Відгуки покупців про Розумний годинник Hoco Y5 Smart Watch (Bluetooth магнітна зарядка) Чорний
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Недоліків ще не бачу. Замовив ще одні на подарунок.
- Продавець Gadget OFF
Дмитро, щиро вдлячні за ваш відгук. Подальшого приємного користування :)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
СУПЕРОВИЙ годинник вартий своєї ціни. Зручний в користуванні. Менеджер на вищому рівні, все розказав, допоміг налаштувати, приємний у спілкуванні.
- Переваги:
- На довго вистачає заряду, багатофункціональний, гарний вибір інтерфейсу
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого колективу.Ми завжди раді бачити Вас в нашому магазині. Мирного неба, бережіть себе.
- Альона Н***Продавець: BoobaFett
Гарний годинник!замовляла чоловіку,залишився дуже задоволений!окреме дякую магазину за поміч в налаштуванні!Буду замовляти ще собі
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.
- Третяченко Г***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
гарний годинник вартий своєї ціни. Зручний в користуванні. Швидке вирішення проблем, менеджер на вищому рівні
- Переваги:
- ціна, якість, обслуговування
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину
- Едуард П***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Отличный продавец, проконсультировали.
- Переваги:
- Цена, качество
- Продавець BoobaFett
Большое Вам спасибо за отзыв, и высокую оценку качества наших товаров.
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Продавец очень хороший понравился подход к клиенту всем советую
- Переваги:
- Готов оказать техническую поддержку
- Продавець BoobaFett
Мы искренне вам благодарны за отзыв, и высокую оценку работы нашего коллектива.Мы всегда рады видеть вас в нашем магазине. Мирного неба, берегите себя.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Швидко зв'язався менеджер після замовлення, відправили через декілька годин після замовлення.
Легке налаштування, гучний динамік, працюють повідомлення- Переваги:
- Гарний, зручний, водонепроникний, гучний динамік.
- Недоліки:
- Батарея тримає добу. Кожного дня потрібно заряджати, дуже не зручно
- Продавець BoobaFett
Доброго дня. Батарея тримає до трьох днів, в залежності від інтенсивності використання. Якщо вимкнути автовключення, то добавиться ще 6 годин. Якщо вимкнути один блютуз, ще добавиться 1 день.
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Швидко перетелефонували, проконсультували, швидко відправили, допомогли налаштувати та знайти відповіді на додаткові питання
- Продавець BoobaFett
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Хороший годинник за доступною ціною. Дзвінки, смс, месенджери різні, все працює без нарікань. Інші функції буду тестувати.
Менеджер звязався відразу після замовлення і доступно все пояснив по налаштуванню і всіх функціях даного девайсу.- Переваги:
- Ціна, функціонал.
- Недоліки:
- Ще не виявлені.
- Продавець BoobaFett
Ми Вам щиро вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Мабуть за свої гроші добрий.
- Переваги:
- Довгий заряд
- Недоліки:
- Якість екрану 4/5. Потрібно підключати два блютуза щоб говорити. Кривий шрифт. Дуже не красивий інтерфейс прийняття повідомлень.
- Продавець BoobaFett
Ми Вам щиро вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.
- Юрій І***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Годинник супер. Дуже зручний, а головне простий у налаштуваннях. Дуже задоволена. Дякую
- Переваги:
- Довго тримає заряд батареї, зручно говорити через годинник, голосний.
- Продавець BoobaFett
- Ростислав Н***Продавець: BoobaFett
Продавця рекомендую
- Переваги:
- Легко підключаються, чудовий зв'язок при розмові через годинник, легкі в користуванні.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець BoobaFett
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
За свої кошти, годинник суперовий) усі функції працюють добре, за обслуговування окрема подяка)
- Вилен В***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Часы хорошие. Быстро настроил. Цена-качество просто огонь.
- Переваги:
- Хорошие часы за такую цену.
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець BoobaFett
- Illia O***Продавець: BoobaFett
Годинник просто супер, адекватна ціна. Всім рекомендую цього продавця. Дуже приємний, усе налаштував. Підказав, як працює.
- Переваги:
- Можна дзвонити, плавати, читати повідомлення, швидка зарядка
- Продавець BoobaFett
- МішаВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Продавець зв'язався швидко і все гарно обяснив, відправили швиденько, перед відправкою перевірили, працює супер, зауважень немає, настроїв за 2хв. Рекомендую
- Переваги:
- Простий у використанні і зрозумілий.
- Продавець BoobaFett
Мы искренне благодарны за отзыв, и высокую оценку качества наших товаров. Пожалуйста, обращайтесь еще.
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Часы получил,подключились к телефону без проблем,пару часов походил: звонки,смс и соц.сети показано уведомления.Сотрудники работают хорошо,вежливые и доступно обьясняют
- Переваги:
- Пока одни плюсы
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець BoobaFett
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Отличный гаджет меня все в общем устраивает! Прекрасный продавец,быстро связались,отправили в этот же день, предлагали помощь по настройке. Так держать!Одним словом рекомендую !
