Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Фотоапарат Canon EOS 4000D BK 18-55 (3011C004AA)

Оцінка користувачів 4.54/5
на основі 164 відгуки
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Шановні користувачі, перш ніж писати негативні відгуки про даний девайс, покористуйтесь трохи часу, розберіться з налаштуваннями, а тоді пишіть.
    Хочу поділитись своїми враженями про цю чудесну фотокамеру. Насправді, дуже задоволений.
    Так, це не дорога, бюджетна дзеркальна камера.
    Так, там пластиковий байонет (не розумію, чому більшіть на це активно «плюються»)
    Так, там ніби то звичайни китовий об‘єктив в комплекті, який, як більшіть думає, не зможе давати хороших знімків.
    Однак, якщо у вас не виходять кадри, можливо тоді варто задуматись, що проблема все ж таки не в камері, а у вас самих?
    Дана камера має всі необхідні налаштування, які присутні у більш дорожчих моделях.
    На дану камеру існує змінна оптика, що теж присутнє у більш дорогих моделях.
    В цілому камера має цілком хороші характеристики на свою ціну.
    Якщо у вас є бачення кадру, якщо ви розумієте, що таке постобробка, або як мінімум зацікавлені в цьому. Зацікавленні, щоб навчитись фотографувати, тоді беріть і не сумнівайтесь.
    В правильних руках ця фотокамера буде давати вам дуже хороші знімки з насиченими кольорами. Об‘єктиви завжди можна докупити, при чому за помірними цінами і підібрати для себе той, який підійде для саме ваших цілей.
    Камера працює безперебійно. Китовий об‘єктив дає дуже хороше зображення при хорошому освітлені. Наявна функція Wi-Fi, а це також дуже велика перевага. Можна швидко передавати знімки на ваш гаджет.
    Рекомендую однозначно. Теж довгий час читав відгуки і сумнівався. Однак, вирішив придбати і залишився дуже задоволений. Прикупив ще додатково об‘єктив 18-200мм, що і вам рекомендую.
    І пам‘ятайте, що фотографує не камера. Фотографує фотограв, а камера, це всього лише інструмент, який реалізовує вашу ідею ;)
    Надіюсь, що цей відгук хоч трішки відкриє вам очі.
    Гарних знімків)

Переваги:
    Ціна. Об‘єктив в комплекті. Хороша якість матеріалів.
    Практичність.
    Недоліки:
    Особисто для себе не знайшов
    • Богдан

Извини, ты так пытаешься распинаться за криворукость людей, которые: "Не хотят и не умеют в постобработку", при этом... прикрепляешь фото с ярко красными лицами. Посмеялся от души

• Татьяна Г***

Классные фото!

• Євгеній К***

А мораль цього повідомлення?

• Світлана П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

я сподіваюсь мій коментар стане в нагоді тим хто хоче фотік для себе, а не для роботи, бо для роботи то я не знаю які мають бути параметри тому нічого і не говоритиму, хоча може тут теж все є. ну так от я коли шукала собі апарат передивилась море відеооглядів і перечитала багато відгуків і найціннфше що прочитала це те що потрібно визначитися для яких цілей він мені потрібен. Я хотіла робити гарні фото себе і дітей, і фотографувати домашні свята ну і звісно дуже хотіла отой розмитий фон. цей фотоапарат з цими задачами справляється на ура правда обєктив який іде в комплекті не дуже сильно розмиває фон, і для супер портретних фото я ще взяла додатково обєктив Canon EF 50mm f/1.8 STM. до відгука добавляю фото щоб було зрозуміло що він вміє

• Настя Д***

Доброго дня,а ці фото зроблені з рідним об'єктивом чи тим що докупили?

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прикреплю немного фоток без обработки (качество ухудшено в сравнении с оригиналом, т.к. пришлось им подрезать размеры и сжать с 50-60 мб до 4-5, чтоб залить сюда).

• Юрий Р***

У Гугла есть офигенный сервис, сжимает картинки нейросетью, уменьшая размер но оставляя офигенно качество.

Прекрасные фото

• Татоша Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Первая моя зеркалка купил год назад в Розетке как по мне качество снимков супер как на автоматических так и на мануальных режимах. Если что фото потом можно подправить снимаю в Рав формате. Родной акум не очень ёмкий докупил ещё один ну и + что можно управлять со смартфона (кроме видео)

Переваги:
    Цена ,качество снимков.
    Недоліки:
    Ёмкость родного аккумулятора,кит объектив шумноват
    • Заец Л***

Вы хотя бы не поленились выставлять одни и те фото со Светланой панченко, а то сразу напрашивается фраза: "Не верю!"

