Відгуки покупців про Мережевий фільтр-подовжувач ColorWay 6 розеток/4 USB 2 м Black (CW-CHE64B)
Немає в наявності
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав 30 січня 2025 року, пропрацюав майже рік без нарікань але на днях всі юсб роз'єми перестали працювати, почали шипіти (коли ними користуєшся), пропала напруга. Використовуав юсб роз'єми тільки під дві лед лампи та зарядку. Даний подовжувач брав як раз з розрахунком на ці юсб розє'ми. Розетки працюють, але виникає питання чи безпечно тепер ним користуватись в цілому.
- Переваги:
- Функціональний
- Недоліки:
- Перестали працювати та почали шипіти всі юсб роз'єми через рік користування
Представник постачальникаДобрий день! На цей подовжувач розповсюджується гарантія 36місяців, зверніться будь ласка за гарантійним обслуговуванням. Не використовуйте несправний виріб.
- Олександр А***
В мене абсолютно така ж «картина».Зʼявилось шипіння,потім перестав працювати один юсб-порт,а потім в один момент-всі порти.В експлуатації—більше чотирьох років.Колись в описі до приладу зустрічав інформацію,що є в наявності запобіжник.Можливо це просто запобіжник від перенапруги,який вбудований в кнопку?
Представник постачальникаДобрий день! Приносимо вибачення за ситуацію. У межах 36-місячної гарантії рекомендуємо звернутися для вирішення питання.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь недолго, хотя купил давненько, проблем не выявил, доставили быстро
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стильний і функціональний подовжувач, супер
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм фільтр, можна брати.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний фільтр. Перші пару днів трохи смердів пластиком у зоні USB-портів, потім вивітрився.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасний подовжувач
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Лукьяненко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взял 2 года назад себе и детям. Два года из сети не выключал... Очень удобно, особенно при отключениях электричества. Сразу заряжает всё: телефоны, планшеты и аккумуляторы. Заказал ещё один для дачи, чтобы не возить тудой-сюдой...
- Переваги:
- Компактность для зарядки гаджетов и аккумуляторов. Надёжность по времени.
- Недоліки:
- Не нашел за 2 года.
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классно
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Проверили в эксплуатации несколько месяцев, всё супер.
- Переваги:
- Очень удобно и качественно
- Недоліки:
- Пока не нашли
Представник постачальникаДоброго дня, Алло! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Матвей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший удлиннитель, пользуюсь 3 года и все очень хорошо все розетки роботают
- Переваги:
- Надежный, большой удобный
- Недоліки:
- За 3 года не заметил, все отлично
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний
- Переваги:
- ціна/якість
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший удлинитель
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже більше року, працює як і повинен. Товаром задоволений.
- Переваги:
- USB порти, 6 розеток, ціна.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Михайло І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм
- Недоліки:
- Якось USB працює дивно
- Олійник В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий подовжувач!!!
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Бартосевич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непоганий фільтр за свою ціну
- Переваги:
- Багато розеток
- Недоліки:
- Слабуваті зарядні юсб
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний, як в описі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо, Максиме! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Артур Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Видає жахливий звук під час роботи. Якщо у вас чутливи вуха то будьте готові що буде дратувати чи треба буде робити заміну чи інший фільтр.
- Переваги:
- є usb
- Недоліки:
- ультразвуковий писк
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. На дану модель поширюється гарантія, ви можете звернутись за гарантійним обслуговуванням.
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свої функції виконує, ціна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобный удлинитель. Взял сразу два. Домой и на работу. USB разьемы для заряда смартфона слабоваты, на фонарики, наушники и т.п. заряжает нормально. Одновременно можно включить всю офисную технику и подзарядить свои девайсы. Шнура в 2 метра хватает вполне.
- Переваги:
- Удобно.
- Недоліки:
- Не выявлено.
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова річ
- Переваги:
- Тихий, не шумить
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прошло два роки с моменту покупки, купляв 7 вересня 2020 року все працювало добре жодних нарікань, сьогодні 6 листопада 2022 при подачі нагрузки (зарядка телефону в тд) починає тріщати в районі кнопки.
- Переваги:
- 4 юсб виходи та 6 розеток, якісний пластик
- Недоліки:
- Через два роки почався тріск, буду звертатись до продавця по гарантії
- Олександр К***
Маю ідентичну ситуацію, почав шкварчати так, ніби всередині яєшню готують. Здається, ніби кнопка зсередини почала плавитись. Злякався і про всяк випадок відключив та планую викинути. Пропрацював два роки.
Представник постачальникаДоброго дня! На дану модель поширюється гарантія 36 місяців (три роки), ви можете звернутись за гарантійним обслуговуванням.
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно заряджає купу пристроїв у бомбосховищі від єдиної доступної розетки :)
- Переваги:
- USB розʼєми і відносна компакність при кількості розеток
- Недоліки:
- не виявлено
- Корсовский Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобный в исползовании, мне нравится.
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Не нашёл.
- Сергеюс Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В принципе хорошее изделие, но через год эксплуатации перестали работать USB порты. Теперь это просто удлинитель
- Переваги:
- Достаточно компактный и большое количество розеток и USB портов
- Недоліки:
- У части розеток с трудом открываются защитные шторки. Через год вылетели USB порты
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Духовку не выдерживает.
В остальном супер. - Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом удлинитель хороший. Лично у меня не работает быстрая зарядка от USB. И обратите внимание на длину шнура - он не особо длинный, возможно для кого-то это будет важно.
- Переваги:
- Удобный, вмеру компактный
- Недоліки:
- Не работает быстрая зарядка от USB
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за високу оцінку і за вибір продукції ColorWay! Користуйтесь із задоволенням!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре, що гарантія 36 місяців, віддам в ремонт.
- Переваги:
- Швидка зарядка сартфонів
- Недоліки:
- Але порти USB пропряцювали 6 місяців та перестали працювати
- Глеб М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар з відповідною цьому бренду якістю і дизайном.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- замало юсб-портів
- Богдан И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качеством доволен. Пластик не воняет. Свою функцию выполняет на отлично
- Переваги:
- Норм пластик
- Недоліки:
- Пока работает
Представник постачальникаДобрый день, Богдан! Благодарим за отзыв и за выбор продукции ColorWay! Пользуйтесь с удовольствием!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Написано "акция" но ничего акционного нет - ни снижения цены ни подарка. Жалею о покупке за оверпрайс. К самому товару претензий нет.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По товару вопросов нет, получил, то что хотел. А вот на счёт акции... Заказал 3.08 по цене 506грн, было как бы дороже но сейчас столько и кабель usb 3 в 1 в подарок. Супер... Через 2 дня уже цена 447грн и другая акция. За пару дней цена опустилась на 60грн, думаю, ну и ладно у меня кабель будет, как раз на 60грн))) но пришло без него, не кабеля, не скидки, может условия акции не понял. Можно было отказаться и опять заказать по новой цене, но.... нужен фильтр сейчас.
- Переваги:
- Материал, исполнение, компактный, цвет.
- Недоліки:
- Время покажет. У usb нет быстрой зарядки.
- Николай Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще й серветочкі класні по акції були :)
- Переваги:
- Якісний пластик, функціональні компоненти.
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний товар, доставка вчасно, при отриманні зробили перевірку - все працює
- Переваги:
- Подобається, що можна заряджати напрямую через USB порти.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Юрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через пол года начались перебои при зарядке телефона, удлиннитель начал греться и вонять. Не советую
- Игорь К***
Пол года и умер, не берите