Відгуки покупців про Коляска для ляльок Corolle 3 в 1 Складана Серія 36-42 см (9000140770)
Знято з виробництва
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коляска просто супер. Дуже маневрена та стильна . Вона просто ідеальна, як справжня. Донечка дуже щаслива. Дякуємо Вам)
- Переваги:
- Дуже стильна та зручна
- Недоліки:
- Не знайшли
Добрий день, Крістіна. Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно чути, що ваша донечка щаслива!!! Дякуємо Вам !!!
- Кириенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коляска очень крутая , стильная удобная ...легкая в зборе ребенок доволен
- Переваги:
- Простота збора , маневреность
- Недоліки:
- Не нашли
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень красивая коляска. Легко собирается, все детали качественные, ткань плотная. Безумно довольна покупкой!
- Маша З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже красива коляска, mini cybex, легко і швидко збирається завдяки інструкції, а також відео на ютуб, дитина катає із задоволенням, їздить легко, рекомендую, це найкраща коляска для ляльок.
- Переваги:
- Дизайн, якість, легко їздить
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дополнительные фото размеров люльки. Длина люльки 47 см, ширина - 20 см. Все понравилось, ткань из которой пошиты детали плотная, единственное, что за такие деньги, можно было сделать тканевые части двойные, чтоб держало форму. А то на картинках смотрится добротно, а в реальности не совсем так, хотелось бы, чтоб имело форму более прочную.
- Переваги:
- Качество
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупали ребенку на подарок. Коляска качественная, не большая, на фото пупс в зеленом комбезе 30 см, в розовом 44 см.
Ребенку 3 года, очень удобно. Маневренность хорошая по причине поворотных колес, ничего лишнего, из люльки трансформируется в седячую, ткань плотная, качественная. Рекомендую- Переваги:
- Коляска супер
- Недоліки:
- Одни достоинства
- ОлексійПродавець: Rozetka
В цілому непогано, але матеріал люльки не тримає форму як на фото виробника, що за дану ціну є недоліком.
Добрий день. Дякуємо, що знайшли час щоб поділитися вашим відгуком. Нам дуже важливий зворотній зв`язок. Бажаємо, щоб Коляска для ляльок Corolle приносила задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді!!! Приємного дня!!!