Топи продажів

Відгуки покупців про Фарба для волосся на основі хни Dabur Vatika Naturals 4 Натуральний коричневий 60 г (6291069701746)

Оцінка користувачів 4/5
  • Вікторія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 3.16 Plum
    Недоліки:
    Прийшов не той колір

• Любов Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 1.1 Blue Black Vatika Naturals Dabur

Взагалі не фарбує,волосся шо до фарбування,шо після однакове,розчарована

Переваги:
    Недоліки:
    Викинуті гроші на вітер
  • Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 3.6 Burgundy

Прислали не то что надо...

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 1 Natural Black

Сподобалось

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 4.5 Dark Brown

Краска совершенно не понравилась. Седину не закрасила. Хотя держала долго. До этого пользовалась краской другой фирмы на основе хны, всё было прекрасно. Но моя краска сейчас тоже испортилась, тоже седину не закрашивает. Прийдется искать другого производителя.

Переваги:
    Недоліки:
    Не закрашивает седину
  • Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 5.5 Mahogany

Гарна натуральна краска для волосся

Переваги:
    В упаковці 5 окремих пакетів, добре зафарбувала сивину.
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 5.5 Mahogany

Хна чудова! А саме головне що колір вийшов такий як я хотіла))) Буду брати ще!

• Валентина Є***

дякую

Переваги:
    все сподобалось
    Недоліки:
    не мае
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Vatika Naturals 3.6 Burgundy

Подобається. В складі хна і натуральні барвники.

Переваги:
    Якість марки.
  • Стоян Н***

Все супер