Відгуки покупців про Щоденні гігієнічні прокладки Carefree Cotton Aloe з екстрактом бавовни та алое 20 шт (3574661565057/3574661064314/3574661486123)
Немає в наявності
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Все добре
- Переваги:
- Працюють
- Недоліки:
- Хотілось би дешевше
- ЛЮБОВЬ К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Я много эксперементировала и покупала разные прокладки. Лучше Carefree нет!!!
- ЛюбовьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Пару дней попользовалася и мнение поменялось( как деревянные, отличают по краям и скручиваются... Не комфортно... По сравнению с дискритом намного хуже и дороже
- ЛюбовьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Выполняют свои функции хорошо. Запах приятный не резкий. Тонкие но не сильно, бывают потоньше. Держится хорошо, снимаются легко.
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
самые лучшие из всех.тонкие,приятные.
- Григорчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Хорошее качество, приятные на ощупь, мне нравятся.
- Переваги:
- Довольно плотные, не теряют форму, приятный запах.
- Татьяна О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Не пришло
Заказала в город Энергодар, в Запорожской области, посылку отправили 29.03 посылка прошла Днепр и Запорожье, 2.04 пришло в Энергодар, и в этот же день отправили обратно, якобы из-за истечения срока сохранения. Мне никаких уведомлений не приходило. Посылка уехала обратно в Киев, и теперь там ожидает в точке выдачи. Мне теперь за прокладками в Киев ехать? Если не можете доставить товар, будьте добры, верните деньги.- Недоліки:
- Отвратительная доставка
- ЛідіяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Чудові щоденні прокладки, особливо актуальні в період менопаузи. Якість висока, не розлазяться, не вілслоюються, не скручуються, зручно клеяться до нижньої білизни, гарно поглинають вологу, не протікають, не викликають алергічні реакції. Ціна доступна, особливо, якщо брати велику пачку. Дуже сподобався запах, дуже приємний і свіжий, завдяки ньому вся шуфляда з нижньою білизною гарно пахне, що особисто мені піднімає настрій щоранку. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісно зроблені, приємно пахнуть, зручно кріпляться до нижньої білизни, не скручуються, не викликають подразнення, алергії
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Якісь хороша, для кожного дня підходять на відмінно, не зминаються, мають не нав'язливий аромат, м'які та ніжні. Не викликають подразнень та алергії.