Відгуки покупців про Упаковка зубної пасти Dabur Herbʼl Miswak Gold 120 г + 50 г х 2 шт (6291069711004)
- Ніна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Хороша паста, приємна ціна
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Хороша паста, якісно чистить. Як на мене за солодка на смак. До цього користувався без допису "gold"
- Переваги:
- Максимально органічна беручи до уваги Єгипетське законодавство.
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
хороша паста . Беру не вперше
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Купую цю пасту на Rozetka не вперше. Дуже подобається. Доставка супершвидка.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Швидка доставка, замовила2 уп. Отримала ще 2 у подарунок .
Дякую - Куратник И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Супер, користуюсь постійно.
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Зб
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Відмінна якість
- Андросюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Чудова якість зубної пасти.Приємний присмак, але з початку, не звичний(гвоздика)
Що мені подобається в цій пастці-гарно вичищає зубний наліт - Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Все чудово!
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Паста дуже сподобалась. Відмінна якість, дуже приємний смак, добре піниться. Купляю вперше, сподіваюсь, що не в останнє.
- Переваги:
- Відмінна якість. Дуже приємний присмак після чищення.
- Недоліки:
- Поки немає.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Супер паста
- Переваги:
- Любимая
- Недоліки:
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Подобається паста, відчуття присмаку місваку, це щось неймовірне. Дякую. Усіх благ
- Переваги:
- Ціна, якість, рейтинг продавця. Терміни до 27 року
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Отличная зубная паста. Зубы после чистки реально блестят и становятся светлее, вычищает хорошо (правда я пользуюсь электрической зубной щеткой). Пенится просто великолепно. Привкус корицы с нотами гвоздики. При первом использовании возможно чувство онемения десен и кончика языка (но это со всеми пастами содержащими натуральные экстракты). По срокам тоже все отлично. Однозначно рекомендую, паста реально очень хорошая и однозначно стоит своих денег.
- Переваги:
- Цена, чистящие свойства
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Добра паста, якісний товар, рекомендую
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Хорошее качество !!! Отлично отбеливает зубы
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Моя улюблена зубна паста, замовляю вже втретє. Швидко доставили
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Дуже гарна зубна паста, давно користуюся такою!
- Переваги:
- Доступна ціна за 2шт. Бистра відправка.
- Недоліки:
- Все супер!
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Купувала по відгуках. А ще було акція гарна.
Щодо пасти. Гарно чистить , приемнмй смак. Сподобалося - Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Дуже класна паста, гарно вичищає зуби, і дуже смачна
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Найкраща зубна паста в світі , кращої поки що не придумали, і за найкращою ціною
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Дуже гарна.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Хороша паста, беру постійно.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Паста якісна, має особливий смак, гарно чистить зуби, користуюсь довгий час. Рекомендую .
- Переваги:
- Якісно чистить, свіжість ротової порожнини.
- Недоліки:
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Сподобалася
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Дуже хороша ціна.
- Недоліки:
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Чудова паста, купую не перший раз, дуже задоволена, дякую!!!!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Це найкраща зубна паста яка може бути ! І за хорошу ціну !
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Хороша зубна паста. Досить ефективна, економна і самою кращою ціною.
- Переваги:
- Добре очищує.
- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Супер!
- Илона И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Купляю не перший раз. Дуже гарна якість.
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Відмінна
Якісна зубна паста. Добре очищає зуби, зчищає наліт, освіжає подих. Давно користуюсь. Дуже подобається.
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Очень понравилась паста
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 340 г
Хороша.