Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Рефілл Парфумована вода для чоловіків Creed Aventus Cologne 500 мл (3508441001329)

Немає в наявності

3.5/5
Оцінка користувачів 3.5/5
  • евген г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Рефіл 500 мл

Краще призначення- як вонючка у прибиральні ..

Недоліки:
    Горобці падають в обморок біля витяжки

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань.

Ми розуміємо, що смаки і вподобання в парфумерії є дуже індивідуальними. Аромат Creed Aventus Cologne може бути досить інтенсивним для деяких людей, і ми цінуємо, що Ви поділилися своїм враженням.

Парфумована вода Creed Aventus Cologne ідеальний для денного використання, особливо в теплішу пору року, аромат поєднує свіжі цитрусові нотки з деревними та мускусними акцентами.

• Константин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Аромат не тримається від слова зовсім. Я не кажу про шлейфовість, таке враження, що з висиханням парфума на шкірі зникає і аромат. За таку ціну - ЯКІСТЮ НЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ!

Переваги:
    аромат
    Недоліки:
    стійкість
  • евген г***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: Рефіл 250 мл

Для чоловіків за 45 саме те що треба!!!

Переваги:
    Яскравий та самобутний парфум..
    Недоліки:
    Три роки тому був більш концентрований, але то був 100 Мл ‍️
    • Роман

Євгене саме для вас добавили 400 мл кришталевої води і тепер не такий приторний

• Мария М***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Необыкновенно красивый,самый лучший из мужских парфюмов,непохожий ни на какой либо другой,аналогов нет. Роскошный,элегантный,для ухоженных и стильных мужчин.Муж не мыслит себя без него.Шедевр одним словом.Рекомендую, рекомендую!

Переваги:
    Аромат,качество,добротность.
    • Олександр К***

Є таке)

• Александр
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Запах немолодежный. Подойдёт для мужиков за 40. Взял пробник и для себя понял,что запах не мой. Аромат шипровый,тяжелый,но очень благородный. Для возрастных самое то.