Відгуки покупців про Нашийник для котів нейлоновий Collar WAUCAT з QR паспортом Colors of freedom пластиковий фастекс XS 20 - 30 см (5210-4020Collar)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позитивних ~80%, нейтральних ~10%, негативних ~10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий нашийник! Коту не заважає, звик за хвилини 2. QR паспорт дуже крута штука, але маю надію що ніколи не знадобиться.
- Переваги:
- Патріотичний, яскравий нашийник
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Наталия
Так у Вашого кота і оченята патріотичні) Гарний такий.
- Недоліки:
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Светлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Патріотичні кольори додають настрою.
У кота, мабудь, асоціюється з прикрасою (він в мене на шиї ланцюжок покусював), сприймає як прикрасу. А я, коли одягаю йому ошийничок, почуваюся, ніби одягаю нагороду на шию переможцю.- Переваги:
- Подобається і коту, і мені, коли у ньому бачу свою кицю. Легко одягти, легко зняти (але сам не розстібується). Все здОрово!
- Недоліки:
- Не знайшла.
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon Colors of freedom та залишилися задоволені покупкою.
- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моя мало не здуріла від того дзвіночка , але як зняли, то все ок. Дуже добротно зроблений нашийник. Зручно одягати, регулювати і реєструвати по коду.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашийник хороший, підійде для кота чи невеликої собаки. Регулюється. Двіночок загубився в перший тиждень
Решта все чудово. Кіт носить його вже 1,5 місяці, виглядає, як новий- Переваги:
- Регулюється, красивий
- Недоліки:
- Швидко загубився дзвіночок
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom". Якщо у Вас виникли питання, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре зроблений
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний ремінець
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашийник чудовий, правда кіт не зрозумів дзвіночок, думає що це іграшка )))
QR паспорт - це супер ідея!!! Ми вже зареєструвались.- Переваги:
- QR паспорт
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Єлізавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний. Котам нра
Єлізавето, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому чудовий якісний нашийник. Всім задоволена, і прийшов він швидко.
- Переваги:
- Безпечна застібка
- Недоліки:
- Якщо котик буде реагувати на дзвіночок, то є складнощі щодо того щоб його відокремити від нашийника без інструментів
Добрий день, шановна Дарино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Єлізавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила двом кішкам. Одна така сцикуха, що 2й день ничкується по кутках. Зняла тимчасово дзівоночок аби перевірити чи допоможе швидше звикнути. Якість добра)
Трішки незручно реєструвати коди. В застосунку я не побачила потрібні безкоштовні поля, довелося через сайт (може то я тупенька). Через сайт все заповнилося: фото, мед дані, доп інфо. Протестили і все працює.- Переваги:
- Якісний і стильний
- Недоліки:
Добрий день, шановна Єлизавето! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова якість
- Переваги:
- Чудова якість
Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже вдруге купуємо. Хороший нашийник. По QR-паспорту незнайомі люди хвилювались, що кіт загубився і повідомляли, де він знаходиться))
- Переваги:
- Хороший надійний міцний
- Недоліки:
- Витирається QR-брелок, тому ми заклеювали плівкою
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Максимів В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Влад З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий нашийник і дуже гарний дизайн. Рекомендую
Добрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашийник красивий та надійний. Дзвіночок відлетів у першу годину, проте адресник тримається добре.
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую. Все подошло. Кот доволен
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
Добрий день, шановний Іване! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Закопайло И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм, для мелкой породы пёсиков)
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon Colors of freedom та залишилися задоволені покупкою.
- Саша И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутий і зручний нашийник,нам подобається.Зробіть щось з дзвіночком,бо він дуже ненадійно тримається або кладіть к нашийнику ще один дзвіночок,як подарунок) Він в нас відпав одразу,як принесли посилку з пошти і наділи нашийник коту, прикріпили самі,але згодом все одно кіт його загубив. Наче мелоч,але якось неприємно.
- Переваги:
- Легенькій,яскравий.
- Недоліки:
- Дзвіночок.Він ненадійно тримається і завжди губиться.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний нашийник. Моїй собаці дуже подобається
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- сергій к***
это кошачий ошейник
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашийник чудовий, яскравий, легенькій і дуже гарно виглядає. Дзвіночок додає до нашийника позитивних емоцій) QR-паспорт дуже важливий для котів,які гуляють на вулиці. Сьогодні отримали і вже наділи. Сподіваюсь, що на літо вистачить. Замовлю ще і для собаки. Дякую виробнику і Розетці.
- Переваги:
- Легенькій,яскравий і є QR-паспорт
- Недоліки:
- Поки не виявили
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний звʼязок! Ми раді, що ви оцінили переваги даного нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість чудова, ціна теж рекомендую
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже чудовий нашийник
Добрий день, шановний Романе ! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Назар О***
Подскажите а как у вас узнали данные для Qr кода?
Добрий день, шановний Назаре! Дякуємо за запитання! У разі зникнення улюбленця, той хто його знайшов сканує QR-код та потрапляє на сторінку з контактними даними господаря. Відразу після сканування QR-коду Вам автоматично буде відправлений лист на електронну пошту з GPS-локацією місця сканування.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую продавцю!
Хороший нашийник киця вже привикла до нього і QR паспорт це супер, рекомендую- Переваги:
- Сучасний, патріотичний, стильний.
- Недоліки:
Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишились задоволені покупкою.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично смотриться, патриотично
- Недоліки:
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный ошейник. Розетка, как всегда на высоте
- Переваги:
- Быстрая доставка. Хорошее качество товара.
- Недоліки:
- Кошка, бегает по дому и звенит
Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный ошейник , яркий , красивый и кот мой его не снимает хорошее качество
- Переваги:
- Все прекрасно
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Красивый и стильный ошейник по доступной цене. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добротний, міцний, розмір регулюється. Для котів трохи грубий, але альтернативу не знайшла.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Виолетта Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказала 3 таких ошейника. Качество хорошее, на котов в самый раз. Но на одном ошейнике нет QR паспорта.
- Переваги:
- Хорошие ошейники
- Недоліки:
- Нет QR паспорта на одном ошейнике
Добрий день, шановна Віолетто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- степан с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В принципі ошейник не плохий, не зірветься з кота і не загубиться. Но чому тут для собак він же для котів якби на кота можна теж надіти
Добрий день, шановний Степане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Nylon! Даний нашийник призначений для котів, адже він має спеціальну гумову вставку, яка сприяє безпеці улюбленця у тому випадку, якщо він зачепиться нашийником за щось та бубонець, який відлякує мишей та птахів.
- Криулина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашийник нормальний.Патріотичний.Собаці зручно, а ще дзвіночок трошки дзвинить і чутно,що песик десь поруч.
- Переваги:
- Ціна,якість.У цієї фірми все якісне.
- Недоліки:
- За штрихкодом не змогла зареєструвати нашийник в додатку(він в нас вже не перший від цієї фірми),бо пише що цей штрихкод вже зареєстрований.
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою. Пластиковий адресник, що йде у комплекті з нашийником має ознайомчий характер із сервісом WAUDOG Smart ID. Якщо ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Константин У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний
- Недоліки:
- Не було дзвіночка.
Добрий день, шановний Костянтине Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості нашийника, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .