Картка Rozetka

Відгуки покупців про Крем-фарба Echosline Echos Color Vegan Cream №8.13 Світло русявий бежевий 100 мл (8008277246734)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Відтінок: Echos Color Cream № 6.26 червоно-фіолетовий світлий каштан

Цвет очень красивый насыщенный фиолет вишня бордо , стойкий , долго не смывается ,очень нравится буду брать ещё

Переваги:
    стойкая , яркий пигмент , в составе есть масла
    Недоліки:
    не обнаружены
  • Вячеслав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Відтінок: Echos Color Cream № 7.72 теплий коричневий середній блонд

гарна фарба підходе на всі 100%

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    нема
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Відтінок: Echos Color Cream № 10.32 тауп-платиновий блонд

Користуюсь фарбою більше пʼяти років, інколи змінювала але всерівно повертаюсь, раджу.

Переваги:
    Волосся після фарбування гладке і блискуче.
    Недоліки:
    Іноді дає рижину
  • Марія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Відтінок: Echos Color Cream попелястий

маю питання як у виробника вийшов попелястий колір? я зараз з холодного блонду отримала чорний за 20хв..
    хочу дуже багато гидких слів сказати з цього приводу.. там нема відтінку, там просто чорна фабра

Переваги:
    Недоліки:
    виробник бреше..
  • Людмила Г***

Швидко, зручно, якісно. Дякую.

Переваги:
    Ціні- якісь
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Відтінок: Echos Color Cream № 10.11 екстра-холодний платиновий блонд

Дякую, прийшла швидко.

Переваги:
    Ціна - якість
  • Марина А***

Брала 12.11.Моя база 10 рівень.Обирала колір по колористичній палітрі,мав би перекрити незначну жовтизну на моєму перламутровому блонді але результат просто жахіття,мій майже ідеальний блон зіпсовано вщент!Волосся стало просто синього кольору!Заміщувала по інструкції по пропорціям та грамам!Додаю фото але то тільки 10% передачі відтінку ніж в живу.Просто шок,який вимиваю змивкам вже 2 дні.

Переваги:
    Велика грамовка
    Недоліки:
    Зіпсоване волосся