Відгуки покупців про Мережевий адаптер D-Link DFE-520TX
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
виконує свою роботу
- Переваги:
- ціна
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает пока отлично, приятная цена, дополнительные драйвера не нужны.
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- пока нету
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бесполезная карта. Не подходит доя материнской платы x 470 gaming plus. Вход для кабеля получается внутри корпуса.
- Недоліки:
- не подошел для материнской платы
- Істина
Дуже цікаво, куди ти запхав карточку PCI, коли на цій материнці тільки PCI Express)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мережева картка з чітким виконанням своїх заявлених функцій.
- Переваги:
- Працює
- Поліщук С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
звичайна мережева карта. plug&play
- Переваги:
- ціна-якість
- Недоліки:
- без недоліків
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
С сетевой картой всё оказалось хорошо. Вставил - работает. Никаких танцев с бубнами и поисками драйверов. Да! Упаковка конечно жесть!!! Как для электронного прибора. Но не суть... Работает нормально. Деньги не большие и ладненько.
- Переваги:
- Работает, сразу подхватились драйвера. Скорость до 100мбит выдает.
- Недоліки:
- упаковано в пакетик!!! и ни одной инструкции или бумажки. Даже для Китая как то стрёмно.
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё работает отлично. Никаких проблем не наблюдалось.
- Переваги:
- Присутствуют ндикаторы, занимает мало места,в комплекте есть две заглушки под разные корпуса, высокая пропускная способность
- Недоліки:
- не умеет заваривать чай
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказывал год назад, так как на самой материнке сгорел чип который отвечал за выдачу интернета, и когда нагружал сеть на компьютере, то интернет просто выключался и сразу включался. А когда ты находишся в катке и у тебя вылетает, то...
Ну вообщем, еще пол года назад сменил материнку и даже сейчас использую этот сетевой адаптер и все отлично. - Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Cупер
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Материнка старая, установил - всё сразу заработало.
- Переваги:
- Наличие планки под маленький корпус, 7 подхватила сама
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил, приехала, установил, работает.
Пусть вас не смущает что плата не занимает весь слот PCI, меня это поначалу ввело в ступор, она в слоте выглядит так, как будто не подходит к этому разъему, я уже уверил себя в том что я ошибся со слотами и придется вернуть, однако все отлично запустилось и заработало.- Переваги:
- Простота
- Верес в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
только купил. время покажет.
- Переваги:
- ццена
- Недоліки:
- нету
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил, установил, позвонил провайдеру, чтоб зафиксировал новый МАК и через минуту взлетел Инет. Пошёл за пивом. :)
- Переваги:
- Классика. 2 планки для вариантов корпусов.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перед покупкой убедитесь что у вашей материнской плате есть разъем PCI (не PCI-express, я только после покупки узнал что это разные разъемы), я так понял они есть только в старых материнках, в моей B550 не было. Теперь как-то и возвращать смысла нет, половина стоимости за доставку...
- Клименко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший товар. Рекомендую.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не требует драйверов
- Переваги:
- работает)
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Встанет на мать Gigabyte GA-P55-UD3L? Подскажите плиз.
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
цена
- Ципко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне не подошла. Заказала другую.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив дві мережеві картки. Одну поставив собі на комп (система Windows 10), другу матері (Wsndows 7 максимальна). На 10 комп і оком не моргнув, що це новий девайс з'явився - показав мережу і все. 7 сама прокрутила і встановила дрова - на цей їй знадобилось максимум секунд 20. Гарна мережева картка за невеликі кошти. Рекомендую.
- Переваги:
- Дрова не потрідно було шукати та ставити ні на 7 ні на 10.
- Недоліки:
- На швидкість мережі не впливає ніяк. Така ж, як і з вбудованою в материнську плату.
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює. Скачав драйвера від виробника, потім встановив мережеву карту. Статус Ethernet Adapter "невідома мережа".
Материнська плата Asus m2n4- Іван П***
Дана модель скоріш за все не підходить для моєї материнської плати
- Константин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приехало всё быстро
- Переваги:
- Вставил в разъём на материнской плате и сразу всё работает
- Недоліки:
- Нет в комплекте чем зафиксировать к корпусу, ложите хоть один шуруп что ли.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Висока швидкість передачі, на Віндовс 7 став з першого разу без додаткових драйверів. Працює без будь-яких нарікань
- Переваги:
- Відносно дешевий, простий у віикористанні, легко ставиться
- Недоліки:
- Не виявив
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насправді я вважав, що буде простіше налаштувати безпровідну мережу в робому кабінеті.
Та виявилося, що для він10 х64 система встановила драйвер але навіть після перезавантаження він тримав статус "ще встановлюється".
На він7-х64 система драйвер встановила без проблем. Але мені довелося стукати до менеджера, бо я не розумів роботи адаптера.
Цей адаптер використовують, щоб отримати інет по бездроту на компі. Хоча його все таки можна використати і для роздачі інету.
Мені підказали створити точку доступу в системі на сайті dlink.ru, служба підтримки. Це знову ж виявилося не зовсім просто.
Напишу всім посилання, щоб не заморочувалися як я, а відразу йшли і читали, і робили.
посилання
І всім удачі.
Дякую продавцю.
Хоча я вважаю, що про встановлення віртуальної ТД їм все таки потрібно писати в описі товару. - Мое М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
вставил..работает )
- Переваги:
- цена, д линк
- Недоліки:
- за такие деньги? О_о
- Tkachenko M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая обычная сетевая карта для тех, у кого скорость интернета не превышает 100 Мегабит, со своими функциями справляется
- Переваги:
- Нормально работает
- Dima S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна мережева за такі гроші.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна мережева за такі гроші. Рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутні)
- Миша В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает быстро, качественно. Установка быстрая и простая - вставил в слот, закрутил 1 болт и все. На Win 7 адаптер заработал без установки дополнительных драйверов, что было очень удобно. Поэтому за данный товар 10/10
- Переваги:
- Не нужно дополнительных драйверов. Хорошая цена
- Недоліки:
- Их нет
- tiinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает нормально, своих денег стоит.
Отдельно хочу отметить - очень долго доставка шла. Заказала в четверг, получила через неделю почти.- Переваги:
- Недоліки:
- Отметить нечего ввиду цены, всё нормально.
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Встановив в комп'ютер, а вона працює. ;)
- Степанова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает без проблем