- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сосвоею работаю справляются
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Миколо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Амуніцію Collar купую більше 10 років. Міцна. Довіряю тільки їй. Доля моїх великих собак це саме то.
Представник постачальникаДобрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний якісний ошийник.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ошейник хороший, крепкий, для большых собак отличный выбор, есть светоотражатели
- Переваги:
- Качество, крепкий
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Инна! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный ошейник! Взяли своей девочке, алабаю.
- Переваги:
- Прочный.
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Ирина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Алексей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собака не сбежит, прочный и надёжный ошейник.
- Переваги:
- Простой и надёжный. Прошит качественно.
- Недоліки:
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемый Алексей! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Наталия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный крепкий ошейник.
- Переваги:
- Крепкий, надежный, цена.
- Недоліки:
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Наталия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Тарас Є***Продавець: Rozetka
Міцний, надійний.
- Переваги:
- Якісний товар.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Тарасе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!