- bardalistВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Покупаю по рекомендации стоматолога
В течении минуты снижает чувствительность зубов, если очень больно можно нанести пасту на палец о осторожно поводить им по зубам и вы почувствуете облегчение.
Рекомендую- Переваги:
- Действительно быстро помогает зубам с высокой чувствительностью
- Недоліки:
- маленький объем, цена
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
- Переваги:
- Хороший вкус. Очищение.
- СергейПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Купил по рекомендациям, отличная паста для чувствительных зубов. Очень радует что на данном сайте она тоже есть! Розетка, спасибо за качественное обслуживание.
- Вікторія О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Просто шикарна паста. Єдина яка допомагала моїм чутливим зубам. Нажаль вона десь зникла з продажів(((
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Эта паста всегда есть на моей полочке в ванной.
- Переваги:
- Паста моментального действия. Очень помогает при обозначенной проблеме.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже допомагає при чутливості
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Тюбик м'який, приємний, матовий. Колір пасти білий, смак нагадує м'ятний орбіт.
Перший час трохи пекло у роті, але то реально перший час тільки.
За текстурою не дуже густа, але і не водичка. Горошинки повністю вистачає.
Використовую на постійній основі - ефект з чуттєвими зубами працює. Реально стало менше болі- Переваги:
- Знімає біль, зручний тюбик
- Недоліки:
- перший час пече язик
- Нина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Честно говоря начала использовать пасту без особых надежд, но очень зря!
Уже через неделю чувствительность значительно снизилась. На данный момент я использую пасту уже вторую по счету и чувствительность пропала совсем. Спасибо производителям!- Переваги:
- Действительно помогает справиться с чувствительностью зубов
- Наташа З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста трохи відрізняється за консистенцією від звичайних паст: вона густіша і дуже м'ята. Піниться дуже добре. Вистачало б надовго, але, крім мене, нею користується і чоловік, і донька, їм теж дуже подобається!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Термін придатності вибито на спайці. Консистенція густа.
Я чергую і використовую електричну щітку або мануальну.
Можу сказати від щітки не залежить утворення піни. Паста дає її велику кількість, навіть при крихітній горошині!- Переваги:
- Хороша піна
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Изначально паста идёт в картонной коробочке! Никогда их не храню. Но приятно, что сделана из перерабатывающих материалов. На коробке указано много полезных вещей. Оставила фото для прочтения.
Эта коробочка защищена от вскрытия, склеена с двух сторон изнутри.
Сам тюбик изготовлен из мягкого пластика! Он повторяет оформление коробки!
Паста приятна на вкус. Чистит хорошо - ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приятная на запах и вкус паста. Отлично подходит для моих нежных зубок.
Попробуйте, достойно внимания! Всем здоровых зубок!- Переваги:
- Гладкие зубы после чистки, освежает полость рта
- Недоліки:
- Нет никаких
- Ліза Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Туба з пастою невеликого розміру і з дуже гарним дизайном. У неї проста кришка, що відкручується, без жодних наворотів. Сама шийка досить широка, але через неї не виходить пасти більше, ніж треба))
Паста видаляє наліт просто на ВІДМІННО! Вранці я прокидаюся з чистими зубами! Нальоту на внутрішній стороні зубів реально немає!- Переваги:
- Освіжає подих, відмінно очищає зуби, приємний смак, руйнує наліт і запобігає утворенню нальоту
- Недоліки:
- Немає недостатків - задоволена повністю))
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чистить зубы было невыносимо больно. Причиной оказались открытые дентинные каналы, а эта паста как раз направлен на запечатывание этих самых каналов. Мне ее посоветовал мой стоматолог.
В принцыпе пастой доволен. Неприятных ощущений нет- Переваги:
- Вроде помогает
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
ОТличный товар !
- Переваги:
- покупка отличная
- Недоліки:
- нету
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
У меня изначально с самого рождения очень чувствительная эмаль. И вам просто не передать сколько за 32 года жизни я перепробовала разных зубных паст.
Когда не было никаких домашних средств для снятия чувствительности эмали, ходила к стоматологу на электрофорез зубов с кальцием, покрывала зубы фтор-лаком, это помогало, но совсем чуть-чуть.
И потом я чисто случайно попала не к своему стоматологу и мне посоветовали эту пасту! Конечно, на второй день я не проснулась с полностью здоровыми зубами, но спустя месяц эффект добротный. Моя паста уже подходит к концу, а тут увидела акцию на Розетке - решила заказать на будущее так как 100% буду ей пользоваться! - Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Стоматолог сказав, що ця паста створена для догляду за пломбованими та нещодавно лікованими зубами, а також чутливими. На місці контакту пломби із зубом паста створює посилений захист і водночас відбілює. Тому дуже активно мені її радив.
