Відгуки покупців про Навушники Creative Aurvana Ace 2 Black (51EF1160AA000)
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Супер!!!!!!!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Слухаю на Айфоні 8. Звук приголомшливий.
- Переваги:
- Звук
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Дуже чекав, радий.
Дизайн просто супер, ледве прозорий з міддю... найс.
Через еквалайзер (у застосунку Creative) можна зробити будь-які звуки більш чутними, та краще робити це самому:) Баси можна дуже добрі накинути, верх чутно теж дуже добре.
ANC на трійку, але в маленьких навушниках сильно краще і не буде. Прозорий режим – нормально, все навколо чутно. Правильно підібрані силіконові чашки добре гасять звук навколо самі собою.
Силіконові чашки – нормальні. Я дуже не люблю їх в принципі, тут терпимо, але не щось вау. Чотири розміри.
Навушники підʼєднуються до купи девайсів одночасно і майже моментально, над цим добре попрацювали. Перемикався між трьома пристроями, щоб щось прослухати – без проблем.
Самі навушники тримають заряд дуже довго, а от кейс – не дуже, заряджаю трохи частіше, ніж хотілося б.
Якщо не перевірити, що обидва вуха почали заряджатися (червона лампочка), то може бути так, що одне вухо залишиться підключеним навіть при закритому кейсі. Але це здебільшого питання чистоти всередині кейсу.
Розпізнання, чи навушник у вусі - немає.
Наразі нема достатньо потужного пристрою, щоб перевірити усі їх круті якості з lossless, але я впевнений, що з цим порядок
У застосунку можна вимкнути ДОВГІ голосові коментарі при переключенні режимів та підключенні до чогось, але тоді ніякої звукової індикації просто не буде...
Попри маленькі недоліки, абсолютно рекомендую!- Переваги:
- Звук, зарядка Type C, час роботи навушників, нормальні силіконові чашки, супер швидке підключення до одного чи більше пристроїв, отвір для ремінця, дизайн, зрозумілі світлові сигнали, застосунок
- Недоліки:
- Час роботи кейсу; Потрібно перевірити, що обидва навушники стали на зарядку у кейс, бо можуть залишитись підключені; ANC середненький; Силіконові чашки середненькі
- Сергій К***
Слухав я ці навушники звук ніякий !! Може бути проблема несумісності гаджетів між собою А,у Вас такий позитивний відгук ,а у Вас який тоді телефон ,що так грає гарно ,чи якась друга причина
- Сергій П***
Так, згоден, звук приголомшевий
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Звук гарний. Сподобалось що при підключенні до кількох пристроїв перемикається на той на якому включаєш програвач. Наприклад на телефоні слухав музику, поставив на паузу, на ноуті включив ютуб і вже слухаю його.
У вусі сидять добре, дискомфорту немає.
При включенні шумодаву або прозорого режиму звук не змінюється, яле зʼявляється ледь помітний шум (чути якщо нічого не грає).- Переваги:
- Гарний звук, Multipoint
- Недоліки:
- Немає датчику присутності навушника у вусі
- Валерій К***Продавець: RozetkaEU
У порівнянні з Hifiman Svanar.Svanar як на мою думку,це RE 400.,Металічний зук,сцена не дуже.Хіфіман,де ваш звук?Ваш HM 800 найкращій був серед плеєрів,ще 2000red .
- Переваги:
- +++
- Недоліки:
- Корпус
- Валерій К***Продавець: RozetkaEU
Користуюсь 2 роки.Вчора порівнював їх із Devialet Gemini II. Final Audio ZE8000 MK2. Noble Audio REX5. .Rex5 по вч та сч паритет,але низи у креатива набагато кращі,сильніши,та сцена ширша і глибша.Final audio відстає з відривом,трохи схожа нижня серединка і все.Девіалет краще за фінал,але теж не Gut.Креативи більш енергічні та швидчі.Взагалі мені девіалет схожі на технікс 100,така ж типова вешка з трохи проваленими серединами.Наостанок порівняв із сенхами 660 s2 повнорозмірними.Ну да,сцена у сенхів більша,просторіша,але в них не вистачає середньо та низкочастотної плотної атаки ,як у креатива.Creative Aurvana Ace2 для мене поки ще найкращі.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Розвалюються,наче шкарлупки горіха.Обсипається обміднена поверхня у кейсі.
