Відгуки покупців про Кронштейн Eagle TV3745 (E0215)
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класний кронштейн, максимально підігнав телевізор в потрібне місце, з потрібним кутом.
- Переваги:
- Якісно зроблено
- Недоліки:
- Не виявив
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Повісив 43" (близько 8кг). Сам кронштейн вішав на стіну по рівню - але можна й "на глазок", так як є регулювання ТВ "вліво-вправо".
Кронштейном задоволений.- Переваги:
- Добротний
- олег п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ещё не устанавливали, но на вид хороший, крепкий кронштейн, механизм работает туго, что есть
- Хелемский И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качественное добротное и хорошо смотрящееся крепление. Отличный набор крепежа. Действительно в комплекте, при 6 посадочных местах, только 4 дюбеля, но каждый дюбель выдерживает такую массу, что и двух вполне достаточно. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество, богатая комплектация, красивый внешний вид.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороше надійне кріплення, але комплект було б добре поповнити ще 2 дюбелями з шурупами.
- Переваги:
- Міцне
- Недоліки:
- Не вистачає двох шурупів
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качественное крепление претензий нет Покупкой доволен
- Переваги:
- Доставили быстро качество отличное
- Недоліки:
- не замечено
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#мояраспаковка
Взяли данный кронштейн для мелкого телевизора Samsung UE22H5600AK. Телик легкий, поэтому в этом плане вопросов не было. Интересовало количество и уровень регулировок, так как устанавливали ТВ над дверным проемом в кухне и нужно было, чтобы он выдвигался на большое расстояние от стены и поворачивался.
Этот кронштейн подошел почти идеально. По качеству, крепости и количеству регулировок всё супер. Единственный нюанс это регулировка по вертикале, но это не проблема кронштейна, хотя на пару градусов больше можно было бы сделать угол, а особенность нашей установки.
Дюбеля я взял специальные металлические под газобетон, вместо заводских, хотя как оказывается можно было не париться, заводских бы вполне хватило, единственное что в комплекте лежит 4 дюбеля для 6 отверстий и при этом даже по инструкции рекомендуется прикручивать кронштейн на 6 шурупов)
В общем для стандартного размещения не на уровне 2.2+ метра этот кронштейн просто супер.
Еще есть момент, что из-за того, что он универсальный, крепления, соответственно большие и из-за этого на моем телике, например, он закрыл какие-то входы. Эти входы мне не нужны, конечно, но в принципе, это может быть важно для кого-то, так что учтите.- Переваги:
- Цена, качество, количество регулировок, универсальность
- Недоліки:
- 4 дюбеля в комплекте, маленький угол наклона по вертикале
- РамбоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер кронштейн.
- Переваги:
- Ідеальний кронштейн
- Недоліки:
- Ніт
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень мощный и шикарный кронштейн. Для детей природы: у кого не совпадают плоскостя - там есть регулиррвочный винт
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Досить якісне кріплення за свою ціну. Хороші кути повороту, монітор розміром 32 дюйми при повороті в бік на 90 градусів висить надійно.
- Переваги:
- Якісне і надійне кріплення.
- Недоліки:
- Замалі гвинти в комплекті
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер. Все нравиться
- Переваги:
- Толстый метал. Петли механизма без люфта. Крепление лёгкое. Много болтов крепления к телевизору.
- Ковальчук И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный кронштейн, все понравилось. В начале подумал что кривая пластина, но потом понял что она тоже регулируется и по уровню затянул как надо.
- Переваги:
- Хороший метал, надёжно.
- Недоліки:
- В комплекте было 4 дюбеля
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
дюбелі використав не з комплекту; тримає 40", причому телевізор на відносно великій відстані від стіни і нахилений
- Переваги:
- найкращий варіант, якщо стельовий нема як використати
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#мояраспаковка
Приобрела для подвески телевизора 42 дюйма. Кронштейн выполнен качественно, металла не пожалели, в руках тяжелый и внушает доверие
Сомнения что выдержит 12-15 кг на стене нет абсолютно
В комплекте дюбели для крепления к стене, болты для крепления телевизора, шестигранник, а также пластиковые затяжки для упорядочивания кабелей телевизора
Однозначно могу рекомендовать к покупке!- Переваги:
- Крепкий, удобный
- Недоліки:
- нельзя прокручивать вокруг оси на 90 и более градусов
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень качественный и надёжный кронштейн, углы соответствуют описанию, монтаж несложный. Плохо что дюбеля в комплекте четыре, а отверстий для них — шесть. Кроме того, не совсем понятно, почему шурупы с шестигранной головкой, филипсовская головка была бы очевиднее и не требовала бы дополнительного инструмента. Диаметр дюбелей — десятка.
