Відгуки покупців про УМБ Duracell MICRO 5 5000 mAh 12W MagSafe 7.5W Black (DRPB3020A)
- AI аналіз відгуків68 відгуків: позитивний (71%), нейтральний (13%), негативний (16%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Не надійний, в користувані був ДУЖЕ мало. (Через 2 роки поламвся, не заряджається)
В дома є китайські павербанки яким 5 і більше років, і працюють.- Переваги:
- Недоліки:
- Не надійний
Представник постачальникаВалерію, доброго дня!
Дякуємо, що обрали Duracell!
Така ситуація могла статись через особливості експлуатації літій-полімерної батареї Duracell MICRO 5. Цей тип батареї залишається справним на довгі роки лише за умови регулярного циклу заряду-розряду — якщо павербанк тривалий час не використовується, всередині батареї відбуваються незворотні процеси деградації: втрачається ємність, зростає внутрішній опір, і з часом елемент живлення перестає тримати заряд.
Це стосується будь-яких літій-полімерних акумуляторів незалежно від виробника, тому рекомендується користуватися павербанком регулярно — хоча б раз на 1–2 місяці проводити повний цикл заряду та розряду.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)- Тарас
Шановний Валерій, ви поставили все догори ногами і читати ваш відгук навіть смішно! Ніколи без'іменний, дешевий китайський павербанк не буде працювати 5 років, не росказуйте казки.
А те, що ви кажете, про Дюрасель, ніби 2 роки роботи це дуже погано, то поспішаю вас запевнити, що це середній строк їхньої єксплуатації. І чим виказувати своє невдоволення, спочатку почитайте інструкцію до єксплуатації данної батареї.
- АгніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Стильний, легкий, швидкий - це все про Duracell MICRO 5.
Після того, як він увійшов в моє життя, я з ним не розлучаюсь та у будь який момент можу зарядити свій телефон чи навушники.- Переваги:
- все подобається
- Недоліки:
- поки немає
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Дуже зручно користуватись цим маленьким павером. Заряджає швидко , компактний і зручний. Особливо мені подобається, що можу заряджати без кабеля.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Заряджає швидко. Зручно носити його із собою в сумочці, бо він легкий.
Вигляд має акуратний.- Переваги:
- все подобається
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Компактний павербанк, зручно навіть в кишеню покласти. Потужності на зарядку телефона цілком вистачає. Можу і без кабеля зарядити, через магсейф, а при потребі можу одночасно підзарядити через кабель ще навушники.
Корпус міцний, на вигляд шикарний. - Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Маленький компактний павербанк, дуже зручно ним користуватись на повсякдень. Заряджає швидко. Частіше заряджаю через кабель, але можу і через MagSafe.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Такоє
- Переваги:
- Гарне і наче як пристойна фірма
- Недоліки:
- Попрацював з місяць-півтора.
Представник постачальникаАндрію, доброго дня!
Дякуємо Вам за вибір Duracell!
На універсальні мобільні батареї Duracell, придбані у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, для детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо УМБ на нову.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Женя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Павербанк купувала більше двох років тому. Постійно його таскаю по сумках і рюкзаках. На задній поверхні вже трохи стерлись написи, а спереду виглядає майже як новий-не поцарапаний, і кайомочка не затерлися. Хоч вже й гарантія закінчилась, а працює й досі як і раніше, без проблем.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Павер швидкий та зручний у використанні. Щоб зарядити телефон кожного дня і будь де, кращого не знайшла.
- Саша О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
У этого павера ёмкость небольшая, но мне на день хватает. Для меня его преимущество в том, что он лёгкий и можно везде носить его с собой, а также у него есть беспроводная зарядка. Для меня очень удобная и необходимая вещь.
- Переваги:
- лёгкий, есть беспроводная зарядка, быстро заряжает, классный внешний вид
- Недоліки:
- наверное, для меня их нет
- Соломія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Цей павербанк мені сподобався з першого погляду. Нехай в ньому невеликий запас заряду, але я користуюсь ним для підтримки свого телефону в робочому стані, якщо раптом мені не вистачить заряду. Телефон вже трохи швидше розряджається, а я до нього звикла. Тож мені простіше мати такий стильний маленький компактний павербанк для підстраховки.
