- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Добре виполіскує посуд
- Переваги:
- Немає різкого запаху
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже люблю цю торгову марку українського виробника. Кондиціонер справляється чудово, розводів та нальоту на посуді немає.
- Переваги:
- Чудовий засіб, гарна ціна
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Гарний ополіскувач. Брала разом з порошком цієї ж фірми. Рекомендую.
- Переваги:
- Не залишає нальоту на посуді
- Недоліки:
- Не знайшла
- Інна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудова продукція
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дійсно, з ополіскувачем розводів немає на посуді. Рекомендую. Українське!
- Переваги:
- Ціна+якість+зручно
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Обовʼязковий засіб для використання в посудомийці. Завдяки якому немає плям та розводів.
- Переваги:
- Екологічний, після використання посуд блискучий
- МатильдаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Після використання ополіскувача , посуд блищить , без розводів .
- Переваги:
- Екологічний
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Будемо дивитись по якості
- Переваги:
- Поки не знаю
- Недоліки:
- Питання, як наливати в посудомийку з банки? Думала кришечка для цього пристосована, але ж ні. Тобто треба або через лійку, або кудись переливати
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
На жаль доставили зовсім інший продукт. Оскільки одразу не перевірили, то змушені були потім оформляти повернення. Втратили кошти.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Справляється зі своєю задачею
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Без запаху. Для жорсткості води до 3 ммоль/л і відповідних налаштувань солі виставив рівень ополіскувача на 3 з 6. Розводів і слідів немає.
Адекватна ціна.
Порівнюю із ополіскувачем Finish, що йшов у комплекті з посудомийкою.- Переваги:
- Без запаху, розводів і плям немає
- Владислава Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий ополіскувач, для моєї посудомийки ідеально підходить. Спеціально робила експеримент, з ополіскувачем і без - то різниця реально є. До речі в маленькій версії є зручний дозатор, то з великої туди переливаю.
- Переваги:
- Добре працює, екологічний
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Шикарний ополіскувач! Розводів та неприємних запахів не лишається. Плюс дуже економний розхід. Двох пляшок мені вистачило більше ніж на 6 місяців!
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Хороший засіб, нічим не поступається дорогим, особливо видно по склянках, чистенькі аж блистять
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Беру цей ополіскувач вже не перший раз, бо у своїй ціновій категорії – один з найкращих варіантів! Що найважливіше, кондиціонер має абсолютно безпечний для здоров’я склад, не містить ніяких синтетичних ароматизаторів чи барвників, тому спокійно використовую його і при митті дитячого посуду. Злегка піниться, дуже швидко виполіскується.
Свою основну функцію виконує чудово – посуд після миття чистесенький просто до скрипу, блистить, немає ніякого стороннього запаху, на ньому не залишається плям чи розводів, не залежно від того, наскільки він був забрудненим.
За рахунок зручного дозатора – його просто заливати в посудомийку.
Задоволена всім, рекомендую!- Переваги:
- ефективний, безпечний для здоров'я, без штучних ароматизаторів
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дуже сподобався цей ополіскувач! Раніше купляла й значно дорожчі, але вони були не на стільки ефективними, як цей ополіскувач від DeLaMark (на посуді залишались забруднення, якщо залишки їжі хоч трошки присохли, мильні розводи, або посуд мав сторонній запах миючого). З цим ополіскувачем в мене жодного разу не було таких нюансів – посуд чистий, блистить, немає розводів, плям чи якогось запаху. І це не залежить від того, наскільки він був забрудненим. Роботою ополіскувача дуже задоволена!
Щодо основних характеристик – ополіскувач – класична, злегка мильна рідина, без штучних віддушок і барвників; має гарний склад та не містить ніяких потенційно небезпечних для здоров’я речовин, тому засіб може бути використаним й для миття дитячого посуду.
Рекомендую, за цю ціну – це просто знахідка! За якістю і ефективністю не поступається аналогічним засобам зі значно вищої цінової категорії.- Переваги:
- еко формула, безпечний склад, ефективний, посуд просто блистить, одного флакона вистачає надовго
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Купую ополіскувач вже давно, подобається якість.
