Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Гель для прання Delamark Universal 2 л (4820152331243)

Оцінка користувачів 4.36/5
на основі 102 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    51 відгук:  позитивний — 82%, нейтральний — 12%, негативний — 6%
    Гель для прання De La Mark отримує здебільшого позитивні відгуки. Покупці відзначають його ефективність, безпечність для алергіків і дітей, економність у використанні та приємний, неагресивний аромат. Особливо підкреслюють екологічність та українське виробництво. З недоліків найчастіше згадуються зміни консистенції, інколи рідка форма гелю чи питання до якості партій, а також не завжди ідеальне видалення складних плям. Запитання викликає й пакування. В цілому, гель рекомендують для щоденного використання, особливо для легких забруднень і людей, схильних до алергій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Я була рада знайти цей засіб для прання, який майже без запаху і добре пере речі. Я завжди використовую меньше прального засобу, ніж рекомендує виробник. На повну загрузку я десь 1/3 ковпачка даю. Мені норм.
    Прошу звернути увагу тих, хто каже, що він інколи як вода. Існує два види цього засобу - гель і рідина. На упаковці так і пишеться. Я теж не знала, купила, як я думала, гель, і дуже здивувалася, коли в середині виявилася дуже рідкий засіб. Вже потім розгледіла, що написано РІДИНА для прання, а не ГЕЛЬ. Упаковки ідентичні, тому, дійсно, легко цей момент пропустити і купити не те. По якості обидва добрі, але, думаю, що рідина трохи швидше закінчується.

Переваги:
    Запаху майже немає, економний, пере добре
  • Анна
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Прекрасно справляется на коротких циклах стирки даже при низкой температуре, очень довольна этим гелем. Но есть один минус - неудобный колпачок. В колпачке нет дозатора, поэтому, если отмерять им нужное количество геля и не ополоснуть колпачок перед тем как закрыть бутылку - в геле будет все - и колпачок, и бутылка, и руки. Каждый раз ополаскивая колпачок в воде, какая-то часть геля, естественно, смывается бестолку и в никуда, я считаю это не совсем экономно и совсем не удобно. Но сам гель для быстрой стирки для меня незаменим. Поэтому нашла такой выход - беру всегда его пару бутылок сразу и переливаю в канистру с ручкой от другого геля для стирки, специально купила дешевый гель только ради колпачка! Потому что реально неудобно дозировать.

Переваги:
    Отлично отстирывает на коротких циклах.
    Недоліки:
    Неудобный колпачок.
  • Валентина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Користуюсь після народження дитини,вже 2 роки. Брала майже все цієї фірми. Дуже класно пере,залишає тонкий аромат ледь чутний тому можна сушити і в помешканні. Алергічних реакцій не викликає. Дуже економний.Речі після нього в гарному стані,рекомендую.

Переваги:
    Склад,ціна,якість прання,економний
  • Антон Г***

Гарне пере. Немає запоху

• Вероніка С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Засіб гарно пере речі !!!

Переваги:
    Екологічний
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Дуже люблю цей засіб- екологічний наш український виробник. Замовляю на Розетці вже не перший раз.

Переваги:
    Приємний ніжний запах, добре виполаскується
    Недоліки:
    Не має
  • Рита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Користуюсь вже не перший рік, дуже подобається. Пере класно, тканина після прання немає ніяких ароматів, окрім запаху чистоти, а це великий плюс

Переваги:
    100%
    Недоліки:
    немає недоліків
  • Инна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Особисто для мене, найкращий гель для прання!!! Не має різкого запаху і чудово пере речі. Рекомендую!

Доброго дня, Інна. Дякуємо за Ваш вибір.

• светлана с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Гель сподобався Піниться не дуже сильно, але для мене це плюс -легко виполіскується! Відпирає практично всі види забруднень! Підходить для всіх типів тканин і всіх кольорів! Запах дуже приємний, легкий в, ненав'язливий, на речах майже не відчувається.

Переваги:
    Екологічній.
    Недоліки:
    Немає.

Доброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш вибір.

• сергей л***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л

Постоянно берём это средство,отстирует на отлично,плюс ещё то что не загрязняет окружающую среду!наш производитель!!