- Федір П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Через рік користування, і враховуючи що використовувався пару раз на місяць - здох. Здебільшого використовував через шнур бо максейф перегрівав телефон. Тепер заряджається чорт зна скільки і вистачає на 2% телефона
- Переваги:
- Недоліки:
- При малому використанні - повністю здох;
Сильно гріється при бездротовому
Загальне враження - розчарований, не очікував такого від дюрасел.
Представник постачальникаФедір, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)- Данієль Т***
Скоріше всього бракування оскільки якщо було помітне нагрівання і не щодення експлуатація, технічно не могло погіршитися нічого, лише через сервіс офіційний надавати аби провели огляд
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
В мене є звичка носити телефон у руці, і коли він заряджається від цього павера, я теж тримаю і телефон і павер у руці, тому що є беспровідна зарядка. То хочу сказати, що розміри павера дозволяють так робити. Він легкий і швидко заряджає, а вигляд має презентабельний. Іншого до свого телефона не уявляю.
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Цей павербанк невеликої потужності і скажу так, що в далеку дорогу він не найкращий варіант, а ось для підстраховки на щодень- саме те що треба. Дуже компактний, зручно носити з собою . І телефоном під час зарядки користуватись комфортно. Бренд надійний , нормально працює і на вигляд акуратний.
- Валентин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Активно використовувався 4 місяці для періодичного заряда iphone. Перші 3 місяці справно заряджав на -60% що добре. Останній місяць заряджає максимум на 5% і після цього повністю розряджається. Напевно своїх грошей не вартий.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Перестав працювати через 4 місяці
Представник постачальникаВалентине, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Олеся Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Я только недавно его купила специально, чтобы с собой всюду его носить и хочу сказать, что деньги потратила не зря. Внешний вид обалденный, заряжает оперативно, мне как раз на день хватает, чтобы подзарядить телефон и наушники. Очень рекомендую.
- Переваги:
- Быстро заряжает, внешний вид, беспроводная зарядка
- Недоліки:
- нету
- Парасюк Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Вполне хороший павербанк, пользуюсь им постоянно и с собой беру и дома тоже пользуюсь. Его магнитная зарядка - это очень удобно. Объём хоть и небольшой, но мне достаточно, просто стараюсь не забывать заряжать его. Ну и конечно, у него крутой внешний вид!
перегріває телефон при бездротовому заряді
- Переваги:
- впринципі як аварійний ок
- Недоліки:
- перегріває телефон при бездротовому заряді
Представник постачальникаФедір, доброго дня!
Дякуємо, що обрали Duracell та поділилися своїм відгуком!
Під час використання будь-яких УМБ в режимі заряджання MagSafe iPhone може нагріватися, як і у разі використання будь-якої бездротової станції стандарту Qi.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Аня Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Давно вже користуюсь цим павербанком, часто ношу його з собою. Він легкий, компактний, швидко заряджає телефон. Зручно користуватись телефоном під час зарядки. Зовнішній вигляд дуже пристойний.
- ВладимирПродавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Взял два. Меньше года одному уже не заряжается нормально и вздулся. Я больше этот мусор за оверпрайс не куплю никогда . Он ещё и медленный 7.5 а не 15 ватт как у других
- Недоліки:
- Вздулся
Представник постачальникаВолодимире, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
Така поведінка є нетиповою для УМБ Duracell MICRO 5. Наразі ми не отримували жодних звернень з цією проблемою.
Тому, для детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо УМБ на новий.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Павербанком користуюся часто, він зручний, компактний і заряджає швидко. На вигляд дуже гарний, в чорно-золотих кольорах. Безпечний, його можна брати як ручну поклажу.
- Стас З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Компактний маленький павербанк, зручний для повсякденного користування. Якщо треба користуватись телефоном під час зарядки, є зручна підставочка. Заряджаю або через usb-порт, або ж через Mag Safe. Чудовий павер!
- Нестеренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Лёгкий и практичный с отличным дизайном. Постоянно ношу его с собой в сумочке.
- Переваги:
- Лёгкий и практичный с отличным дизайном.
- Недоліки:
- как-то не находила
- Мануйлов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Купив собі рік тому. На сьогоднішній день він вийшов з ладу, не тримає заряд.Не рекомендую.
Не зручний в користуванні, магніт слабкий. Коли приєднуєш до телефону зарядка сама не вмикається, треба ще натискати кнопку. На сьогоднішній день він ще і затовстий.
Представник постачальникаДмитре, доброго дня!
