Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Розумний годинник Hoco Y5 Smart Watch (Bluetooth магнітна зарядка) Чорний

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Недоліків ще не бачу. Замовив ще одні на подарунок.

• Продавець  Gadget OFF

Дмитро, щиро вдлячні за ваш відгук. Подальшого приємного користування :)

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

СУПЕРОВИЙ годинник вартий своєї ціни. Зручний в користуванні. Менеджер на вищому рівні, все розказав, допоміг налаштувати, приємний у спілкуванні.

Переваги:
    На довго вистачає заряду, багатофункціональний, гарний вибір інтерфейсу
    • Продавець  BoobaFett

Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого колективу.Ми завжди раді бачити Вас в нашому магазині. Мирного неба, бережіть себе.

• Альона Н***
    Продавець: BoobaFett

Гарний годинник!замовляла чоловіку,залишився дуже задоволений!окреме дякую магазину за поміч в налаштуванні!Буду замовляти ще собі

• Продавець  BoobaFett

Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.

• Третяченко Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

гарний годинник вартий своєї ціни. Зручний в користуванні. Швидке вирішення проблем, менеджер на вищому рівні

Переваги:
    ціна, якість, обслуговування
    • Продавець  BoobaFett

Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину

• Едуард П***

Отличный продавец, проконсультировали.

Переваги:
    Цена, качество
    • Продавець  BoobaFett

Большое Вам спасибо за отзыв, и высокую оценку качества наших товаров.

• Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Продавец очень хороший понравился подход к клиенту всем советую

Переваги:
    Готов оказать техническую поддержку
    • Продавець  BoobaFett

Мы искренне вам благодарны за отзыв, и высокую оценку работы нашего коллектива.Мы всегда рады видеть вас в нашем магазине. Мирного неба, берегите себя.

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Швидко зв'язався менеджер після замовлення, відправили через декілька годин після замовлення.
    Легке налаштування, гучний динамік, працюють повідомлення

Переваги:
    Гарний, зручний, водонепроникний, гучний динамік.
    Недоліки:
    Батарея тримає добу. Кожного дня потрібно заряджати, дуже не зручно
    • Продавець  BoobaFett

Доброго дня. Батарея тримає до трьох днів, в залежності від інтенсивності використання. Якщо вимкнути автовключення, то добавиться ще 6 годин. Якщо вимкнути один блютуз, ще добавиться 1 день.

• Мария П***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Швидко перетелефонували, проконсультували, швидко відправили, допомогли налаштувати та знайти відповіді на додаткові питання

• Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Хороший годинник за доступною ціною. Дзвінки, смс, месенджери різні, все працює без нарікань. Інші функції буду тестувати.
    Менеджер звязався відразу після замовлення і доступно все пояснив по налаштуванню і всіх функціях даного девайсу.

Переваги:
    Ціна, функціонал.
    Недоліки:
    Ще не виявлені.
    • Продавець  BoobaFett

Ми Вам щиро вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Мабуть за свої гроші добрий.

Переваги:
    Довгий заряд
    Недоліки:
    Якість екрану 4/5. Потрібно підключати два блютуза щоб говорити. Кривий шрифт. Дуже не красивий інтерфейс прийняття повідомлень.
    • Продавець  BoobaFett

Ми Вам щиро вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.

• Юрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Годинник супер. Дуже зручний, а головне простий у налаштуваннях. Дуже задоволена. Дякую

Переваги:
    Довго тримає заряд батареї, зручно говорити через годинник, голосний.
    • Продавець  BoobaFett

• Ростислав Н***

Продавця рекомендую

Переваги:
    Легко підключаються, чудовий зв'язок при розмові через годинник, легкі в користуванні.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  BoobaFett

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

За свої кошти, годинник суперовий) усі функції працюють добре, за обслуговування окрема подяка)

• Вилен В***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Часы хорошие. Быстро настроил. Цена-качество просто огонь.

Переваги:
    Хорошие часы за такую цену.
    Недоліки:
    Не нашел
    • Продавець  BoobaFett

• Illia O***
    Продавець: BoobaFett

Годинник просто супер, адекватна ціна. Всім рекомендую цього продавця. Дуже приємний, усе налаштував. Підказав, як працює.

Переваги:
    Можна дзвонити, плавати, читати повідомлення, швидка зарядка
    • Продавець  BoobaFett

• Міша
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Продавець зв'язався швидко і все гарно обяснив, відправили швиденько, перед відправкою перевірили, працює супер, зауважень немає, настроїв за 2хв. Рекомендую

Переваги:
    Простий у використанні і зрозумілий.
    • Продавець  BoobaFett

Мы искренне благодарны за отзыв, и высокую оценку качества наших товаров. Пожалуйста, обращайтесь еще.

• Иван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Часы получил,подключились к телефону без проблем,пару часов походил: звонки,смс и соц.сети показано уведомления.Сотрудники работают хорошо,вежливые и доступно обьясняют

Переваги:
    Пока одни плюсы
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  BoobaFett

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Отличный гаджет меня все в общем устраивает! Прекрасный продавец,быстро связались,отправили в этот же день, предлагали помощь по настройке. Так держать!Одним словом рекомендую !

