- Вероніка З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій
Гарний дощовик для дитини. Легкий, зручний
0°C
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій
Чудовий дощовик! Купили дитині в школу
0°C
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій
Дощовик сподобався.
- Переваги:
- легкий (100 г), не промокає, EVA не липне до тіла
-15°C
- Продавець StarLight
- Ангеліна С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій
Зручно і швидко одягати через голову на кнопках – не треба возитися з застібками.
-20°C
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій
На зріст 156 виявилось замалий.
На мій погляд на зріст не більше 134 см- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Виявився замалий
- Продавець StarLight
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій
Не відповідає розміру.
Максимум на зріст 146.Відповідність розмірній сітці
Замале
Доброго Вам дня!
В карточці товару чітко зазначено діапазон розміру даної моделі: 120-160 см. Тобто навіть якщо звертатися до Вашої тези про розмір: 146 см. - ми чітко потрапляємо у цей діапазон. Потрібно розуміти, що фактично модель є по-перше універсального розміру, а по-друге за рахунок різноманітних фізіологічних особливостей кожної людини навіть при відповідному розмірі сам дощовик може не підходити. Саме для цього в Вас є можливість приміряти товар під час отримання, або ж дома, та вразі якщо товар не підійшов та залишився у стані нового - Ви можете його повернути впродовж 14-и днів.
Всі ці нюанси не були Вами враховані взагалі, тож товар не може не відповідати розміру та й в цілому бути невідповідним як таким. Товар відповідає всім заявленим характеристиками на всі 100%. Це було неоднаразово перевірено як нами, так і іншими покупцями даного товару.
В будь-якому випадку дякуємо за зворотній зв'язок, Оксано. Гарного Вам дня!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Зріст: 120. Колір: Синій