Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дитячі зимові черевики для хлопчика ECCO Snow Mountain 71026261047 34 Графіт (194891634694)

Код:  447194636
Оцінка користувачів 5/5
  • Светлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 30
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідає фото

Заказали розмір 30 на ніжку 18 см. Довжина устілки 19.5 см. Черивики добротні та легкі. Сподіваюсь, що ніжкам взимку буде сухо та тепло.

• Відповідність розміру

Відповідає

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 31

Взяли розмір 31 на ніжку довжиною 18,5 см., ширина стопи 5,5 см. Черевики дуже легенькі, легко взувати, матеріал ззаду м'який. Всередині щільний утеплювач. Запас ще дуже великий близько 1,5 см. Думаю на кінець осені та зиму буде чудово! Слава Україні!

Переваги:
    Легенькі, зручні
    Недоліки:
    Не виявили
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 32

Взуття ECCO улюблене в нашій сім'ї завдяки його зручності, практичності, довговічності. Зимові чобітки дитині серії ECCO SNOW MOUNTAIN також купуємо не вперше. Носимо 2 сезони підряд, а стан залишається відмінним. Тому що взуття якісне. Дана модель тепла, має систему GoreTex, зручні липучки, підходить на будь-який підйом ніжки. Носик черевика захищений від збиття, добротна зручна підошва.

Переваги:
    Теплі, практичні, зручні, носяться не один сезон в практично незмінному стані.
    Завдяки тому, що поруч знаходиться точка видачі Розетка є можливість приміряти дитині взуття поруч з будинком.
  • Спица А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 30

Приятные по качеству ботинки,но нам не подошли из-за высокого подъема. Думаю подойдут только на узкую ножку. Кроме того не рекомендую в магазинах Розетка оплачивать товар заранее так как возврата денег прийдется ждать долго. Мы свои ботинки сдали 05.05.2020 года и до сих пор деньги нам не вернули. На письма не реагируют,по телефону каждый раз обещают выплату в течении дня, но ничего не делают.

• Галина Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 31
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідає фото

Дуже тепла, міцна модель, розраховані на холодну зиму , при 0 нога потіла. На худенькій ніжці будуть виглядати масивно

Переваги:
    Дуже тепла, міцна модель, розраховані на холодну зиму, при 0 нога потіла.
    Недоліки:
    Саме ця модель не дуже сподобалась, на нозі виглядають масивно.
    • Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність підйому

Високий

• Комфортне для температури до

-10°C

• Алла Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 30

Отличные сапоги! Тёплые, не промокают в слякоть, легко моются. Отлично фиксируют липучки. Покупкой довольны.

Достоинства: Тёплые, не промокают

Переваги:
    Теплые, не промокают
    Недоліки:
    Нету
  • Татьяна Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 35

В пятке места достаточно по ширине,а к переду узковато.Для очень худых стоп,очень хотели купить,но побоялись что ногам будет неудобно

Переваги:
    Высокая подошва,которая хорошо сгибается,теплые
    Недоліки:
    Узкие и невысокие в подъеме
  • Тимур
    Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 35

Подскажите сколько см стелька в 33 и 34 размерах данной модели ботинок?

Эксперт Rozetka

Здравствуйте, Александр! Для размера 33 длина стельки - 20,5 см.
      Для размера 34 длина стельки - 21 см.