Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Зубна паста ферментна Curaprox Enzycal 1450 ppm 75 мл (7612412070002)

Оцінка користувачів 4.64/5
  • AI аналіз відгуків
    156 відгуків:  позитивний 75%, нейтральний 13%, негативний 12%
    Зубна паста Curaprox Enzycal 1450 зібрала значну кількість відгуків із переважно позитивним тоном. Основні переваги, які виділяють клієнти — це якість очищення, делікатний вплив на зубну емаль, відсутність агресивного м'ятного смаку та безпечний склад. Багато хто купує пасту за рекомендацією стоматологів і відзначає відчутне зменшення нальоту й покращення стану порожнини рота. Однак є й нарікання щодо консистенції (занадто рідка чи навпаки тверда), підозр на підробки, варіативності тюбиків, а також ціни, яку деякі користувачі вважають завищеною. Декілька негативних відгуків стосуються очікуваного ефекту, некоректної упаковки або відсутності голограми на товарі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

9 пломб творять чудеса. Уже й знаю якими рухами вірно чистити зуби і які ще методи догляду потрібні :))))
    Паста оригінальна 100%
    Якщо перейшли на неї зі звичайної, то не дивуйтесь, вона не буде так пінитись як ви звикли. Але відчищає шикарно, якщо правильно це робити.
    Дуже рекомендую цю пасту і магазин.
    А ще дуже рекомендую підібрати йоршики цієї фірми. В рази краще зубочисток. Також не забувайте про ірригатор.

• Андрей З***

удивительно что при таком количестве пломб ещё осталось место куда их лепить

• Юся

Логічно. 32-9=23

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Замовив по рекомендаціям ШІ, який стверджував що це одна з кращих паст. Беру вперше. Смак нейтральний, сподобався з першого разу. Справді паста не піниться, одразу незвично, але так і має бути, як я прочитав.
    Хтось нижче писав що нема голограми - голограма на коробці є, але Розетка, чомусь, заклеює її наліпкою із своїм кодом. Спеціально ліплять зверху на голограму свою наліпку, і голограми не видно стає, не знаю чому. Я купив декілька штук і на одній голограма добре виглядала (на фото).
    Також купував пасти і ополіскувачі інших виробників тут, помітив таку деталь, що Розетка іноді наклеює свою наліпку з власним кодом на сторону коробки де вибито термін придатності, на ополіскувачі таке було.

• Віка О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Як стоматолог дуже рекомендую цю пасту. Собі брала за знижкою. Виглядає як не підробка, що вже круто - бо зараз часто таке відбувається. Бореться з нальотом не тільки механічно, але і ензимами. Класно відчищає, актуально для людей з хворобами ясен. Не абразивна - не шкодить емалі. Має нейтральний не ядерний ментоловий смак. Чудове дозування фтору для профілактики карієсу. Взяла б собі ще, якби була знижка

Переваги:
    Якість, ефективність.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Петр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Нормальна паста, важко було звикнути , що не пінеться.
    Багато хто тут пише що нема голограми, в мене теж їх не було ,але я їх знайшов , коли відклеїв стікер розетки.

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Чудова зубна паста, іншої ви не захочете

• Нифталиева В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста супер ,назначили ребенку от жёлтых пятен ,пятна все убрала ,зубы белые .Рекомендую

• светлана ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Найкраща зубна паста з усіх, якими користувалась, добре знімає наліт і надовго залишається відчуття свіжості. Пасту мені порекомендувала стоматолог, з тих пір користуюсь нею постійно

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Найкраща зубна паста, після місяця використання помітила що зранку значно чистіше відчуття в роті, не ідеально, але краще, ніж після інших паст, перевірила шляхом повернення до іншої пасти - знову зранку неприємні відчуття...

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Пасту купувала за рекомендацією дитячого стоматолога, але користуємося всією родиною. У дітей після неї не з'являється наліт на зубах, тож на чистку можна ходити рідше. Бо з іншими пастами, приходилось ходити кожні три місяці.

Переваги:
    Чудова паста
    Недоліки:
    дуже м'який тюбик, коли лишається менше половини - не зручно вичавлювати.
  • Наталья
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хорошая паста,без вкуса и запаха,с зубами чудес не делает,для ежедневного применения.Чередую ее с дэпурдэнт отбеливающей.Качество отличное как и всего курапрокс.