• Татоша Д***

как уже в отзывах писалось что по любому нужна обработка фото тем более я не профи. могу скинуть оригиналы без обработки увидите заодно на какую камеру снималось или опасаетесь оказаться не правой )

• Ксенія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для новачків фотопапат шикарно підійде) легкий в користуванні, гарні фото) відповідає сіоїй вартості.

Переваги:
    Легкий в користуванні
    Недоліки:
    Поки немає
    • Таня к***

Добрий день, скажіть будь ласка, це ви на рідний об‘єктив фотографували? Чи окремо докупляли?

• Остап
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доступна по ціні, але, тим не менше, чудова по якості дзеркалка. Для почітківця, перших кроків в фотографії і відвідин фотокурсів - прекрасний варіант. Нічого зайвого тут нема, все що є - найнеобхідніше. Хороша матриця, спритна робота всієї ситсеми, можливість підвязки смартфона, і доступ до величезного парку оптики. Рекомендую.

• Sergey

Nikon D3200 снимает не хуже как минимум

• Юлія Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Та дзеркалка - найдоступніше, що є на ринку. Під фото - ви різниці не побачите, порівняно із 2, 3 рази дорожчими моделями, то з власної практики кажу. Якщо не фотографувати спортивні події, чи дику природу, де звірі будуть рухатись швидко, і в непередбачуваному напрямку, то переваг дорожчих моделей і не буде помітно. Користування камерою максимально просте і зрозуміле. Навіть люди старшого покоління одразу дають собі раду. Відео тут не найкрае, але воно є, і при випадку, можна і ним користуватись, єдине, автофокусу зовсім непомітно. Раджу початківцям, особливо, з прицілом на перші кроки в фототворчості. Також знайшла хороший огляд по цій фотокамері, може комусь стане в пригоді.

Переваги:
    доступна ціна, сумісність з більшістю оптики Canon, автоматичні і ручні режими
    Недоліки:
    за свою ціну, тут нема мінусів
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороший фотоапарат для початківця-фотохудожника. Сподобалося, що фотографії можна зливати через Wi-Fi відразу собі на телефон, це зручно і швидко.
    Звісно, відразу захотілося купити кращий об‘єктив: але це природнє бажання фотографа :)))
    Для повсякденних зйомок природи і родини — ідеальний.
    На комп‘ютер можна встановити безкоштовно (ввівши серійний номер фотоапарату) програми Canon для редагування фото.
    Також є дуже класні застосунки для телефона: і навчальна програма для фотографа-початківця, і кілька хороших фоторедакторів. Тобто, загальне враження — позитив.

Переваги:
    Ціна, можливість установки офіційного ПЗ Canon.
    Недоліки:
    Об‘єктив все-таки розрахований на початківця.
    Також немає можливості підключити до камери мікрофон для кращого звуку на відео.
  • Николай Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

брали спочатку для дому, потім почали активно робити фотосесії, докупили обєктиви, вистачило його на 1,5 року активної роботи, стокового обєктиву десь на рік, якщо розібратись з налаштуваннями можна робити топові фотки.

Переваги:
    топ за свої гроші
  • Диана С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличный фотоаппарат, я далеко не фотограф, поэтому довольна безумно. Просто прикреплю фото, так как сама долго искала

Переваги:
    Отличный фотоаппарат, я далеко не фотограф, поэтому довольна безумно
  • анонімус 2***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудовий вибір як для новачка, так і для фотографа середнього рівня. Багато залежить від налаштувань і стабілізації. Прекрасно підходить для фотографій людей, об'єктів, природи, неба і т.д. Головне - розібратися зі всіма режимами і ефектами, фотографувати на режим, який зроблений для цього (не фотографувати природу на "портрет", тощо)

Переваги:
    Ціна, якість фото
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для чайников в самый раз поучиться. Не вижу смысла брать что-то дороже если знаний нет.
    Зарядка аккумулятора идет около часа, если снимать через экран и часто подключаться для передачи файлов и сьемки через тел., то разряжается быстро.
    Подключение к тел быстрое, карту не вынимаю вообще.
    Снимаю на улице в основном, под хорошую погоду, сьемка дома и вечером отвратительна.
    В комплекте нет провода для передачи данных, это для тех кто думает что он есть, на старом 1100д он был.
    Фокусировку использую только на экране, так удобнее и нет промахов.
    Фотографии получаются хорошие при хороших условиях.

• Виктория Т***

Что значит фокусировку на экране?

