Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Навушники Canyon HS-07 PC Mic 3.5/USB 2.8 м Black (CNS-HS07B)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Максим
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Очень прикольная гарнитура, небольшого размера, уши конечно подустают через время, шнур очень длинный можно обмотаться им))

Вітаємо Вас, Максим!
      Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та поділились своїми враженнями. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дякую за акційну ціну і якість товару! Це єдина гарнітура з усіх попередніх, в якій я сиджу вже годину, і майже не відчуваю тиск амбушюрів. Звук також нормальний, завдяки шумоізоляції. До уваги тих ,у кого бувають проблеми із тиском гарнітури на голову: спочатку була така проблема, але вирішила її за допомогою регулювання об'єму дужки і посадки на вухах, див. фото

Переваги:
    Ціна і якість

Вітаємо Вас, Анна!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель гарнітури від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Роман
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

З десятка навушників 2 мікрофони були поломані з коробки третій через деякий час. Поломка одна і та сама, як і її рішення. Рішення -в 2-3 рази більший саморіз. благо система прокладки проводу і наявний корпус дозволяє надійно зафіксуватись зберігши рухомість і функціональність.

Переваги:
    Модульність, функції, довжина кабелю в суммі
    Недоліки:
    Слабке кріплення мікрофону

Добрий день, Роман!
      Дякуємо, що вирішили поділилися своїми враженнями. Шкода, що навушники не повністю виправдали Ваші очікування. На навушники розповсюджується гарантія, тому в разі виникнення питань щодо роботи девайсу, ми рекомендуємо звертатися в службу підтримки або за місцем придбання для діагностики та обміну в рамках гарантії у 24 місяці.

• Василь

В ціломе не погано

Переваги:
    хороший звук як на вхід так і на вихід, довгий і якісний шнур. в цілому не погана гарнітура.
    Недоліки:
    для мене їх два: 1-й - розмір дуги (при максимальному розкритті мені все рівно дещо мала), 2 - й, і найголовниший це те, що дуга у верхній частині кругла, при тривалому використання є дисомфорт, таки раджу вибирати гарнітури з плоскою дугою у верхній частині.

Доброго дня, Василь!
      Дякуємо, що вирішили поділилися своїми враженнями. Шкода, що навушники не повністю виправдали Ваші очікування. Ми розуміємо, що кожна людини має індивідуальні особливості. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Василь Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Товар прийшов з відламаним мікрофоном, повернув Розетці.

Недоліки:
    Товар прийшов з відламаним мікрофоном(

Добрий день, Василь!
      Дякуємо, за зворотний зв'язок, шкода, що трапилась така ситуація. Ми надсилаємо на склад магазину новий товар у закритій упаковці з повною комплектацією. Рекомендуємо перевіряти товари при отриманні. Якщо щось не підійде, можна відразу відмовитися. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JJuli. Колір: Black