Відгуки покупців про Резинки для фітнесу та спорту із тканини CorniX Hip Band набір 3 шт (XR-0049)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Якщо чесно, набір перевершив мої очікування. Резинки зроблені дуже якісно: щільна тканина, рівні шви, добре прорезинена задня сторона. Використовую для тренування ніг і сідниць всі три резинки: для одних вправ - більш слабку (зелену), для інших - середню (рожеву) і сильну (фіолетову). Еспандери чудово тримаються як на гомілках, так і на стегнах, а також не натирають шкіру (для розуміння, я виконую вправи у найрізноманітніших положеннях, з різною динамікою і амплітудою). Приємний бонус: набір виглядає по-літньому яскраво та стильно і надихає тренуватися! Тепер думаю звернути увагу ще й на інші товари бренду. Дякую виробникам.
- Переваги:
- Якісні, не ковзають по тілу
- Недоліки:
- не помітила
Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX . Щиро раді, що Ви оцінили переваги резинок для фітнесу нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Купувалися для тренування на заміну резенових які вже розтнулися, сподобалися по якості, кожна з резинок має свій рівень.
Тренування з ним стали результативніші, оскільки в них опір більший чим в резенових, тому наразі для звикання комбінуємо їх і старі)- Переваги:
- Надійні, якісний матеріал, чохол в комплекті.
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш коментар, бажаємо приємного користування.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий
Досить не поганої якості.
З такими працюю в спортзалі, замовила додому- Переваги:
- Ціна, мішечок для зберігання.
- Недоліки:
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Якістю CORNIX дуже задоволена. Резинки не ковзають, не скручуються. Тепер тренування проходять без нервів.
Продавцю окрема подяка за швидкість обслуговування.- Представник постачальника
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!м
- АльбінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Комплект дуже якісний: резинки міцні, гарно прострочені, дають непогане навантаження.
Набір збалансований по натяжіню: рожева ідеально підійде новачкам - тягнеться достатньо легко. У мене в користуванні інші дві.
При заняттях не сповзають, як їх резинові аналоги.
Запаху майже не було. Вивітрився за день на балконі.- Представник постачальника
Доброго дня, Альбіно! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.
Користуюсь більше року, якістю задоволена
- Недоліки:
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо продуктивних тренувань.
- Чернятьева Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий
Резинки гарної якості, тугі. Саме такі і шукала. Є мішечок для зберігання, дуже зручно зберігати та брати з собою в подорож
- Переваги:
- Ціна, мішечок для зберігання, якість
- Недоліки:
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Резинки дуже класні, якість чудова❤️
Для тренування те, що потрібно.
Я дуже довго шукала резинки, щоб були зручні для тренування і ось нарешті.
Рекомендую придбати саме ці- Переваги:
- Недоліки:
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Скажу так, набір не для новачків. Якщо до цього займалися з еластичними резинками, готуйтесь, перший час буде дуже незвично. Щодо резинок, то все чудово. Зроблені добре, кольори гарні, тягнуться непогано. Але поки я працювала лише з найлегшою, бо до інших поки тіло не готове
- Переваги:
- Якісні резинки за гарну ціну та з чохлом в комплекті
- Недоліки:
- Я трохи не розрахувала свої сили))
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Тільки сьогодні забрала товар. Якістю задоволена. Без запаху, без дефектів. На вигляд цупкі. Тканина добра, але краще тримати подалі від котів.
- Переваги:
- Якісні, отримала без дефектів, добре прошиті, без запаху, гарна тканина, кольори)
- Недоліки:
- ОльгаПродавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
- Переваги:
- Якісні резинки за гарну ціну та з чохлом в комплекті
- Недоліки:
- Я трохи не розрахувала свої сили))
- Валентин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Дуже класні
Доброго дня, Валентине! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Качество!
Доброго дня, Володимре.
Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
Приємного вам користування!
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Отличные резинки, за свою цену так вообще огонь.
- Переваги:
- Качество, цена
Доброго дня, Петре.
Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
Приємного вам користування!
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Резинкі доволі тугі, так як я і хотіла. Ркомендую
Добрий день, Галино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Гарний товар,дуже дякую розеткі за швидкість доставки,саме те що й очікував
- Переваги:
- Все на найвищому рівні
- Недоліки:
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Резинки гарні
- Переваги:
- Якість та ціна
Доброго дня, Олено! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Отличные резинки. Качественно все сделано. Пришли быстро.
- Переваги:
- Качественные, все целое и тянутся отлично
- Недоліки:
- Пока не вижу
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Чудова якість, приємна ціна. Рекомендую.
- Недоліки:
Доброго дня, Анно! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий
Те що треба для тренувань вдома
- Переваги:
- Надійність
- Недоліки:
Доброго дня, Денисе! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Якісні, приємна ціна
- Переваги:
- Якісні матеріали, за пів року користування (1 раз на тиждень) зберегли якість натяжки
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Чудова якісь
Доброго дня, Олено! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
топ, не рветься
- Переваги:
- плотна тканина
Доброго дня, Маріє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Резинки чудової якості, кожна має свою жорсткість
Доброго дня, Наталіе! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо продуктивних тренувань.
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Резинки класні. Задоволена і якістю, і супротивом, бо бачу результат.
Ціна - Недоліки:
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Зручні, чудові. Використовую із задоволенням
Доброго дня, Маріє.
Дякуємо вам за позитивний зворотний зв'язок. Для нас це дуже важливо!
Приємного вам користування!
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Міцні резинки. Дякую
- Переваги:
- 10000
- Недоліки:
- Катерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Дуже круті користуюся вже довгий час , ніяких пошкоджень , якісні та надійні
- Переваги:
- Тканинні
- Недоліки:
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Гарні резинки для фітнесу..Покупала для доньки.Їй сподобалось.
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Дуже сподобались. Для тренувань дома саме те що треба. Різні навантаження резинок для поступового переходу на більш сильний рівень. Якісні, яскраві, прорезинені з середини.
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Чудова якість
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Резинки топ.
Міцні, не розтягуються за місяць тренувань, як деякі. Нитки не вилазать. Резинки красиві і їх просто приємно торкатися.- Переваги:
- Міцність, дизайн
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Загалом резинки хороші, міцні, не злітають. Очікувала, що найслабша резинка буде більш жорсткою, ніж виявилось насправді. Для тих хто тренується вона буде безтолкова. Проте після гумових резинок — ці просто супер.
- Переваги:
- Міцні та еластичні, не злітають
- Недоліки:
- Зелена резинка надто слабка
- АртемПродавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Гарний супротив, підходить для поступового збільшення навантажень.
- Переваги:
- Якість, супротив
- Недоліки:
- Подивимось с часом розійдуться чи ні
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Різнобарвний
Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Резинки якісні, приємні на дотик, підходять для різних навантажень. А ще дуже приємний колір.
- Недоліки:
- Поліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-23. Колір: Чорний + Сірий + Рожевий
Резинками задоволена. Відповідають заявленим характеристикам, не рвуться та не сатаються. Рекомендую
- Переваги:
- Якість, чохол