Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Зарядний пристрій Duracell | PD30W+PPS18W | USB-A, TYPE-C | Black-Copper (DRACUSB20-EU)

Оцінка користувачів 4.37/5
на основі 42 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  позитивний: 67%, нейтральний: 10%, негативний: 23%
    Більшість покупців зарядного пристрою Duracell DRACUSB20-EU залишають позитивні відгуки, відзначаючи стильний дизайн, швидку зарядку, універсальні роз’єми та стабільну роботу пристрою. Серед основних переваг виділяють якість збірки, надійність та компактність. Разом з тим, кілька користувачів зіткнулися з браком, проблемами із зарядкою двох пристроїв одночасно, нечітким заявленим стандартом PD чи впливом на стан акумулятора телефона. У підсумку, пристрій рекомендують для повсякденного використання, але радять ретельно перевіряти функціонал одразу після покупки. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів [ Якість] [ Зарядка / швидкість зарядки] [ Надійність та стабільність] [ Нагрівання] [ Робота з 2 пристроями] [ Дизайн та компактність] [ Універсальність та сумісність] [ Декларований стандарт PD] [ Вплив на батарею телефону] [ Ціна]
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Маю павербанк від Duracell, користуюся ним вже 3 роки. Цьому бренду довіряю , випробувано на власному досвіді. Тому й вибрав зарядний блок цього ж бренду. Дуже зручний по формі. Навіть в розетках, де мала відстань до меблів використовувати його зручно. І зарядний кабель направлений вниз, а в моєму випадку розетки розміщені внизу, то кабелі йдуть наверх. Заряджає швидко. Якщо є потреба, то можна заряджати одночасно два пристрої, але тоді падає потужність. Звичайно я заряджаю почергово, виходи usb-a i usb-c. Корпус зроблений з якісного пластику, приємний на дотик і міцний, стійкий до пошкоджень.

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Зарядний пристрій виглядає стильно, має роз'єми USB і tupe-c , а працює тільки один з них, одночасно 2 гаджети зарядити неможливо, перевага у порта usb

Переваги:
    стильно сховався за меблями
    Недоліки:
    одночасно 2 порти не працюють

Сергію, доброго дня!

Дякуємо за вибір Duracell!

Така поведінка може виникати через перевищення сумарного навантаження на порти — при одночасному підключенні двох пристроїв блок автоматично перерозподіляє потужність, і якщо одному з них не вистачає струму, зарядка переривається. Рекомендуємо перевірити роботу з іншими кабелями.

Якщо проблема повториться, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо пристрій на новий

• Игорь Ш***

Мені дуже сподобалось,раджу

• Александр Б***

Устройство качественное, быстро заряжает

Переваги:
    Маленькое, мощное
  • Андрій Г***

Не рекомендую

Андрію, доброго дня!

Дякуємо за вибір Duracell!

Якщо у Вас є конкретні зауваження до роботи зарядного пристрою, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.

• Саша П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Зручний зарядний пристрій. Кабелі підключаюься вниз, не стирчать в сторону, не заважають. Сам блочок не слизький, зручно включати і виймати з розетки. Оптимальнаа потужність- на 30 Вт, підтримує швидку зарядку. Заряджав телефон і годинник-швидко і не перегрівається. Виходи-usb -a i usb-c, для мене якраз те що треба. Ну і 3 роки гарантії- теж непогано, хоча з Duracell вона може і не пригодиться, марка надійна.

• Андрій Г***

Не рекомендую

Андрію, доброго дня!

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Не заряджається два пристрої одночасно, постійно відпадає заряд, з одним пристроєм проблеми немає

Ганно, доброго дня!

• Юрій М***

Відмінний. Рекомендую

• Юрий С***
  • Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Топ зарядка, кращої поки не бачив

Переваги:
    Швидкість заряджання
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Супер зарядка у мене ще ніколи лучше не було

Переваги:
    Довговічна чудова зарядка
    Недоліки:
    Немає жодних
  • Юрій М***

Відмінний зарядний пристрій орігінал Дюрасел. Рекомендую

Переваги:
    Якість не гріються бистро заряджає. Дякую
  • Виктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

В принципе норм штука, но почему-то второй разъём работает, только если заново вставить шнур. Я уже давно привык. Возможно какой-то вид брака :(

Вікторе, доброго дня!

Дякуємо за вибір Duracell!

Ймовірною причиною може бути недостатній контакт між кабелем і портом зарядного пристрою, що виникає через відхилення клем або зношування штекера. Рекомендуємо протестувати інший кабель того ж стандарту та переконатися, що штекер щільно вставлений.

На зарядні пристрої Duracell, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 3 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблеми, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
      Тому, якщо проблема дійсно в порту, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо пристрій на новий.

