Великий літній розпродаж до −55%

Код :  431949845
Оцінка користувачів 4.43/5
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив малому даний електросамокат не минуло ще і року.А вже мінуси пішли
    Розчарований,дуже погано тримає заряд.
    І близько не тримає вказаного в описі.
    Ще на гарантії,подав заявку на ремонт по гарантії.Чекаю на відповідь від продавця

Переваги:
    Невиявив
    Недоліки:
    Швидко сідає батарея

Доброго дня. Зверніться будь-ласка в сервісний центр!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив електросамокат для прогулянок з сім'єю і не пошкодував. Відмінна річ для вихідних поїздок по парку або вздовж набережної. Він дуже простий в управлінні, навіть моя дружина швидко освоїла. Самокат має декілька режимів швидкості, що дозволяє налаштувати поїздку під будь-які умови. Єдиний недолік – він трохи галасливий на максимальній швидкості, але це не зіпсувало загального враження. Рекомендую всім, хто любить активний відпочинок!

Переваги:
    Стильний дизайн, надійний
    Недоліки:
    Відсутні

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Електросамокат став моїм улюбленим способом пересування по місту. Він компактний, легкий і швидко заряджається. Мені подобається, що його можна легко скласти і взяти з собою в метро або в автобус. Поїздка на роботу тепер займає набагато менше часу, і я не відчуваю втоми. Єдине, що трохи засмучує – це недостатня амортизація на нерівних дорогах, але для міського асфальту це не проблема. Дуже задоволена своїм вибором!

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав електросамокат для щоденних поїздок на роботу, і це просто знахідка! Вранці я більше не стою в заторах і не шукаю паркування. Їздити на ньому – одне задоволення, він досить швидкий і маневрений. На повному заряді я можу проїхати близько 25 км, що більше, ніж достатньо для моїх потреб. Єдиний мінус – він трохи важкий для підйому по сходах, але це дрібниці. Загалом, чудова покупка!

Недоліки:
    Не знаю

• Зоя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовила самокат, була в захваті, захотіла синові замовити точно такий же! І замовила! Це найкраща покупка.

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отримали в цілості. Покупкою задоволені, донька катається із задоволенням. Виглядає та й матеріали вироби виглядають дорого. Якість на висоті. Доставлено вчасно, дякую. Рекомендую!!

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Апарат відмінний. Працює без нарікань. Інтуїтивна панель. Амортизатор працює відмінно. Мене 70 кг. везе зі швидкістю 30 км. Рекомендую.

Переваги:
    Екологічний, довгий час роботи на одному заряді