Відгуки покупців про Безалкогольний напій Coca-Cola 2 л (5449000016652_S)
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Качественный продукт
- Артур Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Порван заводька упаковка була
- Недоліки:
- Порвана заводська упаковка
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
звичайна кола
- Переваги:
- ціна по акції
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все гуд
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все супер
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Купляв по акції. Так дешевше, аніж в магазині по одній. Упаковка безпечно запакована. Кола як кола.
- Переваги:
- Смак, ціна
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Рома М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Заказывал 2пака а вытоне пришёл 1
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
люблю кока колу и буду её пить всегда
- Переваги:
- кока кола
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Кола як кола. Дякую розетці, що підчас дефіциту із колою в магазинах, в розетці вона була!
- Переваги:
- Дякую розетці
- Недоліки:
- Закінчується швидко)))))
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Настоящая вкусная кола, берите. Выгоднее.
- Переваги:
- Кола как кола, не дорогая
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Нормас,выгоднее чем в магазине брать
- Переваги:
- Вкус отличается,или показалось
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отличная цена
- Перепелкин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Быстрая доставка
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Быстрая доставка
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Покупал много раз, часто по акции, можно заранее набрать себе и по желанию открывать.
- Николай Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Оригенал, все пришло целым
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
оригинал
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Хорошая цена на акции
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Тяжело нести
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Купив два блоки Coca-Cola, ящик чіпсів... в результаті приїхало замовлення з пробитою порожньою пляшкою та роздавленими і відкритими пачками чіпсів. І це я називається Premium доставка.
В мене велике замовлення було і надто довго би було відмовитися і відправляти назад. Але я не мав би цим займатися. В чому складність продукти харчування довезти? З таким сервісом перейменуйте підписку Premium на щось менш пафосне!- Переваги:
- Фірмовий напій
- Недоліки:
- Доставка
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Роман
Ніхто так і не зв'язався. Бачу, крім доставки ще й скарги ніхто розглядати не збирається. На скільки я рекомендував Розетку знайомим, на стільки тепер буду відговорювати від покупок тут.
- Родіон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Очень удобно, что в современном мире можно бесплатно заказать упаковку бутылок колы себе домой.
Дешевле чем в любом магазине рядом. При этом, при походе в магазин, не нужно вместе с продуктами в пакетах тащить еще и колу. Благодаря покупке колы здесь, можно чуть реже ходить в оффлайн магазин, что безусловно плюс в нынешнее время.
Сама кола здесь ничем не лучше и не хуже любой другой :)
Предпочитаем употреблять вместе с относительно недорогими ромом/виски, заходит замечательно.
Помните о потенциальном вреде для здоровья от обилия сахара, возможного вымывания кальция, и не перебарщивайте.- Переваги:
- Дешевле и удобнее, чем в продуктовых магазинах. Универсальный напиток для коктейлей с ромом/виски (хотя гурманы и знатоки не одобрят)
- Недоліки:
- Потенциальный вред от обилия сахара. Впрочем, кого это останавливает? :)
- Едуард Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Замовляв два паки Кока-Коли прийшов один пак коли та один пак води. Чому так? І можно це замінити?
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Люблю когда в доме есть кока-кола. Иногда просто хочется выпить ее. А при дискомфорте с желудком , так просто то, что надо.
- Переваги:
- Упакованы в пластик все 6 бутылок. Так что никаких открытых бутылок не может быть в принципе.
- Недоліки:
- Не нашла
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Быстро упаковали в 2 пакета и отдали в пункте выдачи за пару минут)
- Переваги:
- Под виски нормально)
- Недоліки:
- Химия
- Dad M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Что это за минералка черного цвета?
- Переваги:
- Я не знаю, может одна попалась
- Недоліки:
- Пить не реально
- Dad M***
Получается, одна из шести бутылок была вскрытой. Может это сделали на нп или на складе. Этого уже не узнать. Была просто разбавлена бутылка непонятно чем. Казалось бы, зачем.. Естественно вылил.
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Евгения Х***
За последнее время брали колу дважды на розетке. Оба раза бутылки были вскрыты. Точнее не качественно закрыты. Один раз и вовсе пролилась, второй раз я услышала шипение, когда мыла бутылки в ванной. Все их можно докрутить рукой было. Какой-самопал. Может, поэтому и исчезли с розетки
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Свято наближається!
- Анатолій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Лора Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Лора Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Товар- нормальный, а доставка- катастрофа. заказывали на вторник, еле получили в четверг и то не в полном составе, т.к в последний момент сказали, что товара нет на складе. Вопрос: зачем выкладывать товар, если его нет в наличии. Больше не буду пользоваться услугами розетки.
- Переваги:
- +
- Недоліки:
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Марина! Приносим свои извинения за доставленные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
прекрасно сочетается с пиццой, гамбургером и шашлыком )
все мы знаем вкус Кока Колы тут нечего добавить
употребляю с 7 лет и проблем с здоровьем нет )))- Переваги:
- вкус, спасибо за Бесплатную Доставку
- Недоліки:
- их нет
- Вадим Т***
Будут
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Лучший напиток!
Олвэйз Кока-кола!- Переваги:
- Вкус и аромат
- Недоліки:
- Быстро заканчивается
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Coca-Cola 2 л х 6 бутылок Отличный вариант для празднования чего-нибуть)
- Переваги:
- Coca-Cola 2 л х 6 бутылок
- АлексейПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Заказал 6 бутылок с доставкой Новой почтой. Одна пришла пустой, пришлось отказаться от заказа
- Недоліки:
- Плохое качество упаковки