• Петриченко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Зарядка супер заряджає добре, нарікань немає виповнює свої функції

• Петро М***

Якісний

• Татьяна З***

Працює

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Працює стабільно і без сюрпризів
    Компактний, швидко заряджає, і з ним можна не переживати, що телефон сяде в найневідповідніший момент

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

В наявності s24 ultra і купив до нього вперше зарядку стороннього виробника. До цього завжди брав тільки оригінали (телефон самсунг до нього зарядка самсунг, айфон до нього оригінальна зарядка від Apple) думаю спробую цей дюрасел, стільки позитивних відгуків, дарма, дуже дарма.
    Після 5 хвилин зарядки телефон починає вести дуже дивно, я ніколи такого не бачив, відключатися зарядка на телефоні і з'являється, відключається і з'являється і так 5-6 разів, потім затихає хвилин на 10-15 хвилин, потім знову те саме, начебто спрацьовує у телефоні якийсь захист і вирубує заряджання телефону.
    Подумав може у кабелі справа (але кабель використав оригінальний іде у комплекті з ультрою) знову включається та вимикається навіть при зміні на перевірений армований. Думаю може в телефоні справа і телефон бракований попався, але зміню зарядку ще наостанок перед тим, як на телефон грішити.
    Вдома є оригінальна зарядка самсунг на 15 ват пробую з цим же кабелем, який в комплекті від ультри, підключаю в 220 і диво ніяких проблем 10 хвилин, 30, 1 годину. Телефон заряджається як належить повний цикл заряджання більше години і нічого ніде не вирубується.
    Вкрай не рекомендую цей небезпечний для телефону пристрій, думаю можна нашкодити батареї.
    Представники компанії дюрасел, не потрібно нічого писати та розповідати чому так буває й інші "причини", ми всі знаємо, звідки такі зарядки беруться.
    Сподіваюся, мій досвід комусь допоможе не вбити батарею дорогого телефону. Завтра поверну обов'язково цей пристрій розетці, 3 дні з покупки.

Переваги:
    Немає від слова зовсім, цей пристрій небезпечний для вашого телефону
    Недоліки:
    Читайте повний коментар

Ярославе, доброго дня!

Дякуємо за вибір Duracell!

Зарядні пристрої з потужністю 30Вт вимагають кабелю, який здатен витримувати високий рівень навантаження для стабільної та безпечної роботи зарядки. Оригінальний кабель, що йде в комплекті з телефоном, чудово підходить для зарядних пристроїв із потужністю до 15Вт. Однак для швидкої зарядки на 30Вт можуть виникати перебої, оскільки специфікації кабелю можуть не відповідати потужності пристрою. Це може активувати захисні механізми телефону, які переривають процес зарядки для захисту акумулятора від можливих перевантажень.
      Для оптимальної роботи з зарядним пристроєм 30Вт рекомендуємо використовувати кабель, що підтримує високошвидкісну зарядку відповідного стандарту. Це забезпечить стабільний процес зарядки та захист вашого телефону, наприклад посилання

У разі винекнення питань, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.

• Ярослав

Я перевіряв і з кабелем (у комплекті телефону) і звичайно пробував інший кабель, фірмовий, витримує напругу в 60 Вт і 3 Ампера. Результат і в тому випадку і в іншому той самий, брак. Віддавши на експертику в СЦ Розетки інженери компанії наступного дня підтвердили, що товар бракований і компанія повернула кошти, на які купив оригінальну зарядку від Samsung. Тому не потрібно розповідати про кабелі, я ж просив представників компанії нічого не писати, усі ваші "причини" і про те, що користувачі все неправильно роблять і це не у вас проблеми, а користувачі дурні ми знаємо. Подивився в мережі на інших сайтах відгуки про цю зарядку, відгуків про те, що товар бракований море, ви просто китайський шлак продаєте.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Стильний гарний блочок, трооошечки нагрiваеться. Iншi грiються сильнiше.

Переваги:
    Красивий вигляд, збiрка чудова
  • Віталій Б***

Чудовий. Два дивайси на швидку не тягне. Але чудово заряджає

• Тесленко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Жодних нарікань за 8 місяців використання.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

полностью соответствует заявленным характеристикам.

Переваги:
    качество
    Недоліки:
    необнаружил
  • Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Звичайний блочок, купував для зарядки повербенка цього ж виробника.
    При зарядці нагрівається доволі сильно. Заряджав цей же павербанк зарядкою від телефона Poco ,так зарядний пристрій ледь теплий.
    Я очікував від Duracell більшого.