• Олексій Л***

Якісна ,приємна на смак

Переваги:
    Якість,смак
  • Павел Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

хорошая паста после того как на ночь чищу перестал быть неприятный привкус во рту с утра

Переваги:
    цена=качество
    Недоліки:
    отсутвуют
  • Тетяна

Гарна паста - рекомендація стоматолога

• Кирилл К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Не вперше замовляю цю пасту. Якістю задоволений. Всім рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість на свої гроші
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Мабуть найкраща зубна паста, чи одна з найкращих. Досвідчені професіонали рекомендують. Вона не з дешевих, але дуже якісна та корисна на відміну від купи паст, що продаються у магазинах. Беремо її на постійній основі, задоволені!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Найулюбленіша зубна паста. Добре чистить зуби з брекетами.

Переваги:
    Смачна, добре чистить зуби з брекетами
  • Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Мегакрута паста за складом.
    Ціна кусається.

Переваги:
    Склад, ціна за акцією
    Недоліки:
    Цчна без акців
  • Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Користуюся ще не довго, але результат мені подобається. Гарно вичіщає, з нальотом справляється відмінно.
    Головне, прочитати інструкцію мовою оригіналу і не зполіскувати рот після чищення.

• Альона Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Я в шоці, почистила цією пастою та пополоскала ополіскувачем Vitis Whitening і зуби білосніжні, як тільки після проф чистки у стоматолога. Тепер це моє улюблене комбо

Переваги:
    відбілює зуби
    Недоліки:
    дорого
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже м’яка та комфортна паста для щоденного використання. Не пече, не сушить слизову, добре підходить для чутливих зубів і ясен. Подобається склад без агресивних компонентів. Після чистки зуби гладенькі та чисті.

Переваги:
    Подобається склад без агресивних компонентів
  • Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже класна паста, відчуття чистоти на зубах на цілий день!

Переваги:
    Економна
  • Сергей М***

Все супер !! Паста топ

Переваги:
    Очистка белизна Зубов
    Недоліки:
    Не пенится
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Користуюся цією зубною пастою вже давно і дуже задоволена результатом. Вона дійсно чудова — добре очищає зуби, освіжає подих і залишає відчуття чистоти надовго. За час користування помітила, що зовсім немає проблем із зубним каменем. Зуби виглядають доглянутими і здоровими. Однозначно рекомендую!

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Купую дитині 10 років за рекомендацією стоматолога. Зубки білі, всі здорові. Купую не вперше і всім рекомендую.

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Була рекомендована стоматологом й дитина з задоволенням користується, на відміну від більшості інших.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста подобається, гарно очищує зуби від нальоту, але не зручний тюбик. Коли частково вже паста використана, то добути її важко

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Тюбик
  • Роман Н***

Отличная, рекомендую всем.
    Я ещё и щётку Курапрокс купил тоже классная, лучше чем все что имел до этого
    . Нужно понимать что она не пенится, это не недостаток.

Переваги:
    Классная, кажется зубы крепче .
    Недоліки:
    Не заметил
  • Олександра П***

Дуже хороша зубна паста!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже люблю цю пасту, колись порадив мій стоматолог тепер користуюсь тільки нею

• Тетяна П***

Класна паста! Рекомендую!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Чудова паста. Прибирає чутливість, гарно доглядає та за систематичного користування нею у комплексі з додатковими засобами догляду за зубами попереджає появу карієсу.

Переваги:
    Підходить для чутливих зубів, не має сильного присмаку, гарно вичищає наліт.
    Недоліки:
    Ціна без акції)
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Регулярно купую, дуже якісна, лікарі радять. Смак не м'ятний, а дуже нейтральний.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Купую вже вдруге, за порадою стоматолога. Із особливостей: відсутній або дуже легкий смак. До речі, виробник радить не полоскати рота після чистки, цього не знав, прочитав тільки вже коли забирав з Розетки. Нового карієсу за час використання не зʼявилося, значить, працює?

Переваги:
    Начебто працює, приємний смак
    Недоліки:
    Швидко закінчується, навіть якщо дозу розміром з горошину використовувати
  • Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хорошая паста, назначили ребёнку 10 лет (по горошинке на щётку, так как большое кол-во фтора) из за непонятного налёта на постоянных зубах, и зубки через неделю использования стали беленькие!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Подобається ця зубна паста, гарно вичищає, не піниться. Після використання залишається відчуття чистоти та свіжості

• Олексій Г***

В цій пасті діоксид титану він має канцерогенну дію,призводить онкозахворюваності

• Тамара Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Краща паста, що я пробувала. Але дорога