- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 195 x 130. Ширина: 220. Колір: Сірий
Топчанчик простенький , дешевий по собівартості , але які гроши така і юшка ) Головне - боковини прийшли з вкрученими гвинтами - тобто щоб прикрутити її до основного короба - треба їх викрутити , один гвінт був заклинений в гайці(краб) , прийшлося повністю распаковивать боковину , зробив сам , на мебельній фабриці така послуга обійшлася би 2000грн.Тож по ітогу - негативний відгук.
- Переваги:
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дуже прикро за ваш досвід. Треба було звернутися до нас, вірішили би питання. Певно це була рекламація.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 195 x 130. Ширина: 220. Колір: Сріблястий
Диван твердий жах! Якщо 5 см. з фанерою можна назвати матрасом, то він твердий((. І якщо у вас є діти, то на нього з ногами ставати ніяк не можна, проламають. Тканина, думаю, що не довговічна, мʼяка дуже. Загалом, якби знала якість і твердість(хоча писали у відгуках, що твердий, а я не повірила), то однозначно не купувала б.
- Недоліки:
- Якість жахлива, піде для картинки, але не для спання(((
- Светлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 195 x 130. Ширина: 220. Колір: Сріблястий
Кур'єр при доставці завірив,що диван перевірявся на справність та цілісність, згрузив не розпоковуючи. В результаті брак, та жахливий бруд. Я ж замовляла новий диван,а не б.у.
- Недоліки:
- Прийшов з браком і брудний.
Представник брендуМені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 195 x 130. Ширина: 220. Колір: Сріблястий
Доставка виявилась від розетка , а не новою поштою як було в замовлені,але мені не принципово.Товар прийшов вчасно тому сервісом задоволений ,диван реально на свої кошти вартує !дякую
- Переваги:
- Ціна якість ,вдалий дизайн ,проста збірка
- Недоліки:
- Жорсткуватий ,але на любителя
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Алёна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 195 x 130. Ширина: 220. Колір: Сріблястий
Сделала заказ на данный диван. Сам по себе дизайн мне нравится, вписывается в интерьер. Но качество сборки оставляет желать лучшего. Ниже прилагаю фото , треснутый брус горе сборщики решили соединить степлером , при том что в этот брус нужно вкрутить ножку дивана )
короб из дсп с огромной трещиной.
Ну себе домой явно так ни один мастер не собрал бы. Так зачем людям такое отправлять тогда ? Почему никто не проверяет качество самой сборки ?
По отправке супер , заказала курьером на дом.
Представник брендуДоброго дня.Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу . Ви маєте змогу повернути данний диван. Зв'яжітся з представниками Розетка через чат бот.