- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Пасты Дабур очень хорошие и качественные, прекрасно пенятся, хорошо справляются с налётом и не раздражают дёсны. У этой приятный освежающий вкус, похож скорее на перечную мяту (peppermint), а не на базилик. Единственное, детям не понравилась, говорят, что горькая)))
- Переваги:
- Хорошо пенится
- Недоліки:
- Для детей горьковатый вкус
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Моя привычная ежедневная зубная паста этого производителя. Не напрягает острыми вкусами, как с перцем или гвоздикой. Большую часть года пользуюсь ею. Всё устраивает. А когда поднадоедает, то беру или с нимом, или с гвоздикой, или с перцем ))
- Переваги:
- нравится и вкус, и ощущения после чистки
- Недоліки:
- особых нет
- Андрей
Наверное Вы Продавец?!
Заметил ряд Ваших именно положительных отзывов об этих зубных пастах.
:-)
А это второй комментарий. - Орест К***
Людині може просто подобатись лінійка або бренд. Менітеж цей бренд підходить, то я що продавець тепер.
- Марта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 300 г
Паста трохи солодить у роті через (C7H5NO3S) – через Saccharin, десь через 5 хвилин таке відчуття проходить. Не переживайте, він повністю безпечний для здоров'я людини.Ще один момент, який мені дуже сподобався, це те, що у цій пасті натуральний загусник - лямбда каррагінан. Це повністю натуральний загусник, він добувається з червоних водорослей.
- Переваги:
- Паста чудова—не пече, не сушить, залишає приємний запах у роті. Для мене це ідеальна знахідка! Користуюся пастами Dabur вже не вперше, і ця—найкраща. Склад також дуже хороший. Беріть саме цю—не пошкодуєте!
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Приятный вкус, хорошо пенится
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
На удивление хорошая паста. Думал базилик не понравиться, но в действительности при использовании слегка снимает воспаления дёсен (брал еще такую же с лимоном, не понравилась, при попадании на кожу вызывала раздражение, высыпания).
- Борислава Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Подобаються всі пасти Dabur
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Паста супер! Давно користуюся.
- Переваги:
- Рівновага ціни та якості
- Недоліки:
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 300 г
1,5 роки користуюсь зубною пастою Dabur. Дуже задоволена.
- Збаравський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Якість хороша. Доставка швидка. Рекомендую.
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Класна зубна паста, добре бореться з зубним каменем
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Чудова зубна паста. Користуюсь вже майже рік, рекомендую своїм рідним і знайомимo
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Перепробувала багато паст цього виробника,базилік найкраща,ще подобається Red.Хто пробував ці пасти,іншої не захоче.
- Переваги:
- Свої задачі виконує дуже добре,ціна помірна
- Недоліки:
- Не знайшла
Декілька років користувалась тільки пастою Dabur з німом, з базіліком вперше. Для чутливих ясен з лікувальним ефектом, дуже раджу.
- Переваги:
- Пасти Dabur - найкращі для хворих ясен
- Недоліки:
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Хорошая паста
- Гриша А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Класна паста
- Переваги:
- Недорого і якісна
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Моя улюблена паста, користуємося всією родиною.
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Заказую не перший раз!Паста супер!Підійшла усі мої родині.
- Переваги:
- Натуральна.
- Недоліки:
- Швидко закінчилась,часто чистим.
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Чудова зубна паста з натуральними інгредієнтами. Приємний смак
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
- Медведь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Паста понравилась и по ощущениям, и своим послевкусием. Буду брать ещё.
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Отличная зубная паста
- Переваги:
- хорошо пенится, приятный вкус, достойная цена
- Недоліки:
- Терещенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Подобається ця паста. Гарне співвідношення ціни і якості. Наліт знімає гарно.
- Переваги:
- Гарна паста і не дорога
- Недоліки:
- Мені подобається все
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Гарно чистить, приємний трав'яний смак
- Переваги:
- Економна
- Недоліки:
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Сподобалась . Свіже відчуття після використання.
- Переваги:
- Якісна паста. Натуральні компоненти .Помірна ціна.
- Недоліки:
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Приятная освежающая паста
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Натали Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Паста понравилась приятная, освежающая, уменьшилась кровоточивость дёсен.
- Анжела Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
это второй продукт Dabur, которым пользуюсь. как всегда на высоте)))
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- для мня -нет
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Пасту обрала по відгукам і дійсно паста супер!
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Паста дуже сподобалась. Приємний,неагресивний смак. Жодних подразнень і т.ін.. Наліт зчищає добре. Скоріш за все,буду ще таку купувати
- Недоліки:
- Не знайшла недоліків)
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Отличная паста с хорошим составом.
- Герасимова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Отличная паста! Чистит замечательно , убирает воспаление дёсен (были проблемы) не сильно мятная вкус приятный.
- Переваги:
- Замечательно справляется с очищением и имеет хороший противовоспалительный эффект.
- Недоліки:
- Нет.
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Паста мені спадобалася. Не дуже резкий присмак базиліка. Лагідний уход ротової порожнини
- Переваги:
- Приемний смак.
- Недоліки:
- Галаш Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Приятная
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 300 г
Добре справляється
- Недоліки:
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 200 г
Паста гарна
- Гриша А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 300 г
Добра паста
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Небуло і нема