Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Вологий корм для дорослих кішок Dolina Noteci RAFI Cat пауч з лососем 300 г (5902921394792)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Склад заявлено хороший, будемо сподіватися на чесність виробника )) запах мʼясний, як у звичайної тушонки для людей. Вигляд теж непоганий, видно і мʼясні продукти і вкраплення жиру. Киця прибігла на запах і одразу понеслась їсти, хоча ця пані зазвичай вередлива до їжі. Довелось трошки ще розвести водичкою, бо корм збився в упаковці в суцільний шмат і кіт не второпає як той шматок зʼїсти. Доречі, по вигляду корм дуже подібний до «Леопольда», але того Леопольда вона навіть нюхнути не хоче, купую його для вуличних.

Добрий день. Дякуємо за приділений час для написання відгуку! Ми впеанені, що Ви будете задоволені якістю корму. Нехай смакує вашій панянці! )

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Купую не вперше, кицьки дуже люблять)) гарно збалансований корм, рекомендую. Зручно для двох котиків, бо пауч має 300 грам.

Недоліки:
    нема

Добрий день! Ми щиро раді , що наш корм полюбила Ваша киця. Дякуємо за рекомендації. Нехай смакує і надалі!

• Татьяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Класний корм, пахне приємно, кицька лупить аж муружиться

Добрий день. Ми раді, що ви залишились задоволені! Нехай смакує і надалі. Рекомендуємо спробувати інші смаки вологих кормів та сухий корм ТМ RAFI. Дякуємо за відгук!

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Все супер, киці подобається корм. Буду замовляти ще.

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку!

• Олександра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1

Гарний корм. Котику подобається, а він у мене дуже вибагливий

• Ксенія П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооЛео. Кількість в упаковці: 1

Хороший якісний корм, кіт їсть корм цього бренду вже два роки - ідеально підходить.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Швидко дорожчає ;-)