- Переваги:
- Удобный надёжный кронштейн
- Недоліки:
- Неидеальная комплектация
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пожелание! Я сделал заказ и оплатил его. Доставка на Вог. Получателем поставил жену, так было удобней. Жена не смогла заехать забрать, попросила меня. На Вог отказались выдать, т.к. жена получатель. Считаю недоработкой, что тот, кто заказал и оплатил не может сам забрать, если поставил получателя другого. Правильнее было бы ставить другого получателя, как + лицо, которое может получить, т.е. может получить либо тот, кто заказал и оплатил, либо указанный мной же другой человек. Это и логично и удобно. Мало ли по какой причине не может забрать указанный мной человек. Может он не хочет, а может я передумал. Я заказал, я оплатил, мне и решать кто заберет. Возможно, надо просто добавить возможность корректировать получателя тому, кто заказал и оплатил на всем протяжении выполнения заказа. Спасибо за понимание. Респект, если сделаете!
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня,чи підходить цей кронштейн для телевізора KIVI 24H 500GU?
- Григорий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подскажите, пожалуйста, подойдёт ли для телевизора Skyworth 40E6 AI?
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер классный!!!купили и довольны!!!рекомендую!!!!ни какой предоплаты!!все в комплекте,кручу в разные стороны!!!!берите и не думайте!!!
- Переваги:
- Суперовый недорогой!!!!
- Недоліки:
- Нет!!!!
- Кириченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всё подошло. Уже год телевизор висит и не падает.
- Переваги:
- Просто и надёжно. Крутится во все стороны
- Недоліки:
- Не обнаружил
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
хороший кронштейн і ціна по промокоду супер, .висить 3 роки, крутитьсяч в різні боки, клас, вроді докупляв болти
- Переваги:
- компактний, міцний
- Недоліки:
- нема
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Какое максимальное расстояние (вылет) от стены до телевизора?
- Представитель бренда
43 см
- Онищук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кронштейн хороший, удобный. Но я добавил бы в комплект еще 2 дюбеля
- Володя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поставил любимой тёще, всё круто. Телик был очень старый, но веса поддерживает
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крепеж качественный. Телевизо 40 держит без проблем. Хорошая регулировка в 4 направлениях.
- Переваги:
- Качественно за нормальную цену.
- Недоліки:
- Болты крепежные коротковаты. Также к телевизору не подходят болты крепления короткие нельзя затянуть. Покупал болты отдельно.
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прекрасній кронштейн. Устанавливаеся легко. Винтов более чем достаточно.
Спасибо розетке. Все раді и счастливі детки.- Переваги:
- Прекрасній кронштейн. Устанавливаеся легко.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Телевізор 17кг держить вже місяць!! Товар зачотний
- Давид К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подскажите пожалуйста подойдёт ли данный кронштейн для телевизора MI Led TV 32° 4A
- Переваги:
- Вопрос
- Недоліки:
- Вопрос
- Представитель поставщика
Да, подойдет.
- kislov-andreiВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрый день, подойдёт для телевизора посилання
- Представитель поставщика
Да, подойдет.
- serhii-sВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив цей кройншейн під самсунг 32 дюйма. Якщо Вам потрібно , щоб телевізор повертався на різні кути, то це класний варіант. Якщо просто вцепити на стіну , то можна більш простішу модель, так як в цієї моделі багато "колін" і получаеться велика відстань від стіни до телевізора ( десь 15 см ) .
- Переваги:
- можливість виствити різні кути та нахили.
- Недоліки:
- велика відстань між стіною та телевізором.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував більше ніж два роки тому на Розетці. Спочатку купив один комплект. Задоволений був на 5+.. Потім купив ще два і того три) Два під 32 дюйма і один під 42 дюйма. Всим задоволений: якісний і надійний метал, матовий якісний покрас.
Одним словом РЕКОМЕНДУЮ,- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Не виявив
- Шелел В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обычное крепление. Выполнено аккуратно.
- Переваги:
- Хорошие углы поворота и наклона
- Недоліки:
- Пластик немного дубоват, можно делать поэластичней
- DimaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Здравствуйте
Меня интересует, подойдет ли этот кронштейн для samsung UE32N5300 ??
огромное спасибо за ответ.- Переваги:
- Вопрос
- Недоліки:
- Вопрос
Эксперт RozetkaЗдравствуйте, Dima! Данный кронштейн отлично совместим с Вашей моделью телевизора.
- Гоноровська С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Підійшло все чудово! Отримала через Укрпошту за 2 дні. Дякую за якістний товар та за оперативну відпоавку.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень понравился кронштейн!Рекомендую к покупке!На мой телик в 43 дюйма спокойно подошёл)
- Переваги:
- Крепкий,удобный и крути как захочешь!