ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про УМБ Duracell MICRO 5 5000 mAh 12W MagSafe 7.5W Black (DRPB3020A)

Є в наявності

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Я користувався банокю максимально рідко, це була як запасна до основної, і загальна кількість разів використання за весь час, ну напевно разів 15-20(1-3 рази на місяць). Але отсанні рази, заряджаю її до повного заряду, потім у використанні вона заряджає 2-3% в телефоні і мигає як розряджена. І максимально не приємно що це відомий бренд, так як в мене валяються старі банки нонейм, які ще куплялись в 2020 році, так вони працюють і все ок. А тут дюрасел, і така біда.

Переваги:
    Виглядає круто
    Недоліки:
    за рік використання зламалась

Олександре, доброго дня!

Дякуємо, що обрали Duracell!

Така ситуація могла статись через особливості експлуатації літій-полімерної батареї Duracell MICRO 5. Цей тип батареї залишається справним на довгі роки лише за умови регулярного циклу заряду-розряду — якщо павербанк тривалий час не використовується, всередині батареї відбуваються незворотні процеси деградації: втрачається ємність, зростає внутрішній опір, і з часом елемент живлення перестає тримати заряд.
      Це стосується будь-яких літій-полімерних акумуляторів незалежно від виробника, тому рекомендується користуватися павербанком регулярно — хоча б раз на 1–2 місяці проводити повний цикл заряду та розряду.

Звертаємо Вашу увагу, що на універсальні мобільні батареї Duracell, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
      Тому, для детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо УМБ на нову.

• Руслана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Маленький павербанк, купила для дочки, щоб завжди була на звʼязку. Зручно, що він заряджає без кабеля, через MagSafe. Заряджає швидко. Виглядає дуже презентабельно.

• Олексій Ч***

Через 2,5 роки користування вздувся!(

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Использую павер для зарядки телефона почти каждый день. Очень довольна его качеством.

Недоліки:
    вроде нету
  • Олег П***

• Ніна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Павербанком користуюся досить часто, бо робота повʼязана з поїздками і завжди маю бути на звʼязку. Мені дуже зручно, що він компактний і легенький. Заряджає швидко., можна заряджати без проводу.

• Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Це мій самий кращий варіант павера. Дуже швидко заряджає мій телефон і виглядає зручним та аккуратним.

• Олег П***

Працює чудово, дякую !

Переваги:
    Ціна якість
  • Геннадій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Купив цей компактний павербанк доньці, щоб вона завжди була на звʼязку. Він легенький, його ємності достатньо для підтримки телефону в робоому стані на достатньо довгий час. Доньці подобається зовнішній вигляд, і те, що можна заряджати швидко і через MagSafe.

• Саша П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Павербанк невеликої ємкості , але й дуже компактний. А виглядає презентабельно. Такий і на подарунок годиться, завжди буде в нагоді. Я своїм користуюсь вже давно і мені він дуже подобається. Заряджає досить швидко, тож з ним я завжди на зв'язку.

• Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Павербанк очень удачный, прям то что я хотел.
    Ёмкость небольшая, поэтому лёгкий, но на то он и дорожный вариант.
    Заряжает телефон очень быстро и сам тоже заряжается со "скоростью звука", что оч. актуально.
    Аккуратный и продуманный дизайн, качественный пластик, индикатор заряда, одним словом, он имеет эстетический вид и его приятно взять в руки.
    Пока что всем доволен.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Це портативний, якісний павер. Заряджаю з нього телефон пару разів, а якщо з нуля, то один раз. Але цього повністю вистачає, коли я не дома.

Переваги:
    все подобається
  • Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Придбав цю батарейку у жовтні 2025.
    Загальне враження приємне. Користувався активно й за будь-яких погодних умов.
    Нажаль довелось скористатись сервісом Розетка та повернути за гарантією.

Окремо хочу підсвітити, що сервіс Розетка опрацював звернення оперативно та повернув кошти. Тож буду обирати нову банку й повертатись до покупок.