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Фотоаппарат бомба, был 1100д и начитавшись отзывов побаивалась брать 4000д, но не все так плохо. Не понимаю претензий, камера самая дешевая, подойдет для начинающих и нетребовательных для поучиться. Хороший вариант для тех кто не хочет брать б.у.
    Очень классное приложение, все быстро настроилось, понравилась функция снимать с телефона как пультом.
    Если сравнивать с 1100д, то экран смотрится хуже, но снимки получаются лучше. Ручная вспышка не раздражает, кнопка вкл и выкл странноватая, но это то, что бросается сразу в глаза.
    Тактильно приятный, удобный, в общем покупкой очень довольна. Для домашнего пользования вполне подойдет.

Переваги:
    Доступная цена, простота использования, хорошие фото, быстрый переброс по wi-fi
    Недоліки:
    для чайника их нет, профи такую камеру не купит.
  • Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

фотік хоч і 2018 р випуску але то є бомба . кольори клас нетупить фотки насичені коляром . продавцю дякую за оперативну відправку. одним словом я щасливий.

Переваги:
    ціна . якість та насиченість фото
    Недоліки:
    за таку ціну немає . але на майбутнє прийдеться ще докупити обєктив для портретних фото 3-6 тис грн. Комплектного ж обєктиву для навчання вистачить з головою
    • Татьяна Г***

подскажите пожалуйста, надолго ли у вас хватает батареи если пользоваться сьемкой через экран, делать переброс фото через вай фай. Заметила просто конский расход, сделала 30 фото, перекинула их на тел и уже половины заряда нет.

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

В принципе довольно нормальный фотик. Пользуюсь уже полгода - нареканий не было. Качество фотографий хорошее. Для видеосъемки не особо годится (нет фокусировки). Нет отдельной кнопки вкл/выкл., нужно постоянно крутить колесико, что не совсем удобно. Но с этим уже свыкся. Производитель постарался сделать максимально бюджетную и доступную модель. В целом доволен приобретением.

Переваги:
    Неплохой любительский фотоаппарат
    Недоліки:
    По мелочи в описании
  • Микола Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не жалкую, що купив його. Фотоапарат просто супер. Якість фото в будь-якому режимі дуже гарна. Для новачків це самий оптимальний варіант. Об'єктиви та інші аксесуари можна докупити, але сам фотик - просто немає слів! Рекомендую.

Щодо відео, то знімати потрібно в гарно освітленому приміщенні або на вулиці. Вбудований мікрофон записую звук на відмінно. Єдиний мінус - відсутність роз'єму для мікрофону та прослуховування відео. Але це не псує загальне враження від роботи з ним.

Користуюся даним апаратом вже 4 місяць.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутність роз'єму для мікрофону
    • Victoria T***

Доброго дня, підкажіть будь ласка,як довго тримає він заряд?
      Дуже дякую

• Юлія М***

Скільки часу тримає акумулятор під час безперервної відеозйомки?

Представник бренду

Доброго дня! Акумулятор Canon EOS 4000D (модель LP-E10) забезпечує приблизно 30-40 хв безперервної відеозйомки. Це орієнтовний час, який може змінюватися залежно від умов зйомки, налаштувань камери (наприклад, використання автофокусу), температури навколишнього середовища та віку акумулятора.

• Лілія С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

подарували саме цей варіант, я давно мріяла про свою першу дзеркалу. Мої враження дуже позитивні) Всім рекомендую). Якість фото відмінна.
    Сподіваюсь з цим фотоапаратом я почну свій шлях і стану справжнім професійним фотографом)

• Серёга с*** 2д Тяночкой

• Данил
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Фотоаппарат отличный! Качество фотографий на высоте.

Переваги:
    Качество снимков, хороший аккумулятор
    Недоліки:
    Нету
  • Катерина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Фотоапарат дуже подобається, для початківця ідеальний, хороша якість фото, гарно фокусується
    Найзручніше це підʼєднання до wi-fi і можна одразу зберегти фото на телефон
    Єдиний недолік-це те, що я не можу перевірити його одразу на пошті, адже акумулятор розряжений ( хоча я можливо це нормальна практика для нових пристроїв)
    Товаром задоволена , дякую

Переваги:
    Легкий у використанні
    Недоліки:
    Поклали не заряджений акумулятор
  • Анна П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сервіс Розетки - супер! Фотоапарат теж - супер. зручний і якісний. носити із собою не проблема, завжди під рукою. якість - серйозної фотокамери, легко справляється із зйомкою при поганому освітленні, робить чудові портрети із розмитим фоном, яскраві пейзажі, і купу іншого.

