Відгуки покупців про Набір еспандерів CorniX для пальців та зап'ястка 9 шт (XR-0077)

Оцінка користувачів 4.87/5
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 3-25. Колір: Різнобарвний

бонуси не нараховують, хоча товар куплен тут, відгук написан не ботом
    Найнеприємніші враження від такого відношення
    шкода витраченного часу, а ще більше втрачено довіру то колись шанованого маркету

Переваги:
    товар нормальний
    Недоліки:
    обіцянки цяцянки від Розетки про бонуси
    • Костя

вам на пошту мав прийти лист з причиною не нарахування

• Роман

Костя, ніякого листа немає
      Спам дивився
      Іншу папку із сміттям (корзину)
      теж переглянув

Доброго дня, Романе! На жаль, ми, як представник постачальника, не маємо інформації щодо нарахування бонусів, зверніться будь ласка у службу підтримки розетки, у розділі "Контакти" є посилання на чат. Гарного дня!

• Роман

Купував мамі, яка через ДТП потребувала реабілітації.
    Набір підійшов. Ріні варіанти вправ із різним навантаженням.
    Підійшло не все, але то питання не до товару, а фізичних можливостей людини та завдань.
    Отримав те що очікував. Все добре.
    Сапасибі!

Переваги:
    Комплексність набору

Доброго дня, Романе.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
      Приємного користування та швидкого одужання!

• Єлизавета

Гарний набір, кожен елемент окремо запакований, сторонніх запахів немає. На кільцях навантаження підписане, від 15 до 25 кг, тренажери для пальців за відчуттями відрізняються тільки кольором. Яйця - жовте найм'якше, блакитне - найбільш тверде, приємні на дотик, можна використовувати, як антистрес)

Переваги:
    Великий набір, 9 елементів, без запаху, міцні

Доброго дня, Єлизавето! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Кіріл К***

Була травма. Купив на майбутнє на реабілітацію. Ось і настав час позайматися. Відкрив - не вистачає двух зелених експандерів. Прикро. З них якраз і починають. Перевіряйте відразу товар при купівлі.

Переваги:
    Комбо набір
    Недоліки:
    Неповний (

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня,
      дякуємо за ваше звернення.
      Набір еспандерів включає 9 одиниць, точно так, як на фото та в описі товару.
      Нам складно коментувати вашу ситуацію, бо ми, як постачальник, не маємо жодної інформації по вашому замовленню.
      Опрацюванням замовлень займається склад Розетка, доставкою - транспортні компанії. При відправленні всі посилки страхуються на повну вартість, тому справді важливо перевіряти цілісність та комплектацію всі замовлень, бодай поверхнево.

Розуміємо, що дана ситуація вас засмутила, але ніхто б у нас на складі завідома не розпечатував товар і не витягував з нього частини комплекту. На цей випадок у нас працює власна система контролю.

Щоб ми бодай якось спробували розібратись у вашій ситуації, просимо написати нам в чат підтримки ваші контакти:
      посилання
      Це дасть змогу нашому фахівцеві з вами зв'язатися та перевірити всю необхідну інформацію.
      Дякуємо.

• Кіріл К***

Зв'язалися представники Cornix і запропонували компенсацію.

Дякую за розуміння та допомогу в вирішенні питання!

• Сергій Л***

Класний набір, замовляю вже вдруге

Переваги:
    Комплект дає змогу поступово нарощувати складність

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Світлана

Просто нереально крута річ. Користуємося усією родиною.
    Якість, відсутність запаху, вже кілька місяців у користуванні, а усе як нове.
    Однозначно рекомендую.

Недоліки:
    Ціна)

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Ольга Т***

Гарні еспандери, дуже якісні, приємні на дотик. Особливо сподобались ті, що на пальці вдягаються.
    Було б непогано мати до них якийсь вкладиш з вправами ще, як додаток, але загалом все чудово

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявили

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Андрій Ш***

Доволі хороший набір для розробки руки.