Але дуже незручно користуватися бутилкою, треба переливати в іншу бутилку, щоб зручно було заливати ополіскувач у посудомийку.- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- Дуже незручна бутилка
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій. Дякуємо за Ваш вибір. Нам важлива Ваша думка.
- Оля О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже сподобався ополіскувач, він заслуговує всіх зірок) Не має запаху і чудово справляється з заявленими функціями.
- Переваги:
- Немає запаху
- василий ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Користуюся більше трьох місяців. Ні чим не поступається таким фірмам як фрош чи содасан. Посуд блищить розводів та плям не мае. Буду і надалі купувати. Та підтримувати українського виробника.
- Переваги:
- Якість яка не поступається відомим світовим виробникам. Суто наш продукт
- Недоліки:
- Хтось писав що нема дозатора. Купіть меншу пляшку з дозатором. А з більшої поливайте туди
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Користуюсь для посудомийки порошок+сіль та ополіскувач.
В такій комбінації результат відмінний. Рекомендую!- Переваги:
- Результат на 5*
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Купую не вперше, і надалі купуватиму. Найкращі засоби для посудомийки. Не підводив жодного разу
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Посуду вымыта отлично. Единственный момент,в моей машине индикатором уровня заполнения был цвет. А этот ополаскиватель бесцветный. Приходится наугад лить.
- Глыбовец О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Сам ополіскувач нормальний, але наливати його не зручно, він розливається, потрібно переливати в іншу тару щоб налить. Через це більше не планую кувать.
- Переваги:
- еко продукція
- Недоліки:
- відсутніть дозатора
- Вікторія Ж***
наливаю зі шприця
- Катерина П***
Я маю маленький мірний стаканчик з носиком, відміряю 50 мл і заливаю. І зручно, і лишнього не наллєш.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Завжди користуюся цією лінійкою для посудомиючої машинки. Не лишає розводів, не має хімічного післясмаку.
- Переваги:
- Повністью єко. Користувалися навіть коли дитина була немовлям.
- Недоліки:
- Не зручне пляшка для наливання
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Користуємося вже пів року, все чисте і блищіть) порошок для посудомийки і сіль теж від цієї фірми, задоволені
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Гарний ополіскувач, давно користуємося.
- Артем З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Хороший ополаскиватель
- Катерина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Хороший товар
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Зі своїми функція справляється чудово. Посуд блискучий та без розводів, а більше нічого і не треба.
- Переваги:
- Безпечний склад
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш вибір.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Користуюсь цим ополаскувачем більше року, як і порошком з сіллю цього ж бренду. В цілому все задовільняло. Але десь через півроку на скляному посуді з'явився райдужний наліт. При цьому налаштування ополаскувача в посудомийці на мінімумі.
- Переваги:
- Екологічність, український виробник
- Недоліки:
- Незручна ємність, райдужний наліт на скляному посуді
- Инна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Без запаху та розводів!!! Як же я намучилась із попереднім засобом( сомат), від якого штиняв посуд, особливо сковорідки та каструлі,скільки б не змінювала налаштування . Подивимось на скільки вистачить) Поки що задоволена
- Переваги:
- Все ідеально
- Недоліки:
- Поки немає, але б хотілось трошки нижчу ціну за такий об'єм
Представник постачальникаДоброго дня, Інна. Дякуємо за Ваш вибір.
- Рудий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Трішки залишає запах на середній подачі ополіскувача, але в загальному все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Антон. Дякуємо за Ваш вибір.
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Выбирал это средство чтоб поддержать украинского производителя и за то что оно эко.
Не понравилось что нет дозатора, горлышко у бутылки широкое, всё разливается когда наливаешь в отсек посудомойки. Заметил также пятна от ополаскивателя после сушки на некоторых типах посуды (ножи с пластиковой ручкой)- Переваги:
- Эко средство
- Недоліки:
- Нет дозатора
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Результатом задоволені
- Переваги:
- Український виробник
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор. Дякуємо за Ваш вибір.
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Лучший 10 из 10
- Переваги:
- 10 из 10
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенія. Дякую за Ваш вибір.
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенія. Дякуємо за Ваш вибір.