Переваги:
    Много,, водоплавающие,, если кому надо цена!
    Недоліки:
    Нет и ещё и за такую цену!
    • Продавець  BoobaFett

• Олександр Г***

Приємно працювати з професіоналами

Переваги:
    Все супер

• Швец А***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Годинник відмінний. Прадавець швидко зв'язався і надав детальну консультацію

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Годик за свою ціну відмінний.Прадавець справив приємне враження,швидко зв'язалися і надали детальну консультацію.Віправка дуже швидка)

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Відправили в день замовлення, продавець ввічливий, часи працюють, налаштовуються легко.

Переваги:
    Магнітна зарядка

• Татьяна Ц***

В целом довольна. Спасибо.

Переваги:
    Красивый, аккуратный, метал. курпус, с телефоном св. хорошая
    Недоліки:
    Заряд держит меньше чем указано в характеристике
    • Продавець  Gadget OFF

Татьяна, дякуємо за відгук, приємного користування :)

• Виктория П***
    Продавець: BoobaFett

Продавец очень контактный, от общения только положительные впечатления. Оперативная отправка. Часики ребёнку понравильсь, всё работает, описанию соответствует. Благодарных вам покупателей и побольше продаж!

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Чудовий годинник) продавець відразу після замовлення оперативно зконтактував,і, фахово надав допомогу щодо налаштування годинника. Годинник повністю відповідає заявленим характеристикам, тому рекомендую.

Переваги:
    ціна, металевий корпус, хороший додаток для смартфонів по налаштуванню.
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  BoobaFett

• Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Часики удобные,легко настраиваться,красивенькие)Просто и со вкусом)Отправили часики в день заказа,продавец звонил интересовался как и что мне удобно по оплате,по доставке,было приятно что беспокоиться за клиентов.Рекомендую

Переваги:
    цена прекрасная
    Недоліки:
    Пока не нашла
    • Продавець  BoobaFett

Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтесь ще.

• Галь І*** Вікторівна
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Продавець зв’язався швидко, розповів детально, відправив відразу.
    Часи у роботі і налаштування працюють добре. Купляла на подарунок-подарунком задоволені.

Переваги:
    Якісне обслуговування! Часи працюють з заявленими функціями справляються
    Недоліки:
    Покищо немає
    • Продавець  BoobaFett

• Николай Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

все супер! обслуговування на вищому рівні! рекомендую

• Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Дякую за годинник, все сподобалось. Сервіс обслуговування на вищому рівні.

• Денис

Товар відповідає характеристикам.
    Дякую продавцю за детальну консультацію.

Переваги:
    Зручний, всі функції працюють.

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Часы понравились. Все работает. С магазина помогли настроить.

• Євгеній Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Дякую за годинник, все сподобалось. І хочу сказати що сервіс обслуговування на вищому рівні.

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  BoobaFett

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Больше спасибо за отличный сервис менеджеру интернет магазина Евгению . Помог разобраться с настройками . Отправил очень оперативно. Уже пользуюсь, смарт часы сочетание цены и качества вне конкуренции. Рекомендую к покупке.

Переваги:
    Повністю відповідає опису.

Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Забыл добавить, что - важно обращать внимание на приложение, с которым сопряжаются телефон с часами - у этих часов хорошее приложение (Da fit)!
    Почитал отзывы о других приложениях - там вообще мрак.
    Это очень важно

Переваги:
    Приложение, сопрягающее телефон с часами
    • Продавець  BoobaFett

Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку якості наших товарів. Будь ласка звертайтесь ще.

Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Отличные часы, даже не скажешь, что бюджетный вариант, качество и дизайн за такую цену - несоизмеримы. Обалденные часы по всем параметрам!
    Все заявленные функции присутствуют, всё легко настраивается (по инструкции).
    Производитель вызвал доверие (в интернете есть сайт компании), как и Продавец.
    Очень внимательный Продавец, который беспокоится за репутацию, видно, что работает вдолгую. Всё подсказали, рассказали подробно.
    Изначально заказывал прошлую модель, по подсказке Продавца - выбрал эту - больше функций - цена незначительно выше.

Переваги:
    Отличные часы, очень удобные, с красивым дизайном, и большим функционалом.
    Недоліки:
    Абсолютно нет
    • Продавець  BoobaFett

• Людмила Н***

Цікаво, аде ви знайшли інструкцію?

Была инструкция к часам
      Либо Продавец Вам подскажет

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett

Хочу подякувати продавцю, який відгукнувся на прохання зарядити та перевірити годинник, за консультацію та швидке оформлення замовлення.
    Годинник чудовий: різноманітні заставки на головному екрані, можливість відповідати на вхідні дзвінки та дзвонити, читати повідомлення, слухати музику та ще багато цікавих функцій.

Переваги:
    Можна відповідати на дзвінки, читати повідомлення, дзвонити
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  BoobaFett

• Веня П***

А там можна скачати або вайбер чи телеграм? І там дивитися повідомлення