Відгуки покупців про Гумові петлі-еспандери Easyfit Origin 1-31 кг (3 шт) Гумки для фітнесу, підтягування на турніку та тренувань EF-1313s (56002987)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Хороший набор по цена качество. Использовал как дополнение к петлям trx в домашних тренировках. За год использования все целое, немного расстянулась самая легкая резинка желтая, но на функционал не повлияло.
- Переваги:
- Цена-качество, мешочек для хранения, адекватно подобраный набор по разнице в усилии каждой резинки
- Недоліки:
- Для себя не выявил, небольшое увеличение длины легкой резинки считаю нормальным, с учетом активного регулярного применения, тем более весь функционал сохранился
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Резинки мають різне навантаження і тому підійдуть для різних груп м'язів. Для тренувань дома, в залі чудовий варіант
- Переваги:
- Якісні, зручно зберігати й возити з собою в торбинці
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Чудові якісні петлі
Представник постачальникаВітаємо!Дякуємо за відгук і зворотний зв’язок!
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Резинові петлі мені дуже сподобалися тестую їх вже 4 дні! Добре що в комплекті є три різні резинки які добре тягнуться, та кожна повністю витримує мою вагу, єдине що колір не співпадає але для мене це не так важливо головне що функції свої вони роблять! Так як я дівчина то для мене це чудово підходить якраз можна натренуватися з 0
Звичайно товар я рекомендую.- Переваги:
- Дуже добра якість!
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук !
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Все супер! Товар якісний. Вже користуємося
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Резинки доставили швидко, якість супер.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Влад Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Гарна річ для тренування
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Все очень быстро доставлено . Товар качественный.
- Переваги:
- О личное качество.
- Недоліки:
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Дружина використовує цей набір для розтяжки та деяких фізичних вправ! Якість добра, без запаху, гарно тягнеться і при цьому зберігає добрий вигляд!
- Переваги:
- Ціна-якість
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Використовую цей набір для фізичних вправ вдома, коли не встигаю попасти в зал. Відкрив багато цікавих вправ, які дають навантаження як і в залі, головне контролювати техніку, бо вдома тренер не підкаже) гарна торбинка для зберігання в комплекті!
- Переваги:
- Якість, торбинка, дає навантаження
- ІраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Брала на подарунок для подруги. Вона давно хотіла такі еспандери і тепер має. Якістю задоволені, петлі дають гарне та головне поступове навантаження.
- Переваги:
- Ціна, якість, гарний вигляд, можна виконувати різноманітні вправи. Класний варіант для подарунку.
- Недоліки:
- Не знайшли
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Брала даний комплект для поїздок, бо часто у відрядженнях або подорожах.
Оптимальний набір за кількістю петель та опорами.
Можна комбінувати декілька петель або використовувати кожну окремо.
Не мають неприємного запаху, заломів або інших дефектів.
Задоволена товаром!- Переваги:
- Якісний матеріал, комплектація, можливість регулювати складність тренувань
- Дмитро Р***Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 1-31. Колір: Різнобарвний
Розпакована коробка, заклеєна скотчем досить неакуратно; розпаковані всі еспанедери і якось заліплені, все неакуратно, все вживане. Не проблема ніби, але просто неприємно.
Відмовився.- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Прийшло все вживане
Представник постачальникаДоброго дня!
Всі товари, які відправляються клієнту є новими і не були у використанні. Вони надходять від виробника відразу до клієнта. Нам дуже прикро, що склалося таке враження, але всі петлі є новими.- Дмитро Р***
Це не так. Криво наліплений скотч уже на коробці. Oh well.
- Чістяков А***Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-45. Колір: Різнобарвний
Погана якість має Ось такі дефекти
- Недоліки:
- Погана якість