- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємося вже місяць поки задоволена! Брали для будинку все працює!
- Переваги:
- Мощьний
- Недоліки:
- Голосний
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератор просто не запустився
- Недоліки:
- не запустився
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Знаю , що у бренда сервіс хороший і підтримка, тому генератор обирав серед Дево.
Прийшов добре запакований з усім необхідним.
У роботі ще не був, але я не сумніваюсь у якості. - ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купували для невеличкого приватного будинку за містом, так як частенько бувають перебої з електрикою. Для наших потреб його більш ніж достатньо, особисто я нічого поганого сказати не можу
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для невеликого будинку, зі своїми задачами справляється. Спочатку ознайомився з інструкцією, запустив, все працює. Що сподобалося: автоматичний регуляторо напруги, дисплей, електричний пуск, потужність, якість збірки. Звісно трошки заважкий, але колеса роблять свою справу, тому пересувати легше. Покупкою задоволений.
- Вячеслав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нажаль, але хочемо повернути його в магазин. ПРИЧИНА: Параметри заявлені неправдиві. Максимум на 3 фази 5,4квт. Але то не все, ще проблема у нього з герцами. Заявлені 50 герц не дає, вони скачуть в залежності від навантаження на нього і упс не хоче з ним корректно працювати.
- Переваги:
- Не виправдав сподівання
- Недоліки:
- Виробник дає неправдиві технічні характеристики
- Сергій С***
герци налаштовуються в ручну на карбюраторі, під Ваши параметри користування (налаштовуються на робочій нагрузчі)
Треба було ознайомитись з темою пере купівлею, бо то є норма для не інверторних генераторів!
А ось за потужність хотілося би якихось доказів!
Бо Ви явно некомпетентні в питаннях генераторів!
- Валерий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продавець не відреагував на мої зауваження. На телефон додзвонитися не можу .
- Переваги:
- Недоліки:
- По факту не видаєте заявлену потужність майже на 2 кВ менше
- Дмитрий Б***
Это трёхфазный генератор, на одну фазу 2 квт и должен выдавать.
- Валерий Р***
Номинально он должен выдавать на 3 фазы 7 кВ я его брал под 6 кВ 3 фазный теплодуй проммышленый но не тянет его когда грузишь его то при потреблении 5,2-5,4 он выключает автомат. Так что пережде чем давать советы прочитай внимательно
- Валерий Р***
Для тех кто не понял на 3 фазы выдает 5,2-5,4 кВ при потреблении 380 отопитель
- ЮраПродавець: Rozetka
Перестав заводитись з ключа.
- Недоліки:
- Перестав заводитись з ключа.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ІгорПродавець: Rozetka
Придбали неділю тому, підключив наче все ок працює, але звичайно справжній тест буде при блекауті.
- Переваги:
- Красивий, 3 фази
- Недоліки:
- В комплекті не було інструкції українською. Сьогодні він коштує на 8 тисяч дешевше ніж я заплатив. Оцінку знижую саме за це