- МиколаПродавець: Rozetka
Це WIFI 6 роутер. Якщо мережева карта на девайсі підтримує - то тоді буде швидкість, плюс у АІ спитай за які канали використовувати щоб була максимальна. Моя AX200 видає 1700-2400 мбіт\с з'єднання. Бачив гігабіт від провайдера по повітрю.
Тепер щодо роутера. Брав не тут, а на офіційному.
Суть: гарний чіп, гарна ціна. Швидкість та стабільність.
А тепер для тих хто шаре: є повна підтримка OpenWRT. Прям з оф. сайту. Сам виробник інструкції про опенврт викладає. Якщо вам потрібен опенврт прошивка - то все буде дуже легко. Все працює. Дефолтна прошивка також не погана.
Ставив опенврт лише задля того щоб два провайдери різних працювали, і коли один падає - інший продовжував роботу (mwan3). Зробив. Працює ідеально.
ЩОдо покриття. 2.4 Ghz добиває десь на два поверхи вверх та вниз до сусідів. Ті, що за стінкою часто бачу високі швидкості близько 100мбіт\с (саме передача, не конекту)
Ті що за двума стінами - десь біла 3-5-10мбіт\с. Що також добре.
Роутер гріється. Факт. Але дуже дуже багато дірок перфорацій в ньому.
Якщо є вибор між асусом та цим роутером. То кращє асус з точки зору "заплатив більше, і в прошивці вже є дуалван, фейловер, й так далі".
Якщо грошей нема і є скілки посидіти попрошивати - то тоді цей роутер. Він гарний.
Споживання десь 6-9 ватт. (12 вольт).
В цілому - ДУЖЕ задоволений покупкою та рекомендую.
Сам ризикував, а виявилось доволі якісно та на рівні або кращє ніж тп-лінки та відомі бренди. Окрім асусу. Бо ціна з асусом 500 грн різниця, а функцій з коробки у асуса більше які потрібні були мені. Тому все ж таки якщо проблема в ціні - то беріть. Якщо ні - в залежності від ваших побажань.
Але цей роутер щє раз повторюсь - має дуже гарні відгуки в мережі, дуже стабільне залізо, прошивку, тощо. І останні оновлення і купу фіч і гарний сигнал.- Переваги:
- Ціна, все що у конкурентів тільки трішки дешевше.
- Недоліки:
- Немає.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Краще за Xiaomi router ac1200, WiFi 6 все-таки.
Але стокова прошивка хоч і заснована на OWRT, та має свої фішки, крім наявних фішок нічого більше немає.
При використанні зеленого каталогу фільмів, файл на 60 ГБ завантажило за хвилин 20 в 5 метрах від роутеру з тарифом в 1 гігабіт; в 0.5 метру - за 12 хвилин.
Причому це в приватному будинку, де інші мережі ловляться лиш на 2.4 ГГц на -90 dBm.
По wired швидкість 900-950 на down/up, на WiFi 700-800 на down/up на відстані від роутеру в 0.5 метра; на 5 метрах перевірено тільки по WiFi, там вже 650-700 на down/up.
Звісно є трохи розчарування, на 1 см повернути роутер та вже швидкість падає на 100-200 мбіт по WiFi. Крутився він кілька днів, найоптимальніше положення так й не знайшлося.- Переваги:
- OpenWRT інструкція на офіційному сайті
- Недоліки:
- Слабкий сигнал на стоковій прошивці
- Вху А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий роутер, вже другий такий купив, зразу перепрошиваю на OpenWRT і налаштовую усе що хочу
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный маршрутизатор!
- ВіталійПродавець: Rozetka
Надійний роутер за доступну ціну. Легко забезпечує стабільне покриття у будинку площею 150 м² (два поверхи та мансарда). Оснащений прошивкою на базі OpenWrt, адаптованою під зручний і зрозумілий вебінтерфейс. Через це деякі функції дещо обмежені, але у порівнянні з більшістю масових моделей можливості налаштування тут значно ширші.