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Це павербанк для повсякденного користування. Для блекаутів звісно замало заряду. А для щоденної підстраховки те що треба. Виглядає презентабельно, працює надійно.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
компактний, слабий магніт, сповзає з чохла.
Представник постачальникаДенисе, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
Сила магнічення залежить від матеріалу та товщини захисного чохла. Для більш щільного прилягання та стабільної роботи рекомендуємо використовувати УМБ разом із якісним MagSafe-сумісним чохлом з вбудованим магнітним кільцем — це суттєво підсилює фіксацію та покращує ефективність заряджання.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Катя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Павер для сумочки, ношу его везде с собой, очень выручает.
- АннаПродавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Якість зарядження така собі, взяла в одну поїздку, більше на нього не полагаюсь. Використовувала пару місяців як підставку, яка надломилась, тож навіть так вже не використаєш
- Переваги:
- магніт
- Недоліки:
- слабка зарядка
Представник постачальникаАнно, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
Бездротова зарядка має потужність 7.5W, про що заявлено в характеристиках товару. Повільніша бездротова зарядка найчастіше пов’язані з товщиною або матеріалом захисного чохла, а також точністю розташування телефона на котушці УМБ.
Ми не отримували жодних звернень з проблемою пошкоджень підставки Duracell MICRO 5. Незважаючи на те, що механічні пошкодження не стосуються гарантійних випадків, ми завжди намагаємось максимально швидко допомогти Вам. Будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми зробимо все, щоб Вам допомогти
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Альбіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Павербанк невеликої потужності, але заряджає швидко і зручно. При зарядці не гріється. Користуюся дуже часто, бо він легкий і компактний, його зручно носити з собою.
- Переваги:
- Безпечний, презентабельний, швидко заряджає.
- Карина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Удобный павер для того, что бы брать с собой. Вид имеет аккуратный. На один раз заряда хватит, на большее он не расчитан. Для меня очень удобен, ношу его постоянно с собой в сумочке.
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Приїхав швидко. Вилки у комплекті немає.
Для iPhone 13 вистачає один раз зарядити. Магніт тримає трохи гірше ніж у Дженіус.- Переваги:
- Маленький, легенький
- Недоліки:
- Вистачає зарядити на один раз. Слабуватий магніт
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Ємність дуже мала вистачає на 30% заряда телефона. Через рік гріється і трата ємності ще більша. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не надійна.
Представник постачальникаМиколо, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
Модель MICRO 5 має ємність 5000 мАгод і розрахована на одне неповне заряджання смартфона. Під час бездротової зарядки (MagSafe) частина енергії втрачається, це нормальна поведінка будь-якої УМБ. Зменшення ємності та нагрівання з плином часу є типовими для літій-іонних акумуляторів, особливо при бездротовій зарядці.
УМБ Duracell MICRO 5 позиціонується саме як компактне резервне рішення, а не повноцінна заміна великого павербанка. Для кількох повних заряджань рекомендуєо обирати моделі з більшою ємністю.
В разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Класний павербанк! Компактний, легкий, акуратний. Потужності вистачає для зарядки телефона. Заряджає як через usb , так і через MagSafe. Мені здається, через usb трошки швидше. Але класно, що можна заряджати паралельно ще і навушники, є наскрізна та швидка зарядка.
Зарджає швидки і виглядає класно! - ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Гарний павербанк, місткий для 1го заряду телефону та компактний. Тим не менш дуже слабкі магніти та повільна бездротова зарядка. Все інше на високому рівні. Найважливіше, що телефон не гріється як тостер.
- Переваги:
- Компактний, швидко заряджається.
- Недоліки:
- Слабкі магніти. Легко відпадає навіть якщо піднімати за столу.
Представник постачальникаДанило, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
Слабке магнітне кріплення та повільніша бездротова зарядка найчастіше пов’язані з товщиною або матеріалом захисного чохла, а також точністю розташування телефона на котушці УМБ.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)
- Валентин Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Прикольный пауер, очень легкий. Но хватает на одну зарядку, что было ожидаемо, судя по заявленной мощности
- Переваги:
- Очень легкий, идеально для повседневного использования
- Ян С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Power Bank легкий і компактний, не напряжно щодня його носити з собою . Користуватися зручно , і в руці тримати з телефоном не важко, і підставочка є, можу поставити на стіл і переглядати інфу. Заряджає досить швидко, працює безпечно. Бренд перевірений, солідна гарантія. Задоволений.