Переваги:
    Швидко заряджається
    Має зручну ніжку, використовував як підставку
    Можна вимкнути заряджання телефону примусово, за бажанням користувача
    Сильні магніти
    Одночасно заряджається та заряджає телефон
    Недоліки:
    Повільна бездротова зарядка телефону
    Дуже швидко гріється (взимку перевага, влітку недолік)
    Індикатор зарядки погано видно (для когось може бути перевагою, якщо заряджається вночі коло ліжка)
  • Валерій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Не надійний, в користувані був ДУЖЕ мало. (Через 2 роки поламвся, не заряджається)
    В дома є китайські павербанки яким 5 і більше років, і працюють.

Переваги:
    Недоліки:
    Не надійний

Валерію, доброго дня!

Дякуємо, що обрали Duracell!

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.

• Тарас

Шановний Валерій, ви поставили все догори ногами і читати ваш відгук навіть смішно! Ніколи без'іменний, дешевий китайський павербанк не буде працювати 5 років, не росказуйте казки.
      А те, що ви кажете, про Дюрасель, ніби 2 роки роботи це дуже погано, то поспішаю вас запевнити, що це середній строк їхньої єксплуатації. І чим виказувати своє невдоволення, спочатку почитайте інструкцію до єксплуатації данної батареї.

• Агнія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Стильний, легкий, швидкий - це все про Duracell MICRO 5.
    Після того, як він увійшов в моє життя, я з ним не розлучаюсь та у будь який момент можу зарядити свій телефон чи навушники.

Переваги:
    все подобається
    Недоліки:
    поки немає
  • Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Дуже зручно користуватись цим маленьким павером. Заряджає швидко , компактний і зручний. Особливо мені подобається, що можу заряджати без кабеля.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Заряджає швидко. Зручно носити його із собою в сумочці, бо він легкий.
    Вигляд має акуратний.

Переваги:
    все подобається
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Компактний павербанк, зручно навіть в кишеню покласти. Потужності на зарядку телефона цілком вистачає. Можу і без кабеля зарядити, через магсейф, а при потребі можу одночасно підзарядити через кабель ще навушники.
    Корпус міцний, на вигляд шикарний.

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Маленький компактний павербанк, дуже зручно ним користуватись на повсякдень. Заряджає швидко. Частіше заряджаю через кабель, але можу і через MagSafe.

• Андрій Б***

Такоє

Переваги:
    Гарне і наче як пристойна фірма
    Недоліки:
    Попрацював з місяць-півтора.

Андрію, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір Duracell!

На універсальні мобільні батареї Duracell, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.

• Женя П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Павербанк купувала більше двох років тому. Постійно його таскаю по сумках і рюкзаках. На задній поверхні вже трохи стерлись написи, а спереду виглядає майже як новий-не поцарапаний, і кайомочка не затерлися. Хоч вже й гарантія закінчилась, а працює й досі як і раніше, без проблем.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Павер швидкий та зручний у використанні. Щоб зарядити телефон кожного дня і будь де, кращого не знайшла.

• Саша О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

У этого павера ёмкость небольшая, но мне на день хватает. Для меня его преимущество в том, что он лёгкий и можно везде носить его с собой, а также у него есть беспроводная зарядка. Для меня очень удобная и необходимая вещь.

Переваги:
    лёгкий, есть беспроводная зарядка, быстро заряжает, классный внешний вид
    Недоліки:
    наверное, для меня их нет
  • Соломія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Цей павербанк мені сподобався з першого погляду. Нехай в ньому невеликий запас заряду, але я користуюсь ним для підтримки свого телефону в робочому стані, якщо раптом мені не вистачить заряду. Телефон вже трохи швидше розряджається, а я до нього звикла. Тож мені простіше мати такий стильний маленький компактний павербанк для підстраховки.