Переваги:
    не дорогий, дзеркалка(!!!), є всі плюси серйозної фототехніки
    Недоліки:
    не помітила
  • Іван К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Серйозний фотоапарат. Вміє все, що можуть і дорожчі професійні дзеркалки. Тих функцій, що мені треба, цілком вистачає.

• Валентин Д***
  • pashtet.vasinin
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

На мой взгляд, на данный момент никакой смартфон не заменит даже такой бюджетный зеркальный фотоаппарат, да в дорогих телефонах есть больше возможностей, но работа с оптикой с выставлением режимов съёмки дадут необычный результат. На сегодняшний день это самая бюджетная камера, которая поможет познакомиться новичку и вкусить мир фотографии. Я очень доволен этой камерой, как и её стоимостью и поэтому рекомендую вам.

• Dima P***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для съёмки картин маслом подойдёт или брать что то по дороже?

• Игорь Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

EOS4000D делает отличные детализированные снимки и размытие заднего фона.
    С помощью приложения Canon Camera Connect можно сразу сбросить снимки на смартфон по Wi-Fi.

Переваги:
    формат RAW, удаленное управление
  • Валерія

Чудовий товар. Дякую вам за втілення мрії. Товар якісний. Без дефектів
    Як для Новичка - хороший товар, який вартує своїх грошей

Переваги:
    Все прекрасно
    Якісно і за нормальну ціну
    Недоліки:
    Все просто круто
    • Яна Л***

При встановленні адаптера с картою памʼяті пише що карта захищена для запису , але на ноуті все ок . Не підкажете в чому може бути проблема

Представник бренду

Доброго дня! Будь ласка, перевірте перемикач на лівій верхній частині вашої карти пам'яті. Цей перемикач повинен бути піднятий у верхнє положення. Якщо перемикач знаходиться в цьому положенні, а повідомлення надалі з'являється при встановленні карти на фотокамеру, будь ласка, відформатуйте вашу карту пам'яті.

• Андрій

Все супер!!!

Переваги:
    raw, якість знімків
    Недоліки:
    за місяць не знайшов
  • katherine
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прекрасный фотоаппарат. Все режимы нужные. Лёгкий в работе.

Переваги:
    Относительно лёгкий по весу, удобный в использовании.
    Недоліки:
    Нету)
    • Максим Т***

Если делать кроп на ночной фотографии много шумоф

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Классный фотоаппарат посылка пришла быстро, хорошо упакован

• Алексей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Первый зеркальный фотоаппарат, купил для обучения, вполне достоен своих денег. В планах только семейная съёмка. Заработал с коробки достал включил и погнал клацать все подряд. Как по мне для любителя то что нужно.

• Петр С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для человека, который никогда не пользовался фотоаппаратом – это просто бомба. За свои деньги - это большая матрица, возможность смены оптики (если будет необходимость или желание развиваться дальше), ручные режимы, поддержка записи не только в JPEG но и RAW. Отличная программная часть (удобные приложения для смартфона Canon Camera Connect, Canon Photo Companion). Касательно фотоаппарата снимки просто шикарные в несколько десятков раз лучше, нежели на смартфон. Доволен покупкой, фотографирую, получаю удовольствие.

• Валентин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Как для первого фотоаппарата всё устраивает.

• Садриханов М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Посоветуйте пожалуйста сумку, что бы фотик влез без снимания объектива. И бюджетную вспышку для коммерческого использования. Спасибо.

Переваги:
    Цена, фирма
    Недоліки:
    Пока не выявил
    • Михаил П***

Вспышка Godox TT685C для Canon

• ANDRII K***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Який зовнішній спалах можна придбати для даної камери? Тільки фірми Canon? Яка його вартість?

Представитель компании

Доброго дня, Андрію. Для комфортної зйомки, та коректної роботи зовнішнього спалаху, радимо Вам використовувати зовнішні спалахи саме марки Canon. Ось список спалахів, котрі підійдуть для даної моделі фотоапарату: посилання

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

как для меня фотоаппарат тот который мне нужен и пейзажи и портреты и так просто фото очень прекрасные.

Переваги:
    отличные снимки высокая четкость изображения
  • Korotiyuk S***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Класний фотоапарат. Дзеркалка. Оптика змінна. Можна використовувати радянську оптику, і економити на тому немало грошей, отримуючи оригінальні фотографії. Дуже задоволена!

Переваги:
    приємна ціна, висока якість фото, простота користування