Переваги:
    Якість матеріалу й ціна
    Недоліки:
    Поки що не помічав

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Роман

Брав для відновлення руки після операції,еспандери приємні на дотик зроблені з якісної гуми(вона не дубова),для вправ які мені рекомендував реабілітолог використовував всі предмети з набору.Рекомендую

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Дмитро К***

Досить маленьке навантаження
    Яйця норм
    Еспандери для дітей

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Антон Б***

Топ за свої гроші!
    Еспандери якісні, хороше навантаження, якісний матеріал, не мають ніякого запаху, рекомендую!

Переваги:
    Матеріал, якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявив

Доброго дня, Антоне! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX . Щиро раді, що Ви оцінили переваги еспандерів нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо продуктивних тренувань

• Катерина С***

Крутий набор,дуже якісний,задоволені на всі 100%,дякуємо)

Переваги:
    цілий набор на різні ступені навантаження,гарна якість
    Недоліки:

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Роман

Чесно кажучи, як на мене - немає кращих еспандерів для комплексного та повноцінного розвитку моторики (при відновленні наприклад), або для тренувань та закачуванні зап'ястя. Хват після них

Переваги:
    Чудовий вибір, різне навантаження (різні кольори).

• Сергей К***

Дуже допомагає на реабілітації після перелому плеча

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування.

• Олексій

Придбав для сина (9 років). Дитина дуже задоволена. Підходить набір для різного силового застосування, зокрема початку тренувань з маленьким навантаженням
    та подальшому його посиленню. Відсутній будь-який негативні запахи гуми. Комплект виглядає у користуванні надійним та практичним.

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Ольга Л***

Якісний товар,швидка доставка..Дякую

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.

• Сергій

Дуже гарний набір еспандерів.

Переваги:
    Зручні еспандери для пальців
    Недоліки:

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш коментар, бажаємо продуктивних тренувань.

• Светлана Д***

Еспандери класні, без запаху, приємні на дотик.
    Але подарунку (поп-іт) немає, за це знімаю зірочки.

Переваги:
    Приємні на дотик, без запаху
    Недоліки:
    Відсутній заявлений поп-іт
  • Ольга Л***

Покупала на замовлення сина 11 років.Подобається

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Ні
  • Олег Ш***

Дуже класний набір для реабілітації!
    Швидко можно придумати вправи для себе та підлаштовувати вироби.
    Мені дуже сподобалися сфери.
    Єспандери чудові ,але для професіоналів я би браб більше за 25кг.

Переваги:
    Якісні, не мають запаха.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Сергій П***

Взяв для реабілітації після лікарні. В разі тремора для пальців дуже допомогає (звісно як допоміжна поміч ).

Переваги:
    Ціна , якість
  • Наталья Л***

Набір сподобався! Якісні матеріали еспандерів, добре пакування. Дійсно, різний ступень навантаження , на кільцевих він зазначен у кг. Раджу до використання.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Максим

Одне з найкращих замовлень за останній час, ще й за класну ціну. Без браку та неприємного запаху, пришло у повній комплектації, матеріал добротний. Поки правою рукою виходить краще, можу брати більше навантаження.

Переваги:
    Різноманіття, якість, ціна
  • Юля Т***

Гарна річ для реалібілітації кистей та передпліччя. Користуюсь на роботі, коли є час та вдома. Легко поміщається у сумку. До якості набору питань немає, мені все подобається.

Переваги:
    Все добре
  • Маша А***

Все чудово! Придбанням задоволена, набір класний. В руці тримати зручно, не пластмасові, тому добре і згинаються, і розгинаються. Запаху резини немає

Переваги:
    Класний набір з різним навантаженням
    Недоліки:
    Жодних
  • Олег
    Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 3-25. Колір: Різнобарвний

Зручні еспандери для рук

Переваги:
    Без запахів, приємні на дотик
    Недоліки:
    не виявлено

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.