Переваги:
    Недорогой для того объёма
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Мій улюблений гель для прання. Для мене важливо, що не викликає алергію і без різкого запаху

Переваги:
    Натуральнийй селад. Без SLS
  • Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Найкращий гель для прання.

• Іван К***

Класний засіб

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Дуже гарний екологічний гель для прання. Ще від українського виробника. З першого разу - дуже сподобався аромат.

Переваги:
    Приємний легкий аромат, екологічність
    Недоліки:
    Об‘єм 2литри- купила б і 4 литри відразу
  • Інна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Чудово пере та залишає приємний аромат типу якогось мила. Раджу

Переваги:
    Запах, концентрація
    Недоліки:
    Не виявила
  • Захарова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Користуємось вже не один рік. Дуже задоволена порошками цього виробника.
    Не мають хімічних запахів.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Цей гель купувала вперше, дуже задоволена! Одяг випраний гарно, легкий аромат , що дуже важливо для мене. Купуватиму ще.

Переваги:
    Справляється з плямами, легкий аромат
  • Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Багато років замовляю цей гель. Гель дієвий.

Переваги:
    Перевірений багатьма роками, особтсто
  • Ганна В***

Гарний гель для прання. Не викликає алергії. Раджу

Переваги:
    Гель густий, не викликає алергії
  • Юлія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Добре піниться гарно пере, чудова якість та і алергії не викликав, задоволена)

• Аліна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Давно використовую засоби цієї марки. Пере добре, особливо у поєднанні з засобом для посилення прання та видаленням плям, цієї ж марки. Крищка-ковпачок дозволяє зручно дозувати.

Переваги:
    Ефективність, екологічність, зручність
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л

Прання багато. Цей об'єм, те що потрібно. Улюблений гель для прання, та щей такий великий. І гарно стає під вонною в куточку.

Переваги:
    Об'єм
  • Лілія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л

Супер. Мені ця рідина подобається більше ніж гель,відпирає краще і надовше вистачає. Без запаху!

• Оксана

густий, добре пере, рекомендую

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Для еко засобу добре справляється з пранням

Переваги:
    Добре пере
    Зручна пляшка
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Доставка від Розеткі вчасно. Дякую. Приємно вразив засіб результатом. Чисті речі, гарний аромат. Додатковий плюс - цей рідкий порошок підходить для прання при 30 градусах, що і потрібно для багатьох тканин

Переваги:
    30 градусів
  • Катя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Засіб сподобався. Невеликої кількості вистачає, щоб попрати всю білизну. Приємний на запах. Обов'язково буду брати ще!

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Запаху сильного немає, перемо як свої так в дитячі речі, але якщо сильно брудні то краще замочити на деякий час

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Чудовий засіб, купую не вперше.
    Пере якісно, ледве відчутний аромат, якій практично не відчувається після сушкі. Рекомендую!!

Переваги:
    Якісний
  • Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Чудовий засіб для прання. Добре пере, приємний аромат. Не викликає алергії. Економний. Вистачає на довго

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Чудовий засіб для прання!

• Лєра А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Мені гель дуже сподобався . Концентрований не потрібно лити багато, 1 ковпачка достатньо. Добре піниттся , гарно пахне. Не пробував на сильних плямах, бо немає такого одягу, але з повсякденним одягом, болотом, потом, справляється ідеально...

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Гарно пере кольорову білизну. На дуже забрудненому не використовувала.

Переваги:
    Приємний легкий запах після прання.
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л

Дуже зручна, економна 4-х л. Завдяки мірному ковпачку, чітко відмірюється кількість Рідини для одного разу прання. Немає сильного аромату, що великий плюс. Після прання речі чисті та пахнуть чистотою.

Переваги:
    Екологічний
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Чудовий гель. Підійшов і для маленької кількості речей і для повного завантаження пральної машини :). суперовий засіб і в прохолодній воді і рукам не шкодить !!!!!!

Переваги:
    Без аромату
    Недоліки:
    не знайшла
  • Доброван Е***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л

Нравятся жидкие текстуры, но часто воняют как химзавод. У деламарк помимо безопасного состава еще и средства почти без запаха, больщой плюс.
    Ждикость расходуется экономно, надо совсем немного для стирки.Цвет голубой.
    Подходит и правда для всех типов ткани,универсальная. Недостатков не нашли.

Переваги:
    качественно отстирывает, почти без запаха