Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Сухий корм для котів Chicopee HNL Cat No Grain Adult з птицею і печінкою 1.5 кг (4015598018128)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Гарний корм. Підійшов коту з проблемами травлення та алергією на кукурудзу, сою, сочевицю, червону рибу. Помірна жирність, котик не набирає зайвої ваги (що було на інших кормах) при умові, що денна норма грамів контролюється. Гарний аналітичний склад, кількість та співвідношення кальцій-фосфор. Враховуючи всі вимоги до корму, важко було підібрати коту їжу. За час споживання 3 місяці проблем із здоровʼям кота поки немає, сподіваюсь так буде і надалі та якість корму не зіпсується.

Переваги:
    Склад, якість
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір, розгорнутий відгук та високу оцінку кормів від Chicopee. Здоровья вашим улюбленцям.

• Софія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Якісний корм. Вередлива літня кішка сфінкс їсть з задоволенням.

Переваги:
    Вірегулювався стул у тваринки. Гарний розмір кракет, помірна твердість, не містить солі та глютамату. Якісний склад

Софіє, дякуємо за Ваш вибір, розгорнутий відгук та високу оцінку Chicopee. Здоровья вашому улюбленцю.

• Микола З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм гарний - коти їдять охоче

Миколо, дякуємо за Ваш вибір, відгук та високу оцінку Chicopee. Здоровья вашому улюбленцю.

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Кошка не ест,от слова совсем

Переваги:
    не могу оценить

Доброго дня, Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок. В наших кормах не використовуються підсилювачі смаку та атрактанти, які приваблюють вихованців. Ми не знаємо які саме корми Ви давали раніше і розуміємо, що вибагливим котикам досить складно підібрати корм. Можливо вашому вихованцю більше підійшов би корм Chicopee HNL Cat Hair&Skin Adult з лососем посиланняЗв'яжіться з нами і ми допоможемо підібрати корм для вашого улюбленця.

• инесса

Я думаю это из за того, что там нет стимуляторов вкусовых ,таких как в других кормах. Но даже избалованные кошки некачественным, но дорогим кормом - перешли и довольны. Проверено родительской кошкой
      Можно подмешивать по началу с другим кормом или же оставить и подождать
      Проголодается и съест

Дякуємо, що вибираєте корми від CHICOPEE. Здоров’я Вашим улюбленцям.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

коти вже пару років сидять на цьому кормі. негативного впливу на здоров'я не помічено. підходить і сфінксу, і звичайному коту. останній виглядає максимально вгодованим і з блискучою шерстю)
    прекрасне співвідношення ціни та якості.

Доброго дня, Олено! Дякуємо Вам за розгорнутий відгук та вибір. Дуже раді, що вашим котикам подобається корм CHICOPEE. Здоровья вашим улюбленцям.

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Коти його не дуже хотять їсти

Переваги:
    Склад корму
    Недоліки:
    не їдять

Світлано, дякуємо за зворотний зв'язок. Вибагливим кішкам досить складно підібрати корм, тому будемо раді персонально підібрати раціон з наших м'ясних сухих і вологих кормів.
      Напишіть нам [email protected] або передзвоніть +380676907177 і ми знайдемо найкраще рішення для Вас та Ваших котів

• Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Один из лучших повседневных кормов для сфинкса.

Михайло, дякуємо за відгук та вибір Chicopee. Здоровья вашому улюбленцю.

• Карина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Это любимый корм наших кошек! Печенка чувствуется по запаху. Если верить написанному,отличный состав.

Переваги:
    Нравится кошкам
    Недоліки:

Карино, дякуємо за відгук та вибір Chicopee. Здоровья вашим котикам.

• Карина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Тестируем корма холистик. Этот зашел кошкам прям очень!

Переваги:
    Нравится переборчивым кошкам

Карино, дякуємо за відгук та вибір Chicopee. Здоровья вашому улюбленцю.

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Как по мне так корм даже очень не плохой.У меня кошка породы шотландская вислоухая,когда принесла корм домой и поставила пачку корма на пол кошка тут же начала об него тереться, когда дала попробовать она ела с аппетитом.По составу корм хороший и радует то что большой выбор разных вкусов. Производство Германия и это тоже плюс. Мы перешли на этот корм с Роял канина для британцев на который у нас началась аллергия.Так же понравилось что цена демократичная и это холистик корм.Короче одни сплошные плюсы. Советую.

Переваги:
    Хороший состав,производство Германия,холистик,цена.Кошке понравился.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено

Марина, дякуємо Вам за відгук та вибір. Дуже раді, що вашій кішці подобається наш корм CHICOPEE, у кішки відмінний смак.

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Кошка кушает, ей наверное нравиться ))))

Переваги:
    Германия
      Представитель поставщика

Александр, спасибо вам за отзыв. Очень рады что вашей кошке нравится наш корм CHICOPEE, у кошки отличный вкус. С этой же серии холистик, есть так же корм с лососем Chicopee HNL HAIR & SKIN, ваша кошка может оценить вкус корма с лососем.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Купила по хорошей акции на розетке 4 пачки корма.Порадовало,что производиться корм в Германии на заводе Бош.Удобная упаковка на зип застёжке.Коты кушают хорошо,побочки не обнаружено,хотя сам корм жирноватый и очень "пахучий",что не дотягивает до заявления того,что он холистик.Более похож на супер-премиум.
    Впервые розетка положила 2 пачки корма с истекающим сроком годности (1 мес).Итого, 3кг корма на грани.У меня кот не один,поэтому в сроки вкладуемся.Будьте внимательны покупая большие пачки.

Представитель поставщика

Анна, спасибо за ваш отзыв о нашем корме. Наш корм изготавливается по Канадской рецептуре и соответсвует классу HOLISTIC. Данные рецепты одобрены Канадской ветеринарной медицинской ассоциацией ( CVMA ) и производится корм в Германии. При его изготовлении не используются искусственные ароматизаторы, запах у корма за счет добавления в корм печени, которая не только дает вкусный аромат для котов но так же является кладезем витаминов и микроэлементов для животных.

• Костюкова Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Гарний німецький корм на свою ціну. Чудова якість, чудовий склад. Наша кішка досить вередлива, час від часу змінюємо корм, але чомусь саме цей вона полюбляює більш ніж інші. Класно що зараз акція, це дійсно економія.

Переваги:
    гарний склад
      Команда CHICOPEE

Яна, дуже дякуємо за ваш відгук. Формула корму була розроблена з урахуванням вимог примхливих вихованців за допомогою сучасних технологій та завдяки Канадській рецептурі. Нам дуже приємно що ваша киця вибрала Chicopee

• Віра З***
      Команда CHICOPEE

Віра, дякуємо за відгук та вибір Chicopee. Здоровья вашому улюбленцю.

• инна
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Задоволені
    Шерсть та самопочуття відмінні

Переваги:
    дуже якісний корм

Інно, дякуємо за Ваш вибір, відгук та високу оцінку кормів від Chicopee.

• Дарья М***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм действительно высокого качества. Состав хороший и полезный для иммунитета котов. Так, как у меня несколько котиков, то упаковку выгодно брать такую большую и экономнее по цене.

Команда CHICOPEE

Дарья, спасибо вам за отзыв и выбор нашего корма. Наш корм это полноценное питание для взрослых котов, способствующее улучшению пищеварения, здоровью и долголетию животного. И вы правы брать большую упаковку всегда выгоднее, тем более когда котиков несколько.