Вже давно користуюся такими... На цей раз вийшло навіть дешевше (~6$ за 4 шт) купити на Розетці (в'єтнамські), і чекати не треба!
Доставка у поштомат НП (безкоштовно) меньше ніж 24 години...
Дуже добрі
Не хуже BIG5, якими брився раніше, но ці дешевші.
Дуже хороші станки! На мою думку- кращі на данний момент на ринку!
Дуже добрі за свою ціну
Чудові станки, беру постійно!
для такої ціни нормальний товар
Ваш позитивний відгук - найкраща нагорода для нашої команди. Велике спасибі за вашу підтримку!
С этими бритвами есть нюанс. Их выпускают в двух разных странах. В Китае на корейских лезвиях и во Вьетнаме на вьетнамских. В Розекте продают вьетнамские. С виду станки идентичные, но китайские более безопасные. Китайские никогда не ранят кожу даже если очень сильно надавить. С вьетнамскими нужно быть предельно осторожными, легко наносят порезы. Мне больше нравятся китайские. Главный недостаток китайских - быстрее тупятся.
Вообще не понравились,скубут, особенно усы.Аж больновато.Повелся на 6 лезвий.Жилет на 3 лезвия намного лучше.Нерекомендую.
Шкодуємо, що у вас виникли проблеми з нашим продуктом. Ми вживемо всіх заходів для запобігання подібних ситуацій у майбутньому.
Товаром задоволений!
В бритвах Dorco мені подобається що легко контролювати нажим, бо я голю всю голову.
Ваш позитивний відгук робить наш день ще кращим! Дякуємо вам за довіру.
После джилет фьюжен на 5 лезвий, эти бритвы мне даже больше понравились, и бреет более чисто как по мне . И дешевле в 3 4 раза выходит.
Ми цінуємо вашу довіру і раді, що змогли вас порадувати. Велике спасибі за ваш відгук!
Користуюсь кожен день вже півтора місяця.Голить добре.
Товар хороший,голить чудово.
Все понравилось, цена - качество
Дякуємо за теплі слова! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені нашими послугами.
Мені подобається.
Скупой платит дважды. Лезвия дерут с упаковки, лучше брать другие
Дешева рибка
Дякуємо вам за ваш відгук. Ми вивчимо цю ситуацію і вживемо необхідних заходів для поліпшення якості нашого продукту.
Дуже чисте гоління, при цьому запобігає порізам. Єдине питання - наскільки довго вистачить.
Добре гоління. Користуюсь 3 неділі одним станком
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
Пользовался Gillette f5, из за дорогих станков, решил попробовать эти одноразовые. В итоге порадовали станки. Одного хватает на три месяца. Хорошо держат заточку.
Добрий день, дякуємо вам за вибір нашого бренду, ми завжди намагаємося тримати нашу якість на рівні)
Всё устраивает
Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
Навіть не очікував такої якості і зручності гоління. Поки дуже подобається
Ми раді, що вам сподобалося, приємного використання )
Покупал на подарок, но по отзывам - поддерживаю
Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
Хорошее качество лезвий
Дякуємо за відгук! Нехай гоління і далі буде комфортним)
super
Раді, що Вам до вподоби та дякуємо за відгук!
Лучше чем Мак3
Дякуємо, що обирали Dorco) Користуйтесь із задоволенням!
Хорошие станки, использовал несколько раз, бреют чётко.
Раді, що Вам сподобались! Дякуємо за Ваш відгук )
Кстати, станки очень долгоиграющие - до сих пор бреюсь первым, ничем не уступают именитым брендам.
Ми дуже раді, що Вам подобається наша продукція. Наша мета - надати нашим клієнтам чудові результати гоління і задоволення від використання нашої продукції. Дякуємо Вам за те, що вибираєте Dorco!)
Лезвия тупые, практически ничего не бреет.
Щетина 2х недельная.
І близкь не зрівняється з Gillete.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.
Ми розуміємо, що кожна людина має свої вподобання і потреби, коли йдеться про гоління. Dorco та Gillette - це два різні бренди з різними технологіями та дизайном своїх бритв. Якість гоління може залежати від типу шкіри, типу волосся та інших особистих факторів.
Однак, якщо ви знайшли, що Gillette підходить вам краще, ми повністю розуміємо ваш вибір. Та хотілось би дізнатись з якою саме позицією було порівняння для аналізу та покращення нашої продукції.
Ой, да ладно. У меня лежат пару станков Gillette, включая Fusion 5, у них очень своеобразные лезвия - поначалу крайне острые, режут до крови, но затем быстро тупеют. Этими же можно бриться достаточно долго, бритьё комфортное, цена хорошая. Что ещё нужно?️
Ми цінуємо вашу чесність і відкритість у висловленні своєї думки. Ми приймемо цей відгук як цінну інформацію і постараємося поліпшити наші процеси і послуги на основі ваших коментарів.