Приємний бонус: є можливість встановити власну версію OpenWrt. Наразі користуюся ним вже два місяці, жодних проблем. Окремий Wi-FI під OpenVPN, WireGuard, точкова маршрутизація, роумінг мережі з іншими точками (також на OpenWRT), об'єднання з іншими роутерами через Zerotier чи Tailscale (обхід NAT провайдера). І ще багато-багато що...- Переваги:
- Процесор MediaTek MT7981BA, можливісь прошити OpenWRT з веб інтерфейсу, порт WAN на 2,5Gbit
- Недоліки:
- Відсутність USB
- Фесенко С***Продавець: Rozetka
Все супер
- Переваги:
- Все супер
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь роутером 2-й день і він мені подобається. Я купував його не тому, що він має потужний процессор та підтримує wi-fi 6. В мене поки немає таких пристроїв, та й мій тарифний план лише на 50 мБіт/сек. Мені потрібен був компактний за розмірами роутер, який би я міг поставити в щиток з автоматами, куди заветені інтерент кабелі на вхід у квартиру та інші по точкам. Цей підійшов за розмірами та позитивними оглядами. Я перебрав багато роутерів, останній конкурент цьому був Keenetic Speedster, але він трохи слабший за випромінюванням, не підтримує wi-fi 6, та ще й трохи дорожчий, хоча на 1 см коротший. Отже, він дає мені потужний сигнал по квартирі і не гріється при тому навантаженні, яке я міг йому дати при тестуванні на максимальну швидкість. Це для мене єдине важливо, тому що у щитку з автоматами обмежений простір та мало доступу повітря. Блок живлення на 12В 1.5А. Перевіряв його на роботу через павербанк, то при підключенні чере кабель USB type A він спочатку працював стабільно по всіх кімнатах на тестах швидкості, а от самому дальньому куту, да завжди проблеми я мав з сигналом роутер перезавантажився. При підключенні через кабель USB type C проблем не було, роутер на тому ж тесті швидкості не перезавантажувався. Це непогано, тому що мій минулий роутер TP-LINK Archer C80 тесту швидкості не проходив, весь час перезавантажувався. Та й гарячий був. З цим CUDY була невелика проблема при початковому налаштуванні через мобільний застосунок. Треба було вибрати протокол підключення PPPoE, але це ніяк не вдавалось, чомусь дані не запам'ятовувались. Після кількох спроб я під'єднав комп'ютер кабелем, набрав 192.168.10.1 та виконав налаштування через адмінку. Вдалося з першого разу. Потім ще й оновив прошивку роутера. Задоволений, рекомендую.
- Переваги:
- Стабільний та потужний сигнал, не гріється, компакні розміри, 4 LAN порти. Стабільно працює від павербанку.
- Недоліки:
- Проблема з початковим налаштування через мобільний застосунок, короткий кабель блока живлення, лише 1 м.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш вибір!
Про ваші складнощі з налаштуванням через мобільний застосунок інформацію передамо в відділ розробки ПО.
Якщо будуть якісь питання - звертайтеся до нашої технічної підтримки
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть не знаю, з чого почати - роутер реально цікавенький. Cudy WR3000H виглядає акуратно, зібраний якісно, і при цьому має вражаючу начинку: 512 МБ ОЗП і 128 МБ Flash-пам’яті. Усередині - добре знайомий і обкатаний флагман MediaTek Filogic 820, що вже говорить багато про що.
Блок живлення - окрема тема. 1.5 А на 12 В дає 18 Вт, тобто є хороший запас по живленню. У мене він підключений через ДБЖ Trinix TRX-MUPS-1812, розрахований саме на 18W. Система працює стабільно, нічого в захист не йде, саме цікаве, що ще там підключений ONU-термінал, що споживає десь 9 Вт при 0.5 А, але все працює, як годинник.
Потрібно відзначити, що присутній зручний мобільний додаток. Щоправда, наразі підтримується лише snapshot OpenWrt, але сподіваюся, що найближчим часом з’явиться офіційний реліз. Загалом — дуже цікавий варіант за свої гроші. MediaTek рулить.- Переваги:
- Гарненький, Стабільне з'єднання, OpenWRT можна поставити по sysupgrade(що є дуже непоганим плюсом), 512мб ОЗП
- Недоліки:
- 128 МБ Flash-пам’яті… Боже, 2025-й рік на дворі - хіба важко поставити 256 МБ Flash у роутер за таку кругленьку ціну? Опис брехливий - вказано підтримку індекації USB, хоча USB там і близько нема.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук та вибір продукції бренду Cudy. Дійсно, USB в даному маршрутизаторі немає. Виправимо інформацію. Вдячні за зворотній зв'язок. Приємного користування!
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пишут, что Wi-Fi 6 но с технологией Wi-Fi 5. Кругом надераловка. Работает конечно нормально. Но платишь за Wi-Fi 6, а получаешь 5. Печалька.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не совсем Wi-Fi 6
- Гліб С***
у нас немає ще WIFI 6е (де і буде 6ггц), тому в нас тільки WIFI 6 стандарту AX на 5ггц