• Федір П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Через рік користування, і враховуючи що використовувався пару раз на місяць - здох. Здебільшого використовував через шнур бо максейф перегрівав телефон. Тепер заряджається чорт зна скільки і вистачає на 2% телефона

Переваги:
    Недоліки:
    При малому використанні - повністю здох;
    Сильно гріється при бездротовому
    Загальне враження - розчарований, не очікував такого від дюрасел.

Федір, доброго дня!

• Данієль Т***

Скоріше всього бракування оскільки якщо було помітне нагрівання і не щодення експлуатація, технічно не могло погіршитися нічого, лише через сервіс офіційний надавати аби провели огляд

• Інна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

В мене є звичка носити телефон у руці, і коли він заряджається від цього павера, я теж тримаю і телефон і павер у руці, тому що є беспровідна зарядка. То хочу сказати, що розміри павера дозволяють так робити. Він легкий і швидко заряджає, а вигляд має презентабельний. Іншого до свого телефона не уявляю.

Переваги:
    все
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Цей павербанк невеликої потужності і скажу так, що в далеку дорогу він не найкращий варіант, а ось для підстраховки на щодень- саме те що треба. Дуже компактний, зручно носити з собою . І телефоном під час зарядки користуватись комфортно. Бренд надійний , нормально працює і на вигляд акуратний.

• Валентин А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Активно використовувався 4 місяці для періодичного заряда iphone. Перші 3 місяці справно заряджав на -60% що добре. Останній місяць заряджає максимум на 5% і після цього повністю розряджається. Напевно своїх грошей не вартий.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Перестав працювати через 4 місяці

Валентине, доброго дня!

• Олеся Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Я только недавно его купила специально, чтобы с собой всюду его носить и хочу сказать, что деньги потратила не зря. Внешний вид обалденный, заряжает оперативно, мне как раз на день хватает, чтобы подзарядить телефон и наушники. Очень рекомендую.

Переваги:
    Быстро заряжает, внешний вид, беспроводная зарядка
    Недоліки:
    нету
  • Парасюк Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Вполне хороший павербанк, пользуюсь им постоянно и с собой беру и дома тоже пользуюсь. Его магнитная зарядка - это очень удобно. Объём хоть и небольшой, но мне достаточно, просто стараюсь не забывать заряжать его. Ну и конечно, у него крутой внешний вид!

• Федір П***

перегріває телефон при бездротовому заряді

Переваги:
    впринципі як аварійний ок
    Недоліки:
    перегріває телефон при бездротовому заряді

Федір, доброго дня!

Дякуємо, що обрали Duracell та поділилися своїм відгуком!

Під час використання будь-яких УМБ в режимі заряджання MagSafe iPhone може нагріватися, як і у разі використання будь-якої бездротової станції стандарту Qi.

• Аня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Давно вже користуюсь цим павербанком, часто ношу його з собою. Він легкий, компактний, швидко заряджає телефон. Зручно користуватись телефоном під час зарядки. Зовнішній вигляд дуже пристойний.

• Олеся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Павербанком користуюся часто, він зручний, компактний і заряджає швидко. На вигляд дуже гарний, в чорно-золотих кольорах. Безпечний, його можна брати як ручну поклажу.

• Стас З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Компактний маленький павербанк, зручний для повсякденного користування. Якщо треба користуватись телефоном під час зарядки, є зручна підставочка. Заряджаю або через usb-порт, або ж через Mag Safe. Чудовий павер!

• Нестеренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Лёгкий и практичный с отличным дизайном. Постоянно ношу его с собой в сумочке.

Переваги:
    Лёгкий и практичный с отличным дизайном.
    Недоліки:
    как-то не находила
  • Мануйлов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Купив собі рік тому. На сьогоднішній день він вийшов з ладу, не тримає заряд.Не рекомендую.
    Не зручний в користуванні, магніт слабкий. Коли приєднуєш до телефону зарядка сама не вмикається, треба ще натискати кнопку. На сьогоднішній день він ще і затовстий.

Дмитре, доброго дня!