Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Нашийник для собак нейлоновий WAUDOG Nylon з QR паспортом малюнок "Colors of freedom" пластиковий фастекс S Ш 15 мм Дов 25-35 см (4501-4020Collar)

Закінчується

4.6/5
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При зчитуванні кьюару пише що належить іншій тварині,не можу додати до animal id

Недоліки:
    При зчитуванні кьюару пише що належить іншій тварині

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.

• люба Ц***

Швидка доставка

Добрий день, шановна Любове! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою нашийника WAUDOG Nylon.

• Олег Ш***

----

Переваги:
    зручна
    Недоліки:
    ----------

Добрий день, шановний Олеже! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.

• Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже комфортний, яскравий, з к'юар кодом, легко реєструватися

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.

• Дмитрий Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все підійшло . Гарної якості.

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.

• Александра М***

Чудовий.

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Довольно таки хороший ошейник , нашему корги даже очень понравился .

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Недавно заказал этот ошейник для овчарки и всё ничего, но он оказался слишком маленький, этот ошейник подходит только для маленьких щенков

Переваги:
    Для щенков
    Недоліки:
    Слишком маленький

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для того, аби нашийник максимально добре сів на улюбленця, ми рекомендуємо виміряти у вихованця обхват шиї. А далі за отриманим значенням підібрати відповідний розмір нашийника.

• Мария Л***

Хороший ошейник.

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.

• Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний ошійник але собака покусала и не читае QR код.

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою. Пластиковий адресник WAUDOG Smart ID, що йде у комплекті з нашийником має ознайомчий характер із сервісом WAUDOG Smart ID. Рекомендуємо Вам звернути увагу на лінійку WAUDOG Smart ID, у якій представлені стильні адресники з QR-паспортом, які Ви зможете придбати окремо.

• Роман Р***

Дикую,все добре.

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За таку ціну це дійсно найкращий вибір!
    На 3 місячного Парсон Расела підійшов ідеально! З запасом на виріст))
    Тут в комплекті іде чіповий QR-адресник, але я всеодно на animal-id замовив іменний зі світлиною песика.

Переваги:
    Регулюється довжина
    Недоліки:
    Кігтями/зубами песик зробив щось типу катишок на нашийнику

Добрий день, шановний Іване! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою! Пластиковий адресник WAUDOG Smart ID йде у комлекті з нашийником і має ознайомлювальний характер із сервісом WAUDOG ID та наочно демонструє функцію червоної нашивки WAUDOG, яка розрахована для фіксації на ній жетона. Якщо Ви бажаєте додатково нанести особисту інформацію на адресник WAUDOG Smart ID, перейдіть на офіційний сайт WAUDOG, оберіть розділ "Свій дизайн" та замовте товар "Адресник WAUDOG Smart ID з QR паспортом, преміум, свій малюнок".

• Ольга П***
    Продавець: Rozetka

Я неповно випадково замовила 4 нашийника,якщо так напишіть будь ласка мені потрібно тільки 2 , Починок Ольга Борисівна якщо що

Переваги:
    ....
    Недоліки:
    ....
    • Інна

так це не зворотній звязок
      напишіть до чатботу

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для вирішення даного питання Ви можете звернутись до маркетплейса Rozetka. Для цього в особистому кабінеті зайдіть в розділ "Листування з продавцем".