- ВалерійПродавець: RozetkaEU
Слухаю їх на Poco F6 (aptx lossless) .Скачав плеєр Foobar 2000 для цих навушників,тут еквалайзер чудовий.Прогою креатива майже не користуюсь,тільки ANC .Сіліконки використовую тільки Acoustune aet 07 .Нормалні по довжині та комфорту,інші перепробував усі,що у продажу за останні 10 років.Були проблеми з неповним заряджанням.Вирішується просто— почистити ацетоном контакти на навушниках і у гніздах у кейсі.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Сенсорика,сіліконки.
- ВалерійПродавець: RozetkaEU
Вже рік ,як купив.До них багато років шукав щось подібне по звуку у проводному аудіо.Десятки HiFi плеєрів Астели,кайни,хіфімани,хідізи .Сотні дротових навушників (CA,Acoustune усі моделі,UE,китайщіна,сенхі усі,одези,мотікі та багато інш.).Нарешті креатив замінив усе це.Навалюють емоції по максимуму.Недавно порівняв їх напряму із сяомі будс 5 про wifi.Креатив лідер з відривом.Слухав рік з Aptx Adaptive.Послухав їх на Poco f6 ,Aptx Lossless— Це щось неймовірне!Але й недолік є один.Через рік використання лівий навушних розпався на дві частини по з'еднувальному клеєвому шву .Нічого страшного.Зачистив ацетоном залишки клею,та зклеїв двохкомпонентним клеєм.Міцно тримає.
- Переваги:
- Сцена,емоції.
- Недоліки:
- Штатні сіліконки
- ДмитрийПродавець: RozetkaEU
Это невероятно крутые tws. Звук очень детальный с широкой сценой. Настройкой эквалайзер легко можно настроить звук под свои предпочтения. Я предпочитаю всегда обходить эквалайзер стороной. Но здесь он работает безупречно. Отличная эргономика наушников, нормальный шумодав , если он нужен. Удобная утилита. Важно правильно подобрать амбушюры. Случае их в связки с Samsung s21 plus по aptx. Второе подключение к ноутбуку через модуль Bluetooth с aptx adaptive. Стриминг сервис Qobuz HiFi. Звук одинаково шикарен.
Второй вариант моего звука это DT770PRO 250Om по балансу с Fiio KA17. И он пока отдыхает. Так как Aurvana 2 дарит море очень близкий позитивных эмоций. Настоятельно рекомендую к покупке.- Переваги:
- Звук, звук, звук
- Недоліки:
- Не нахожу
- Сергей
DT770PRO 250Om по балансу? сами модифицировали?
- ВалПродавець: RozetkaEU
Aurvana Ace2 легко одразу з'єднується з Poco F6,Poco F6 pro.На дисплеї показує Aptx Lossless.
- Переваги:
- Усі
- Недоліки:
- Creative aurvana ace 2
- Иван С***Продавець: RozetkaEU
Це найкращі навушники такого типу які я слухав по відношенню ціна/якість звуку. Звук неймовірно швидкий, світлий, дуже детально звучать переходи, нюанси, призвуки. Іноді можна чути матеріал з якого зроблено інструмент, або яким ударяють по струнах. Гітара - то взагалі окрема тема. Середні частоти дуже звучні і детальні, трохи суховаті. Високі припідняті в районі 8-12кГц - по моїх відчуттях. Але еквалайзер в додатку працює просто чудово. Звук не спотворюється і хоча я ніколи ніде не накручував звук програмно, цей еквалайзер крутити треба і обовʼязково. Без налаштування звуку під себе він може розчарувати. Детальність звісно залишиться, але баланс АЧХ особисто мені не дуже подобається без налаштувань. Тому раджу одразу ставити додаток, вимикати шумодав і налаштовувати еквалайзер. Після цих маніпуляцій я в захваті від звуку. Він дуже технологічний і я чую в треках деталі які не чув у Fiio за тисячу доларів і в Bayerdynamics DT990, що досить цікаво. Недоліки я написав одразу - це поганенько працюючі сенсори керування, відсутність датчиків, деякі програмні глюки, слабкий дивно працюючий шумодав. Режим прозорості ок. Дизайн сподобався. Також коли звикаєш до них, майже не відчуваються. Легкі. Хвилевід короткий тому силіконові подушечки щільно прилягати будуть не у всіх, але динамік всередині настільки потужний, що просто підйом НЧ еквалайзером (20-100Гц) вирішує цю проблему майже повністю.
