Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Зубна паста Dentissimo Spa Expertc термальною водою 75 мл (7640162329293)

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Отличная, со своими задачами справляется. Мое знакомство с брендом прошло удачно, теперь хочется попробовать и другие варианты паст у этого производителя. Насчет самого тюбика, который у многих вызывал недоумение, да немного непривычно, приходится чуточку больше на него надавливать, но это не трагедия совершенно, особенно если учесть акционную цену, по которой паста покупалась.

Переваги:
    Качество, дизайн, акционная цена
    Недоліки:

Дякуємо за увагу до нашої продукції. Мирного неба, бережіть себе!

• Наталія
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста сподобалася, важкувато видавити, як на мене туба плотна через чур. Надрізала зверху ))))))))))))))) Ну нічого, може виробник зверне на це увагу і змінить ці моменти та нова партія буде іншої якості туба. Загалом продовжу брати, бо мені підходить добре! Також Комплт Кеар, також дуже гарна цієї ТМ.

Переваги:
    Класна! Дієва! Якісна!
    Недоліки:
    прислали з терміном три місяці до кінця , але встигну використати , напевно знижка по цьому приводу

• антон л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хорошая паста, классно освежает.

Недоліки:
    Трудновато выдавливаться

• Наталія
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже гарна якість пасти і ефективна

Переваги:
    Якісний дієвий продукт
    Недоліки:

Доброго дня, дякуємо за увагу до нашого товару. Міцного здоров'я та мирного неба!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста упакована в индивидуальную коробку, всё красиво. Пользуюсь уже 2 месяца и могу сказать, что паста, в целом, понравилась. Приятный запах, чистые зубы, десна не кровоточат (но это зависит не только от пасты, а, например, от наличия камней на зубах и т.д.). Единственный момент - выдавливается ну очень туго, так было до половины. На середине тюбика стало нормально. За такую цену пасты хотелось бы, чтобы и выдавливалось нормально. Брали детскую этой фирмы - то там всё нормально

Переваги:
    Приятные ощущения после чистки
    Недоліки:
    Туго выдавливается

Дякуємо за увагу до нашої продукції. Є така проблема, вирішуємо з виробником туб. Також рекомендуємо до використання, в комплексі з іншими засобами ТМ Dentissimo. Мирного неба, бережіть себе!

• Юра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Нарешті знайшов зубну пасту, від якої в мене НЕ кровоточать ясна!
    Дійсно, важко видавлюється з тюбіка, але для мене це критично.

Розетка прислала пасту, у якої термін придатності спливає всього через місяць. Це дуже мало! Мабуть, саме з цим пов'язана така велика знижка. Але це ніде в описі не було вказано

Переваги:
    Якість, ціна (коли є знижка)
    Недоліки:
    Важко видавлюється. Тремін придатності.

Дякуємо за увагу до нашої продукції, рекомендуємо використовувати в комплексі з ополіскувачем ТМ Dentissimo. Мирного неба

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Спробували всі пасти Dentissimo. На мій погляд кожна з них хороша по своєму. Ця також сподобалась. Добре освіжає. Із недоліків дійсно тяжко видавлювати.

Дякуємо за увагу до нашої продукції! Мироного неба!

• Анастасия Д***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

В целом неплохая паста, из-за того, что медленно выдавливается, пасты хватает на большее время, поэтому минус неоднозначный)

Переваги:
    Приятный запах, немного отбеливает, освежает
    Недоліки:
    Медленно выдавливается

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Багато хто написав, що паста важко видавлюється, але ніхто не написав причину. Були теорії, що паста густа, але проблема не в пасті, а у тубі! Туба явно не для зубної пасти, а для крему для рук, чи щось типу того.

А паста в цілому ок. Хороша, без ніяких нарікань.

Переваги:
    Паста хороша, все добре
    Недоліки:
    Туба взагалі не для зубної пасти. За таку ціну — упаковка є дуже важливим фактором!

Дякуємо за увагу. Мирного неба.

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста як паста......нічого особливого!

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за увагу до нашої продукції, бережіть себе! Мирного неба!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Неповага до замовника викливає недовіру до ROZETKA і сумніви з приводу доцільності користуватися її послугами в подальшому, на жаль

Переваги:
    не можливо зрозуміти, паста не видавлюється з тюбіка, тюбік містить не пасту а повітря!
    Недоліки:
    Складається враження, що пасту попередньо використовували або вона просто засохла

Дорогий клієнте! Звертаю вашу увагу до собливості виготовлення даної зубної пасту, а саме густота, згідно сертифікації на вона вищій грані, тобто це є нормою для даного продукту, якість продукції висока, густота гарантує справжність товару а не підробку, а незручність зустрічається у видавлюванні рідко! Дякуємо за увагу до нашої продукції, бережіть себе! Мирного неба!

• Христина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста на стільки густа, що майже не видавлюється з тюбика, на стільки, що тюбик тріснув, і байдуже, що це все згідно з нормами і тд - це не зручно. А смак в цієї пасти такий, ніби ви довго плавали в морі, наковтались багато води і від цього блюєте. От в блювотиння в той момент буде такий самий смак, як і в цієї пасти.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Надто густа, жахливий смак
  • Андрей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Ужасного качества! Просто зря потраченные деньги

Переваги:
    Недоліки:
    Не выдавливается ! Зоя потраченные деньги!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Мені видалась чудова нагода отримати пасту тільки візуально схожу на ту що на фото в описі. Я так розумію змінили і місце виробництва і сировину.

Недоліки:
    ВІДМІННІСТЬ ВІД ПОПЕРЕДНІХ ПРОДУКТІВ . Різна сировина та виробник. Паста відверто не варта коштів абсолютно на відміну від тих що купляв до 2024 року. Попередню готовий був брати навіть за 500 грн