- Alla K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 90D. Колір: Молочний
Хороший, но большемерит
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Несоответствие размеру
- ВикаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 90E. Колір: Молочний
Хорошо пошит, швы аккуратные, но большемерят в чашке, по сравнению с таким же размером милавицы, нужно было брать на размер в чашке меньше, по объёму соответствует, поддерживает плохо, ощущение просто ткани сверху
- Переваги:
- Качественно пошит
- Недоліки:
- Большемерят, плохая поддержка
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 90E. Колір: Молочний
Осталась не довольна (((все 4 бюста пришли разных размеров и ни один из них не оказался того размера который я звказывала(((((((
- Переваги:
- Недоліки:
- Не внимательны при сборе заказа
- Тамара П***Продавець: Rozetka. Розмір: 90C. Колір: Молочний
Неспівставлено з розмірною сіткою і тому невірно замовила розмір
- Переваги:
- Якісний
- Олена
А що з розмірною сіткою?
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75D. Колір: Молочний
Очень удобный: не жмет, не трет, хорошо сидит.
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Вероника В***Продавець: Rozetka. Розмір: 90E. Колір: Молочний
На сайте ошибки в программе , заказала 100Е - заказ оформился на 90Е . Соответственно отменила заказ , хорошо что вовремя заметила .
И так во всех моделях вместо 100Е подставляются совсем другие размеры.
- Ірина Л***Продавець: Rozetka. Розмір: 80D. Колір: Молочний
Рекомендую, потому что этот бред хорош в качестве. Соответствует размерной сетке.
- Переваги:
- Качество и цена.
- Недоліки:
- Нет.
Відповідає
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 80D. Колір: Молочний
Дякую Розетці за швидку доставку .
- Переваги:
- Відповідає заявленим розмірам та якості, приємна матерія.