- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачно!
- Переваги:
- Смачна фісташка, зручна упаковка
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Каліфорнійська фісташка найсмачніша! В принципі отримав те що хотів, смачна свіжа фісташка за приємну ціну, а що ще треба .
Забрав на відділенні розетки).- Переваги:
- Каліфорнія.
Свіжа.
Зручне просте прозоре пакування, відразу на відділенні роздивився що фісташка вся ціленька. - Недоліки:
- Зробіть фасовку 300 або 500г!))
Представник постачальникаДобрий день, Олексію!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями, а з нами - своїми порадами. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
По фасуванню ми обов'язково розглянемо Ваш варіант, а поки радимо брати по 3-5 пачок ;-)
- Олеся Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий смак
Представник постачальникаДобрий день, Олеся!
- ЛораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класні горішки
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Лора!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стигла, всі шкарлупки розкриті, в міру солона, смачна, крупна. Зручне фасування.
- Переваги:
- Смачно, зручно.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Євгенія!
- Олександр К***Продавець: Rozetka
Треба брати три пачки! Однієї навіть на 0,3 пива не вистачило, бо дуже смачна!
- Переваги:
- Дуже смачна
- Недоліки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаДобрий день, Олександре!
Смачного, звертайтесь ще!
А ми вже відправляємо нову партію на фасування, щоб задовільнити Ваші апетити ;-)
- ОлегПродавець: Rozetka
Super!!! Дійсно best!
- Переваги:
- Якісна смачна фісташка
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Олег!
- ЛарисаПродавець: Rozetka
Смачна, крупна, дайте ще ))
- Переваги:
- Смачна фісташка, зручне пакування
- Недоліки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаДобрий день, Лариса!
- МиколаПродавець: Rozetka
дуже смачна)
- Переваги:
- класна ціна, дуже смачна
Представник постачальникаДобрий день, Микола!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фісташка - супер! Смачна, велика, без сміття, кількість солі - ідеально, на мій смак.
Класне пакування - прозоре (видно що всередині), не велике, зручно ділити на порції, зручно брати з собою в дорогу, дітям в школу, як перекус, не займає багато місця, корисно. Смакує до пива )
Брав на пробу - зайшло.
Тепер буду брати постійно.- Переваги:
- Якість, зручне пакування
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая фисташка. Соли меньше чем у других.
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
звичайні фісташки, пустих, горілих немає
Представник постачальникаДобрий день, Вікторе!
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фісташки отсирівші, таке відчуття що їм років 100 із 10 штук 3 попалися тухлі чи цвілі, решту просто викинув. Добре що взяв тільки одну пачку на пробу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Отсирівші, цвілі.
Представник постачальникаДобрий день, Вікторе!
Будемо вдячні вам, якщо у вас є змога назвати партію / термін придатності упаковки, що дісталась саме вам.
Це спростить роботу по пошуку проблемної продукції.
В будь якому разі ми передамо вашу скаргу до відділу якості для перевірки та усунення даної проблеми.
Дякуємо за зворотній зв'язок!
Перепрошуємо за дане непорозуміння.
Гарного дня!