Картка Rozetka

Відгуки покупців про Захисна плівка Drobak Hydrogel для Apple Watch Series 7 GPS 45 мм (2 шт.) (313161)

Код:  320876287
Оцінка користувачів 2.5/5
  • Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

погано клеїться, ні чоловік не зміг наклеїти, ні в салоні. до країв не пристає, тільки до екрану

Переваги:
    дешеве
    Недоліки:
    яка ціна, така і плівка
  • Андрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пленка вроде хорошего качества но что не получилось

• Vlad
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жахливо! За фотограцією скло прозоре, але мені прийшло ЖОВТЕ. Думаю ладно хоча б спробую, але поки я його клеїв воно поцарапалось просто від нігтів. Також не наклеюється нормально на края годинника. Не рекомендую! (У мене Apple Watch serious 7 45 mm)

Переваги:
    Нічого
    Недоліки:
    Все
  • Станислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Клеил в первый раз пленку,после поклейки появились позырьки но к утру следующего дня они пропали,это связанно с нагревом экрана.

Переваги:
    Качество!
    Недоліки:
    нет их

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисного покриття для смартфонів, смарт-годинників та планшетів. Сподіваємося і надалі, Ви залишитеся задоволені товарами нашого виробництва!

• Артем Д***

Крайне недоволен результатом!
    Очистил поверхность до идеала, см фото
    После поклейки остались клеевые разводы, которые невозможно оттереть, похоже они на нижней части.
    Пускай фото скажем само за себя. Теперь часы как грязные.

Переваги:
    Недоліки:
    Крайне сложно клеить изза изогнутости дисплея и плотной пленки. Вообще не стоит своих денег.
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При поклейке, следует обратить внимание, что бульбашки почти неизбежны, но они быстро исчезают в течении суток. Разглаживать можно, но чтобы не повредить.

Переваги:
    Легко клеится, затягивается

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисного скла для смартфонів, смарт-годинників та планшетів. Сподіваємося і надалі, Ви залишитеся задоволені товарами нашого виробництва!

• Руслан
    Продавець: Rozetka

Розчарувала плівка.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Серветка - практично суха. Розмір плівки більший заявленого продавцем, тому на годиннику по всьому периметру звисала і відразу ж відклеїлась.