- ВасильПродавець: Rozetka
Чудове рідке мило, гарно змиває бруд зі шкіри рук, та освіжає шкіру обличчя. Великий формат, мені вистачило надовго. Надзвичайно спокусливий аромат, який хочеться вдихати і вдихати. Не пересушує шкіру. Запах залишається на шкірі протягом тривалого часу. Підходить для сухої та чутливої шкіри.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непогане рідке мило.
Однозначно рекомендую.- Переваги:
- Приємний аромат, добре намилюється
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах супер.
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приятный пудровый аромат. Моет хорошо.
- Переваги:
- Запах
- Вита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное мьіло, не сушит кожу, тонкий , приятньій аромат, удобньій дозатор.
- Анна О***Продавець: Rozetka
Мені це мило подобається. Завжди після нього моя шкіра зволожена і чиста
- Дегтяренко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом товар хорошего качества,но смутил один момент....на сайте в характеристиках заявлено как крем мыло для лица и тела,по факту этикетка имеет отличия и на ней написано что мыло для рук
Доставка на следующий день в пункте выдачи...сервис а порядке ️- Еліна
А можна фото характеристик? Дякую.
- Наталія
Еліна,я вже не можу додати фото до відгуку,але тут на сайті в кожного товару є характеристика з описом , складом і способом використання ,там можна е все прочитати :-)
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Из всей линейки этого производителя - оставило самые противоречивые чувства именно это мыло. Хорошо пенится. Кожа мягкая, не сушит. Но вот аромат... Вспомните запах старой бабушкиной пудры - и это будет он. Резкий и чересчур устойчивый. Не могу порекомендовать :(
- руслана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую цей засіб на постійній основі..тому як пахне знаю точно..цього разу придбала завчасно місяць тому(ще був попередній)..сьогодні користувалася і розчарована..запах нейтральний повністю..колір гелю не такий як в оригіналі..
- Недоліки:
- Не відповідає дійсності
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший гель. Приятный запах , больше похож на запах пудры, хорошо мылится и не сушит кожу.
- Переваги:
- Большая упаковка ,гель мягкий и ароматный.