Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Упаковка додаткового корму для кішок Delickcious з печінки, яблук та журавлини 85 г х 12 шт (B5410501)

Оцінка користувачів 2.5/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    Власники котів-гурманів сприймають цю колаборацію з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком як вдалу спробу урізноманітнити раціон улюбленців "ресторанною" стравою. Завдяки високому вмісту м'яса та вітамінному комплексу, продукт стає для багатьох не просто ласощами, а корисним доповненням до меню.
    Багато господарів описують реакцію тварин фразою "Вау-лизь": аромат печінки з легка відчутною фруктовою ноткою настільки приваблює, що навіть перебірливі улюбленці вилизують миску до блиску за лічені секунди.
    Покупці схвалюють консистенцію корму, зазначаючи, що шматочки печінки з кислинкою тримають форму і не розварюються в кашу, а завдяки вмісту цинку шерсть блищить вже за тиждень споживання.
    У відгуках часто нарікають на конструкцію пауча: при відкриванні соус витікає на руки або стіл, тому доводиться використовувати ножиці замість штатної насічки.
    Деякі користувачі попереджають, що через яскравий смак кіт може перетворитися на "вередуна на паучі" й ігнорувати основний сухий корм, а в чутливих тварин іноді трапляються розлади травлення.
    Переваги:  Високий вміст м'яса (86%)Рецептура від КлопотенкаАпетитний аромат для тваринНаявність вітамінів і таурину
    Недоліки:  Незручна упаковка (соус бризкає)Ризик відмови від сухого кормуНадмірна жирністьМожливі розлади травлення
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Павло П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Кіт понюхав і сказав їсти самому

Переваги:
    Фу
    Недоліки:
    Фу
    • Представник бренду

Наші продукти створені з урахуванням смаків навіть найвибагливіших котиків. Ми пропонуємо різні текстури, смаки та формати, щоб знайти саме той, який сподобається вашому улюбленцю.
      Особливо радимо спробувати наші кремові ласощі — вони вже підкорили серця багатьох муркотунів. Сподіваємось, і вашому котику щось припаде до смаку!

• Наталья С***

Коти щасливі.

• Євгенія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Мої коти не в захваті від шедеврів Клопотенка, на жаль

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Щось коти не оцінили кулінарний геній Клопотенка.

• Євгенія С***

Мої теж не оцінили

• Представник бренду

• Мар'яна К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Мій хвостик залюбки їсть цей корм, аж миску вилизує!

Переваги:
    Кіт їсть залюбки
    Недоліки:
    Не виявили поки