Відгуки покупців про Акумуляторний миючий пилосос Deerma VX100 ULTRA (DEM-VX100ULTRA)
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2026. Колір виробу: Чорний
Керувати ним легко, він ніби сам котиться вперед, рука не втомлюється. Автономності вистачає на повноцінне прибирання. Рекомендую, топ якість!
- Переваги:
- Автономний та потужний, якісне вологе прибирання.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2026. Колір виробу: Чорний
Потужність на висоті, збирає і воду, і сухе сміття за один прохід. Відмиває навіть застарілі плями на кухні без зусиль, підлога висихає моментально і без розводів.. Для великої квартири з плиткою та ламінатом це ідеальний помічник.
- Переваги:
- Вологе прибирання, миття гарячою водою, збір рідини
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний
Працює добре
- Переваги:
- Миє, пилососить, на 48 кв вистачає 1 заряду
- Недоліки:
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний
Не раджу цей пилосос. Заявлена якість не відповідає дійсності! Перед покупкою я подивилася відео-огляд, прочитала характеристики, ознайомилася з відгуками. Було обіцяно, що пилосос всмоктує бруд і миє підлогу. Начебто він може витерти швидко і без слідів будь що, навіть якщо пролити щось з чашки на підлогу. Але він не може впоратися навіть зі звичайним прибиранням. Вода з пилососа розмазує весь бруд і взагалі нічого в себе не вбирає. Залишає брудні каплі і розводи, навіть звичайний пил не може в себе увібрати. Хотіла повернути його після першої ж експлуатації, але у магазині сказали що після використання повернути його не можливо.
- Переваги:
- Не побачила нічого хорошого
- Недоліки:
- Дуже важкий. Немає режиму «сухого прибирання». Розмазує бруд. Вода іде не рівномірно і залишає брудні краплі та розводи.
Представник брендуОльга, вітаємо! Нам дуже шкода бачити, що ваш досвід користування пилотягом був невдалим.
Deerma VX100 ULTRA оснащений двигуном потужністю 300 Вт, який забезпечує силу всмоктування 20 000 Па, що дозволяє ефективно видаляти пил, крихти та волосся, а також справлятися з різними типами забруднень. Система автоматичного розпилення води одночасно очищає обертовий валик і збирає використану рідину в окремий резервуар. Акумулятор ємністю 4000 мАг забезпечує до 50 хвилин роботи, що підходить для прибирання великих площ без перерв. Продумана конструкція з можливістю нахилу до 180° дозволяє легко діставатися до важкодоступних зон. Пристрій також автоматично очищає щітку гарячою водою до 70°C, після чого активується сушіння повітрям до 100°C, а система захисту від намотування волосся підтримує стабільну роботу під час використання. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих у заявленому ціновому сегменті.
У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи приладу, рекомендуємо звернутися напряму до сервісного центру компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Ваше звернення зареєстровано за номером 1534769.
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!
З повагою, служба підтримки Deerma!
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний
У використані даний девайс поки що 10 днів.
Враження від першого використання. Ковзає легко, досить маневрений. Але швидко їде вперед, тому потрібно було трішки прикладати зусилля для його стримування. Важкуватий, рука відчуває це.
Габарити. Виявився більшим, ніж очікувала. Під шафи не зайде, для цьому перешкоджає об’ємна ручка з резервуаром для води, навіть там де висота від підлоги 15 см. Тому закутки під шафами та вузькі місця все ж доведеться доприбирати в ручну.
Водичка брудна, хоча візуально мені здавалось, що підлога відносно чиста.
Функція самоочистки. Все як заявлено. Відмінно) ролик вимитий, сухий. Залишається лиш спорожнити та сполоснути резервуар для брудної води та викинути сміття з нього. Це зайняло у мене всього 2 хв.
На прибирання квартири 60 кв.м. пішло орієнтовно 25 хв, заряд впав з 6 до 3 поділок, тобто заявлений час роботи у 50 хв відповідає дійсності. Принаймні на перших порах, при новому акумуляторі.
Радує, що можна вимкнути голосовий помічний. Як на мене він трішки дратує, ще й англійською.- Переваги:
- Режим самоочистки, тривалість роботи
- Недоліки:
- Не заходить під шафи
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний
За цю ціну отримала дуже функціональний пристрій: висока сила всмоктування, вологе прибирання, повноцінне автоматичне очищення щітки. Окрім того дуже стильний дизайн, мені чудово вписався в квартиру. Рекомендую до покупки)
- Переваги:
- Вартість, потужність та очищення, а також дизайн
- Недоліки:
Представник брендуМарія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний
Купив нещодавно пилосос, дизайн стильний, чорного кольору, зручний у користуванні. Цікава, але зручна ручка. Після прибирання щітка автоматично промивається і сушиться. Ідеальний варіант для квартири!
- Переваги:
- Бездротовий, миє та прибирає сміття, чудово підійде для ламінату або плитки, автономність більше півгодини, висока сила всмоктування
- Недоліки:
Представник брендуОлексій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Олена Т***Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Чорний
Добре миє підлогу, збирає шерсть собаки, маневрений, вага не відчувається бо пилесос на колесах і його ще підтримувати треба. Легкий у використанні. Задоволенна на всі 100% не потрібно спочатку замітати або пилесосити, а потім мити. Для мене це важливо бо площа велика, і це економія часу.
- Переваги:
- Якість, ціна, маневреність
- Недоліки:
- Не можна обрати мову, тільки англійська