Я не спеціаліст і не знаю, що вона там створює, але після 3 тижнів користування зуби реально стали менш чутливими! Так що продовжу користуватися- Переваги:
- зуби перестали бути чутливими
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Самая лучшая паста для меня в плане чувствительных зубов!
Пользуюсь на постоянной основе и чувствительность снизилась в разы.
Ездила на месяц к родителям и пользовалась другой пастой, то чувствительность вернулась сразу же через пару дней. Вернулась и сразу же заказала новую!- Переваги:
- убирает чувствительность
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубная паста хорошо чистит и отлично справляется с задачей для чувствительных зубов. Ранее пользовалась другим производителем, но его вкус был просто отвратный.
Тут же приятный вкус и запах, и естественно есть эффект. Зубы стали менее реагировать на тепло/холод.
Советую брать только на Розетке! - Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ідеальна зубна паста, яка чудово підходить для чутливих зубів. Довго йшла до неї перепробуючи різних виробників і вітчизняних і закордонних, але кращої цієї Колгейт - не знайшла.
Плюс до того - надовго зберігає свіжий подих- Переваги:
- Хорошо вичищає, підходить для чутливих зубів
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Заказала первый раз.судя по отзывам.паста хорошая.если понравится.буду заказывать еще.
- Переваги:
- Цена.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста как всегда на высшем уровне. Пользуемся ей уже не первый месяц. Акционная цена очень порадовала!!!
- Переваги:
- На первом месте в составе кальций, а это редкое явление для пасты
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Очередной представитель этой фирмы,эффективный и качественный.Купи и пользуйся,и наблюдай эффект только в лучшую сторону
- Переваги:
- Фирма,качества,эффективный.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная зубная паста, на первом месте кальций!!! По скидке вообще замечательно
- Переваги:
- Кальций на первом месте!!!
- Представник бренду
Юлія,дякуємо Вам за відгук! Думка споживачів дуже важлива для нас!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста. Перейшла на цю.
- Представник бренду
Ірино,дякуємо Вам за позитивний відгук! Думка споживачів дуже важлива для нас!
- Юлия А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста
- Переваги:
- Хорошая паста
- Недоліки:
- не обнаружено
- Представитель бренда
Юлія, дякуємо за відгук! Ми раді дізнатися ,що Вам сподобалась зубна паста Colgate Sensitive Pro-Relief відновлення і контроль для чутливих зубів 75 мл.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пользуюсь более 2 лет, всем доволен.
- Переваги:
- Отличная паста для чувствительных зубов.
- Якушкіна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста, брала по рекомендации стоматолога, убрала чувствительность при нанесении в виде аппликаций
- Переваги:
- Отличная паста
- Представитель бренда
Спасибо Алена! Мы рады узнать,что вам понравилась зубная паста Colgate Sensetive Pro Relif для чувствительных зубов .
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Посоветовала родственница, так как после отбеливания зубов появилась нежелательная чувствительность к горячему. Теперь это любимая зубная паста!
- Переваги:
- Работает, свои функции выполняет.
- Представитель бренда
Антон, благодарим Вас за положительный отзыв! Мнение потребителей очень важно для нас!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Качественная паста. Рекомендую!!
- Переваги:
- Удобно если по сеидке
- Представитель бренда
Спасибо, Юрий! Мы рады узнать, что Вам понравилась Зубная паста Colgate Sensitive Pro-Relief для чувствительных зубов 75 мл
- Іванна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ніжна текстура. Зубки стали менш чутливі
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- --------
- Представитель бренда
Спасибо, Иванна! Мы рады узнать,что Вам понравилась Зубная паста Colgate Sensitive Pro-Relief Восстановление и контроль для чувствительных зубов
- Натали К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
У меня паста не вызывает неприятных ощущений, связанных с чувствительностью зубов. Нравится, что мало пенится. Чистит до скрипа, не оставляя налета.
- Представитель бренда
Спасибо,Натали! Мы рады узнать,что Вам понравилась зубная паста Colgate Sensetive Pro-ReLIF для чувствительных зубов 75мл
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста, очищает хорошо зубы. Зубы не чувствительные после чистки.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Для моих чувствительных зубов с ослабленной эмалью подошла.
- Баланюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже подобається дана зубна паста, рекомендую
- Переваги:
- Дієва, моментально знімає чутливість
- Недоліки:
- Ціна без акції