Недоліки:
    Нагрівається під час роботи на середніх навантаженнях
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

З основною задачою справляється. Заряджає швидко, виглядає стильно) Брала спеціально під тумбочку біля кроваті, що б нормально її до стіни притиснути можна було і ставити на ніч зараджатися годинник і телефон. Класно, провода не торчать, все акуратно виглядає. Але, в моєму випадку, напис виходить верх ногами, бо мені треба, щоб кабелі йшли вверх, а не вниз. Та за тумбочкою все одно не видно)) Є два виходи, універсальні, тому і вибрала цю модель, хоч вона і дорожча. Підзаряжає телефон дійсно швидко, хвилин за 20 відсотків 50 набігає. Можу спокійно рекомендувати

Переваги:
    форма, красивий, різні виходи, швидко заряджає
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: White

Покупал для зарядки повербанка этой же марки, всё отлично, заряжает хорошо.

• Іван П***
  • Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Скільки було блочків і всі просто у всіх сенсах слова, вбивали акумулятори телефонів, своєю швидкою зарядкою. Купивши цей блочок і прокористувавшись ним майже рік я помітила, що акумулятор нормально працює і не зіпсувався. Ще є така штука, що якщо швидко зарядила то швидко і сідає телефон але з цим блочклм все по іншому, заряджає швидко, а заряд тримається як треба. Щодо дизайну, він такий компактний, не стирчить з розетки, не заважає і не брудниться. Є два виходи USB-A та USB-C тому підійде для всіх користувачів.

• Василиса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Пользуюсь айфонами начиная с 7, и ложили там блочки и кабель, чем дальше заходили модели тем минимальнее была комплектация и вот купила 14 айфон я столкнулась с тем, что кабель не подходит к стандартному блочку и пришлось искать качественный блочок. И вот я наткнулась на этот чудный блочок, еще и любимого бренда, поэтому купила без раздумий. Сразу обратила внимание, что там есть два выхода и можно юзать и старый кабель и новый. Блочок стильно и компактно выглядит, черный цвет практичный, не ловит царапин, не пачкается.

• Николай Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Я не знаю в кого як, я брав для iPhone 14 Pro Max користуюся телефоном з липня 2023 року, до покупки блока дюрасел користувався оригінальним блоком від Apple.
    До початку користування блоком дюрасел справність акумулятора 97%( тобто за 9 місяців -3%)
    За 3 тижня користування дюрасел справність акумулятора 94%
    Тобто цей блок живлення вбиває вашу батарею в 5 разів скоріше!

Переваги:
    Від 10% до 99% заряджає за 35-40 хвилин
    Недоліки:
    Просто руйнує вашу батарею

Миколаю, доброго дня!

Дякуємо за вибір Duracell!

Зарядні пристрої Duracell мають всі необхідні сертифікати якості та безпеки, що підтверджують їх відповідність міжнародним та національним стандартам. Всі продукти проходять суворі випробування та сертифікацію, включаючи CE, FCC та інші, щоб забезпечити високу якість та надійність.
      Мережевий зарядний пристрій не вплаває на стан батареї, адже процесом заряджання керує контролер заряду телефону. Отже, на рівень стану батареї вплаває не зарядний пристрій, а такі фактори як: інтенсивність використання телефону і, як наслідок, збільшення частоти заряджання, користування телефоном в процесі заряджання, температурний режим батареї та інші.

• Олексій

Те що блок має якісь сертефікати не говорить ще ні про шо ми знаєм як ці сертефікати купуються мега компаніями в погоні за прибутком)) кращі сертефікати це відгуки користувачів

• Олександр

труситись гад гаджетом це типова ознака яблочників ,у кого андроїд їм фіолетово на батарею

• Илья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Хороший блочок, выглядит классно, матовый, не царапается, следы пальцев не остаются. Мощность совпадает с оригинальным блочком к маку. Заряжает без проблем, разницы в скорости не заметил. Но компактностью выигрывает точно, так не торчит. Сначала показалось странным решением вывод кабелей снизу, но на практике оказалось реально удобно
    Брал вместе с кабелем с-с, кабель однозначно лучше оригинала в плане качества! Плотнее, плетеный, не должен так быстро перетираться, как эпловский. Пользуюсь почти год - как новый

Недоліки:
    на белом оригинальном пыль не так видна, на черном приходится вытирать чаще
  • Стас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Класний пристрій, під час роботи не гріється, як решту, які були до цього

• Олексій Є***

Нормальний іменитий бренд пристрою

Переваги:
    Ціна, якість, швидкість
    Недоліки:
    Не маю
  • Вол М***
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Хорошая зарядка можно брать. Работает все как и заявлено. Брал пару штук, пока что все очень нравиться.

Переваги:
    Работает все как заявлено.
    Недоліки:
    В принципе не зная что внутри судить сложно, но в целом оправдывает стоимость.
  • Женя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Чудовий зарядний пристрій. Рекомендую.