Топи продажів

Відгуки покупців про Набір акрилових фарб Chivalry 6 кольорів по 20 мл у тюбиках (Я43598_QSA0620A)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Павло Ч***
    Продавець: Rozetka

Я нещодавно придбав ці акрилові фарби, і скажу одразу, що мені надзвичайно це сподобалося. Ціна достатньо маленька, але вони ні в чому не програють набагато дорожчим аналогам. Повний набір усіх необхідних кольорів, фарби дуже легко змішуються та утворюють безліч відтінків. Вони без проблем наносяться на будь-яку поверхню, стійкі та довговічні. Фарби зручно використовувати у тюбику. Я залюбки рекомендую Вам їх придбати.

Переваги:
    Ціна, кольори, довговічні, якість, тюбик
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шукала щось нове, бо стокові фарби в картинах за номерами вже не давали потрібного результату. Спершу мене підкупила текстура — фарба легко лягає на полотно, не розтікається, не надто густа, але й не водяниста. Кольори дуже яскраві, соковиті, і головне — легко змішуються між собою. Мені вдалося створити відтінки, які я навіть не планувала, але вони виглядали так природно й гармонійно, що захотілося малювати ще й ще.
    Після висихання малюнок має приємний блиск, і виглядає доволі класно. Мені також дуже сподобалося, що фарба швидко висихає — це і зручно, і не дає втратити натхнення в очікуванні.
    Загалом я отримала саме той результат, який очікувала.

• Павло
    Продавець: Rozetka

Це найкращі акрилові фарби для худодника - любителя. Придбав їх нещодавно, але вже оцінив усі їх переваги. Ціна надзвичайно мала, однак фарби виготовлені якісно, надійно запаковані у міцних тюбиках. Повний набір кольорів, вони легко змішуються, утворюючи безліч відтінків та швидко висихають. Фарби довговічні, не змиваються водою та без проблем наносяться практично на будь-яку поверхню. Щиро раджу їх замовити.

Переваги:
    1) Ціна 2) Кольори 3) Якість 4) Довговічні 5) Зішування
    Недоліки:
    Не виявив
  • Анжеліка С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все як заявлено продавцем фото і опис відповідають , рекомендую всім до співпраці відповідального продавця , дякую

• bcinterpont К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Краски не сухие, ложатся хорошо.

Переваги:
    Яркие
  • Артур
    Продавець: Rozetka

Хороший вариант по нанесению на изделия из дерева и керамики.

Переваги:
    Цена/качество
  • Артур
    Продавець: Rozetka

Хороший вариант по нанесению на изделия из дерева и керамики.

Переваги:
    Цена и качество
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошие и яркие краски !!

Переваги:
    Объём большой Цена
  • Мария В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Краски хорошие,не самые лучшие но и не плохие,жидкие,хорошо ложиться

Переваги:
    Хорошо закрашивают с первого слоя, укривистые
    Недоліки:
    Нету