Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бездротовий зарядний пристрій Canyon WS-404 QI 4 в 1 15 Вт Black (CNS-WCS404)

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Зарядний пристрій прийшов з адаптером не під нашу розетку, на сайті про це нічого не сказано

Переваги:
    Поки ніяких
    Недоліки:
    Не було адаптеру під нашу розетку

Добрий день, Артем!
      Шкода, що трапилася така ситуація. Радимо звернутися за місцем придбання. Бажаємо швидкого вирішення питання! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Руслан М***

На нижній платформі потрібно ловити положення щоб телефон почав заряджатись. Лишилось розібратись, то брак чи специфіка пристрою.

Переваги:
    Можливість заряджати декілька пристроїв.
    Недоліки:
    Нижня платформа погано фіксує телефон для заряду

Вітаємо, Руслан!
      Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду. Справа в тому, що пристрій на верхньому майданчику центрується магнітом Magsafe або чохлом з аналогічними функціями, а нижній майданчик таких магнітів не має. Рекомендуємо спробувати покласти телефон без чохла, якщо на ньому є магніти та/або метал.
      Якщо у Вас виникнуть додаткові питання Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Влад К***

Айфон 11 про Макс заряджався 10 хвилин на лівій верхній зарядці а потім само по собі відламалася верхня ліва зарядка. Прийшов на розетку, вони подивилися сказали що повезуть на експертизу, чекаю вже майже місяць висновки цієї експертизи.

Переваги:
    Можна заряджати декілька гаджетів одночасно
    Недоліки:
    Не надійна конструкція

Добрий день!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Зв'яжіться, будь ласка, з представниками Розетка в телеграм-боті посиланнядля уточнення інформації, щодо діагностики пристрою.

• Мишутин С***

Доброго дня
    Не заряжаются часы
    Экран мигает а заряд не идет

Доброго дня, Сергій!
      Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланнята більш детально описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Иосиф Ц***

Отличная штука. Сняла вопрос сразу 3 зарядок. 2 телефона плюс часы плюс когда никогда наушники все отлично заряжает.

Переваги:
    Компактно

Добрий день!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Катерина

Придбали ми цей пристрій. Що сказати, телефони зовсім не тримає, вони просто падають. Заряджає дуже повільно, може тільки якщо на ніч покласти, можливо за ніч і підзарядить.

Переваги:
    Недоліки:
    Телефон не тримає, заряджає дуже повільно

Добрий день, Катерина!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Щодо кріплення смартфону у зоні магнітної зарядки зверніться, будь ласка, в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланнята більш детально опишіть ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Владислав

Який телефон і якщо є чохол то який?

• Владимир

Виглядає приємно і акуратно, не займає багато місця на столі.

Переваги:
    Компактний, заряджає 4 пристрої одночасно
    Недоліки:
    Гумові килимки збиратимуть пил, інших не знайшов

Доброго дня, Володимир!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі безпровідного зарядного пристрою від бренду Canyon, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Віталій Т***

Сподобався

Переваги:
    Якісний

Добрий день, Віталій!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Дарья С***

Очень классная зарядка. Заряжает все 4 устройства одновременно. В принципе зарядка быстрая. В основном ставим на ночь. Так что утром все заряжено. Смотрится стильно. Покупала на свой страх и риск так как тут отзывов не было. Но покупка стоит своих денег.

Переваги:
    Скорость. Зарядка 4 устройств одновременно. Индикатор который показывает что устройство заряжается.
    Недоліки:
    Не нашла

Вітаємо Вас!
      Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Сергей

А есть какие то звуки в полной тишине ночью вода заряжается?

• Юлія П***
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Коли заряжається один телефон, другий заряд телефону не приймає. Неможна відразу поставити 2 пристрої, має заряджатися тільки щось одне. Навушники вгазалі не приймає. Покупкою не задоволена!!!

Добрий день, Юліє! Дякуємо за звернення. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання та надати більше інформації щодо роботи зарядного пристрою. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Евгений
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Есть несколько недостатков. Устройство очень легкое, поэтому елозит по полке туда-сюда, когда достаешь с него что-то примагниченное, типа телефона. А прижать его к стенке нельзя потому что шнур питания подходит к нему сзади, а не сбоку.

Еще очень сильно греются Airpods Pro 2 во время зарядки. Ну и пыль очень хорошо собирает.

В остальном норм заряжает.

Переваги:
    Четыре устройства заряжает

Добрий день, Євгеній!

• Евгений
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Товар был заказан 10 числа. 15 числа должен был быть отправлен. На дворе 16 число, ни товара, ни изменения статуса отправки, ни какой-то обратной связи.

То, что крупный маркет плевать хочет на своих клиентов и постоянно вытирает о них ноги не новость, но в будущем я пересмотрю свою позицию о покупке чего-бы то ни было здесь и советую всем поступить аналогично.

Переваги:
    Нет, так как я так и не увидел свой заказ
    Недоліки:
    Никакой доставки никакой обратной связи

Добрий день, Євгеній!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Інформацію щодо замовлення Ви можете знайти в особистому кабінеті Розетка або додатково зв'язатися з представниками Розетка в телеграм-боті посиланняБажаємо якнайшвидшого вирішення цього питання!