорнил) та налаштувань якості. Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для налаштування вашої техніки.
Працює без проблем. Єдина проблема була, засохли картриджі, бо довго не користувались. Але то наші косяки. Купив другі картриджі, разом із системою безперервної подачі чорнил печатає на ура.
Які картриджі купували, бо зовсім не розумію які підійжуть?
Симпатичний тому і повівся на нього.
Купував в 2021 році
Скарги є тільки на швидкість роботи
Картриджі заправляю сам, в сервісному центрі, не купую постійно нові
Не розумію тих, хто пише такі натхненні відгуки (на них я і повівся). Ця модель - кошти на вітер. В сервісі сказали, що блок живлення відсутній в Україні, а схоже саме в ньому причина непрацездатності мого принтеру. Майже не був у використанні, з мережі був весь час вимкнутий.
Норм принтер. Єдине, що б додав це систему безперервної подачі чорнил.
Купував ще до повномасштабної війни.
Використовую Кожен день для роботи.
Картриджі що були в комплекті використав за менше ніж місяць. Якість Чорного Супер! Якість кольорового далеко від ідеала. Але мені він потрібен для роботи.
Поставив СПЧ систему на нього. Якість навіть чорного стала гірше. Але! Враховуючи яку кількість документів він постійно друкує... Це ідеальний варіант! Не знаю скільки там ще він протягне с такою інтенсивністю роботи. Але однозначно новий купуватиму такий само.
Через рік - вмер. надрукувати за весь час встиг не більше 50 документів. Якість - ні про що. Дуже тормознутий. Для друку фото брати сенсу немає. Для доків краще взяти чорно-білий і не паритись. В моєму випадку - викинуті гроші, навіть в ремонт нести не буду.
так само.
Користуюся вже рік.
Добре працює. Зручне з'єднання і з телефоном і з ноутбуком.
Друк якісний
Отличная МФУ для дома, дизайн, функциональность. Покупкой довольны. Единственное, что огорчает, мизирное количество чернил в картриджах и стоимость расходников, и хотя установка СНПЧ или самостоятельная заправка картриджей решает проблему, но это, как по мне, не удобные костыли)
Красивий, ергономічний, функціональний! Друк з телефону! Ніяких шнурків! Де хочеш - там і розміщуєш!
Запитання: Які чорнила в картриджах - пігментні чи водорозчинні?
поставил СНПЧ, все отлично!
Пока все устраивает. Надеемся прослужит долго. Спасибо.
Принтер вышей сорт посровнениз з остальными за такую цену
Отличный принтер. Уже пользуюсь больше года. Все идеально работает. Очень удобно, функционально.
У мене теж саме.
В целом принтером довольна, все нравится.
Сканили документы, печатали цветное фото и открытки.
Качество отличное. Радует, что дома мини полиграфическая студия, удобно.
Вопрос на сколько хватит данных картриджей для печати фото и документов по факту, а не по описанию. И разобраться бы со срок службы, могут ли высохнуть картриджи при длительном не использовании. Но это будет понятно со временем.
А так для домашних не очень требовательных нужд то что надо!
Купив даний принтер десь 2 місяця тому. До тепер не розпаковував, бо не було потреби. Аж тепер розпакував..
Але тут проблемка, ПРИНТЕР НЕ ВКЛЮЧАЄТЬСЯ! Засвічується зелений індикатор і все(( Що в такому випадку робити?
Звертатися по гарантii до сервiсу магазину посилання
Кому скучно - покупайте...очень советую!
Установите паралельно 7-ке десятку или 11. Ка это сделать есть гайды на Ютубе
вин7, идеально по вай-фай
Принтер для дома замечательний принтером пользуюсь 2.5 месяца нариканий нет в комплекте с принтером есть 2 картриджа для печати и фотобумага рекомендую.
Купував принтер для навчання та роздрокування різних фото і накладних , буває не довидрокує , а так то принтером я дуже задоволений , можу сміло вам рекомендувати , продавець відправив дуже швидко
Что принтер не допечатывает, фото, текст, много текста?
Тоже рассматриваю к покупке
Купляв принтер ще в січні 2020 року. 2 роки працює без проблем. Надзвичайно задоволений. Буває не друкую понад місяць, але з картриджами ніяких полблем не було. Якість друку фото на 8 з 10. Куплявся в першу чергу для друку документів та ксерокопій. З своїми задачами справляється на відмінно, розхід чорнил не високий. Фото принтера після 2 років експлуатації. Жодних плям чи протікань. Друкую не часто, але й не рідко.
Сегодня получили и испытали. Долго выбирала и по отзывам остановилась на этом принтере. Брала ребёнку для учебы. Пластик конечно немного хиленький. Печатает, сканирует, копирует как с телефона так и с компа отлично. Отличный принтер 3 в 1. Пока все супер, довольна выбором
Очень долго выбирали принтер так как важно было качество печати фотографий. Этот оказался фаворитом в этом бюджете, работает отлично, тихо, качество фотографий просто огонь, даже не придраться. Настройка заняла 5 минут, все печатаю через wi-fi. Очень понравилось то что есть прямое подключение к принтеру а не через сеть wi-fi. Дизайн отличный, в интерьер вписался. Всем рекомендую. То что краска быстро заканчивается - это да, но просто надо купить картриджи увеличенной емкости и будет вам счастье. Это лучше чем бегать или ездить в полиграфии!
Добре працює, нарікань немає
Принтер хороший печатает хорошо легко установить и настроить, большой минус что очень быстро съедает краску и надолго не хватает и это мне очень не понравилось листы по ощущениям влажные, у него большой розход краски
Хороший вариант за эти деньги
Принтер пришёл вовремя, очень хорошо распечатывает. Покупка делалась для учёбы. Всё очень понятно подключилось, очень удобно что можно с телефона распечатать но на всякий случай подключили ещё и ноутбук. 2 картриджа было в комплекте и спасибо за бумагу для фотографий.
Принтер замечательный особенно за такие деньги. Печатает быстро, удобно, что есть возможность с телефона распечатать. С настройкой проблем не было. Всё быстро пошагово настроилось.
Получила МФУ, первое впечатление - все отлично, настроили легко, печатает страницы достаточно быстро. Надеюсь в будущем минусов не найду)
Покупала по отзывам. Быстро подключился, печатает хорошо. Понятный интерфейс. Пока довольна.
Потрібен був принтер, щоб роздруковувати до 20ти листків в місяць. Взяв цей по відгуках. Все працює на відмінно.
МФУ топ за свои деньги!
Кто подскажет как подключиться по bluetooth?! Отсекает подключение, хотя в настройках МФУ блютуз включён.
Товар якісно упакований, ніде не було пошкоджено