Відгуки покупців про Мережевий фільтр СolorWay 5 розеток з вимикачем на кожну розетку 5 м Black (CW-PSEA55SBK)
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер!Якість,швидка відправка.
- Переваги:
- Дизайн,функціонал
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- ЮліяПродавець: Rozetka
Дуже зручний продовжувач
- Переваги:
- Кожна розетка вмикається окремою кнопкою, масивний кабель
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественная вещь, мощный кабель, индивидуальные выключатели на каждую розетку, наличие варистора! Также очень порадовала скорость бесплатной доставки (1 день )! Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Тамара Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний подовжувач! Довгий провід в 5 метрів, те що я і шукала. Окремі вимикачі, стриманий дизайн. Все просто чудово. Дякую!
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня, Тамаро! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наче працює як обіцяно. Роботу варистора ще не довелося перевіряти. Зручно шо кнопки на кожну окрему розетку.
- Переваги:
- Ціна, якість, легко вставляється вилка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер річ!Все працює.
- Переваги:
- Стильний,зручний
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд міцне
Працює- Переваги:
- Якість материалів та збірки
- Недоліки:
- На перший погляд не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Валентине! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кабель 1.5мм²
- Переваги:
- Індивідуальні вимикачі на кожну розетку
- Недоліки:
- Сині світлодіоди в клавішах
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.