- Переваги:
- Звук, бас, детальність, еквалайзер, автономність, дизайн
- Недоліки:
- Звук дещо тихий, шумодав не коректний - краще вимкнути, сенсори працюють не достатньо чітко
- Сергій К***Продавець: RozetkaEU
Я не знаю в чому проблема ,но с моїм телефоном звук вообще ніякий,хотя у мене музичний телефон с виділеним аудіо процесором сумісність по звуку с другими блютуз гаджетами нормальний звук і навушниками Хуавей А ,при купівлі навушників вони всі запаковані ,поки Ви не заплатити ,то тоді можете прослухати !!Я не знаю позитивні відгуки,чи в людей не знають ,що таке якість звука ,чи в них телефони особливі чи тут тупо несумісність навушників і телефону в апаратному чи програмному аспекті
- Переваги:
- Під мій телефон ніяких
- Недоліки:
- Звук ніякий с моїм телефоном
- Андрій
Ну таке ... Цікавий відгук: особливо взявши до уваги те що це tws навушники - використовують Bluetooth, а ви наголошуєте та надієтесь на свій "музичний смартфон з виділеним ЦАП"ом" котрий не має відношення до передачі звуку по BT. Вам краще перевірити сумісність Bluetooth кодеків, та обрати найкращий з доступних.
- Сергій К***
Обалдіти Андрій Ви таке мені пишите ,я без Вас знаю чудово про блютуз,набагато більше чим Ви(телефон по замовчування підключається до найкращого кодека(це від Квалкому чи AAC) чи в ручному режимі це якщо LDAK,це можна зробити через меню розробника чи программу від навушників і ще є програмами спеціальні для переключення)написали про ЦАП , уважно читайте , я написав аудіопроцесор Да я просто в шоці ніхто не пише телефон ,який чудово грає від цих навушників ,напевне такі аудіофіли !!! Які чули якісний звук
- Іван
Причини може бути 3: 3) це не такі самі Aurvana Ace 2 які я зараз слухаю; 2) не амбушури не щільно прилягають до вух через що бас може бути спотвореним, а верхні частоти надто «легкими»; 1) треба налаштувати еквалайзер (в фірмовому додатку Creative) або налаштувати правильні параметри в Bluetooth налаштуваннях телефону (маловірогідно що причина в цьому, але можна спробувати інший телефон чи планшет чи плеєр, чи компʼютер).
- Мирослав М***Продавець: RozetkaEU
Розмови по телефону - посередньо. А от музика - чисто, яскраво, дуже круто грають
- Переваги:
- крутий звук
- Недоліки:
- розмови - слабенько, вони чисто музикальні
- Сергій К***
Я вибачаюсь ,а що у Вас телефон ,що такий гарний відгук Я слухав на своєму телефоні звук відстій !!Я просто не можу поняття позитивні відгуки ,чи в людей особенні телефони ,чи вони не чули як якісно грають навушники
- Мирослав М***
усе відносно, є повнорозмірні сінхейзери то з ними однозначно не можна порівнювати :) то різні вагові категорії... Але порівняно з минулими різними затичками ця аюрвана дуже і дуже непогана!
- Сергій К***
я вас запитував,що у вас телефон ,чи Ви нечули ,що таке якісний звуа