Відгуки покупців про Фарба для волосся на основі хни Dabur Vatika Naturals 3.6 Бургунді 60 г (6291069701722)
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 3.16 Plum
- Недоліки:
- Прийшов не той колір
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 1.1 Blue Black Vatika Naturals Dabur
Взагалі не фарбує,волосся шо до фарбування,шо після однакове,розчарована
- Переваги:
- Недоліки:
- Викинуті гроші на вітер
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 3.6 Burgundy
Прислали не то что надо...
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 1 Natural Black
Сподобалось
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 4.5 Dark Brown
Краска совершенно не понравилась. Седину не закрасила. Хотя держала долго. До этого пользовалась краской другой фирмы на основе хны, всё было прекрасно. Но моя краска сейчас тоже испортилась, тоже седину не закрашивает. Прийдется искать другого производителя.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не закрашивает седину
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 5.5 Mahogany
Гарна натуральна краска для волосся
- Переваги:
- В упаковці 5 окремих пакетів, добре зафарбувала сивину.
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 5.5 Mahogany
Хна чудова! А саме головне що колір вийшов такий як я хотіла))) Буду брати ще!
- Валентина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 4.5 Dark Brown
дякую
- Переваги:
- все сподобалось
- Недоліки:
- не мае
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 3.6 Burgundy
Подобається. В складі хна і натуральні барвники.
- Переваги:
- Якість марки.
- Недоліки:
- Стоян Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 4.5 Dark Brown
Все супер