Картка Rozetka

Відгуки покупців про Олія для волосся Dabur Amla Золота 200 мл (6291069007107)

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Масло хорошее,запах конечно на любителя очень стойкий.

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Аромат не всем понравится.
  • Анжела Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Гарна олійка! Приємний аромат. Волосся дуже гарно виглядають після застосування.

• Анна Ш***

Все понравилось. Рекомендую.

Переваги:
    Качество супер, Соответствует описанию, Цена. Рекомендую.
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Приятный запах, стойкий. Волосы после применения, мягкие, уходит сухость

• Татьяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Мені дуже сподобалося, волосся після миття стало шовковистим, рекомендую

Переваги:
    Ціна за той ефект, що дають більш дорогі олів
    Недоліки:
    Поки що не виявила
  • Милена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Товар прийшов, все добре, дякую

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Та вроді добре. Правда один раз всього користувалася на біле, обезбарвлене волосся. Налила на голову багато, щоб оживити що не допалила. Оживило,зволожило, зробило м'яким. Приємний аромат. Милила шампунем три рази щоб змити ту кількість олії. Буду користуватися ще з радістю цією олійкою.

• Ольга Я***

Більше не користуюсь. Це потрібно для мене, на обезбарвлене волосся, відро шампуні щоб вимити. Якщо не домию- ефект мокрого волосся. Замінила масло на крем, що не змивається.

• Анастасія З***

Олійка супер, замовила 09.10.24 прийшла 10.10.24

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Отлично для бороды и волос. Запах приятный. Отправлено быстро.

Переваги:
    Качество
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Чудова олійка, допомогає довше зберігати колір для фарбованого волосся.не важка, гарно змивається

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Гарна олійка, треба пару краплин тоді супер зволожує

Переваги:
    Обʼєм
    Недоліки:
    _
  • Daria D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Лучшее масло для волос! Волосы становятся крепкими, красивого оттенка, на вид как-будто ламинированные. Спасибо Розетка!!!

• Кендюх Т***
  • Кендюх Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл

Масло чудове, тільки змивати треба двічі, волосся не так "лізе", якщо чесно повелась на виробника - ОАЕ!!!