- Переваги:
- Много,, водоплавающие,, если кому надо цена!
- Недоліки:
- Нет и ещё и за такую цену!
- Продавець BoobaFett
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Приємно працювати з професіоналами
- Переваги:
- Все супер
- Швец А***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Годинник відмінний. Прадавець швидко зв'язався і надав детальну консультацію
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Годик за свою ціну відмінний.Прадавець справив приємне враження,швидко зв'язалися і надали детальну консультацію.Віправка дуже швидка)
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Відправили в день замовлення, продавець ввічливий, часи працюють, налаштовуються легко.
- Переваги:
- Магнітна зарядка
- Продавець BoobaFett
- Татьяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
В целом довольна. Спасибо.
- Переваги:
- Красивый, аккуратный, метал. курпус, с телефоном св. хорошая
- Недоліки:
- Заряд держит меньше чем указано в характеристике
- Продавець Gadget OFF
Татьяна, дякуємо за відгук, приємного користування :)
- Виктория П***Продавець: BoobaFett
Продавец очень контактный, от общения только положительные впечатления. Оперативная отправка. Часики ребёнку понравильсь, всё работает, описанию соответствует. Благодарных вам покупателей и побольше продаж!
- Продавець BoobaFett
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Чудовий годинник) продавець відразу після замовлення оперативно зконтактував,і, фахово надав допомогу щодо налаштування годинника. Годинник повністю відповідає заявленим характеристикам, тому рекомендую.
- Переваги:
- ціна, металевий корпус, хороший додаток для смартфонів по налаштуванню.
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець BoobaFett
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Часики удобные,легко настраиваться,красивенькие)Просто и со вкусом)Отправили часики в день заказа,продавец звонил интересовался как и что мне удобно по оплате,по доставке,было приятно что беспокоиться за клиентов.Рекомендую
- Переваги:
- цена прекрасная
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтесь ще.
- Галь І*** ВікторівнаВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Продавець зв’язався швидко, розповів детально, відправив відразу.
Часи у роботі і налаштування працюють добре. Купляла на подарунок-подарунком задоволені.- Переваги:
- Якісне обслуговування! Часи працюють з заявленими функціями справляються
- Недоліки:
- Покищо немає
- Продавець BoobaFett
- Николай Л***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
все супер! обслуговування на вищому рівні! рекомендую
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Дякую за годинник, все сподобалось. Сервіс обслуговування на вищому рівні.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Товар відповідає характеристикам.
Дякую продавцю за детальну консультацію.- Переваги:
- Зручний, всі функції працюють.
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Часы понравились. Все работает. С магазина помогли настроить.
- Євгеній Р***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Дякую за годинник, все сподобалось. І хочу сказати що сервіс обслуговування на вищому рівні.
- Переваги:
- Все добре
- Продавець BoobaFett
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Больше спасибо за отличный сервис менеджеру интернет магазина Евгению . Помог разобраться с настройками . Отправил очень оперативно. Уже пользуюсь, смарт часы сочетание цены и качества вне конкуренции. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Повністю відповідає опису.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Забыл добавить, что - важно обращать внимание на приложение, с которым сопряжаются телефон с часами - у этих часов хорошее приложение (Da fit)!
Почитал отзывы о других приложениях - там вообще мрак.
Это очень важно- Переваги:
- Приложение, сопрягающее телефон с часами
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку якості наших товарів. Будь ласка звертайтесь ще.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Отличные часы, даже не скажешь, что бюджетный вариант, качество и дизайн за такую цену - несоизмеримы. Обалденные часы по всем параметрам!
Все заявленные функции присутствуют, всё легко настраивается (по инструкции).
Производитель вызвал доверие (в интернете есть сайт компании), как и Продавец.
Очень внимательный Продавец, который беспокоится за репутацию, видно, что работает вдолгую. Всё подсказали, рассказали подробно.
Изначально заказывал прошлую модель, по подсказке Продавца - выбрал эту - больше функций - цена незначительно выше.- Переваги:
- Отличные часы, очень удобные, с красивым дизайном, и большим функционалом.
- Недоліки:
- Абсолютно нет
- Продавець BoobaFett
- Людмила Н***
Цікаво, аде ви знайшли інструкцію?
- Константин
Была инструкция к часам
Либо Продавец Вам подскажет
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Хочу подякувати продавцю, який відгукнувся на прохання зарядити та перевірити годинник, за консультацію та швидке оформлення замовлення.
Годинник чудовий: різноманітні заставки на головному екрані, можливість відповідати на вхідні дзвінки та дзвонити, читати повідомлення, слухати музику та ще багато цікавих функцій.- Переваги:
- Можна відповідати на дзвінки, читати повідомлення, дзвонити
- Недоліки:
- не має
- Продавець BoobaFett
- Веня П***
А там можна скачати або вайбер чи телеграм? І там дивитися повідомлення